predictor ile gebelik testi yapanlar

canım bu test sonucuna göre hamilemisin acaba? profiline bi baktımda hamile kalmışsın hesaplamalarıma göre bu zamanlara tekabul ediyor. acaba bu test sonucunda mı öğrendin hamileliğini? Şubattan beride girmemişsin ama

bakar mısınız bn catlatma ıgnesı oldm ve test ypmm ıcn 14 gn gcmesı lazm daha 1 hfta var bu testı ypsm dgru snc alr mıyım

Merhaba arkadaşlar bugun transfer imin 11 . Gunu dondurulmus iki tane embriyom konuldu 7 . Gunden beri ucuz testlerle idrar testi yapiyorum cok silikten koyulasti az once ilk idrarimla su prediktor hassas testten aldim yaptim sonuc bu

Arkadaşlar pazartesi akşamı eşimle bir ilişkim oldu korunmazsız şekilde şimdi tereddüte kaldık eşim gayet sakin ve kendinden emin ama ben emin olamiyorum predictor ile gebelik testi yapsam sonuç çıkarma ilişkinin üstünden 3 gün geçti sonuç belli olurmu acaba

Yıllar geçmış ama ben de yaşadım hiç güvenmeyin Üç kez yaptım hep silik kan testi 0.1 yani boşuna para ve umut şikayet edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…