Hamilesiniz büyün ihtimalleKızlar merhaba reglime 5 gün var erken gebelik testi pozitif artımed kaset testler negatif kasık ağrılarım var hafif hafif ve halsizim hangisi doğrudur Eki Görüntüle 3295317 Eki Görüntüle 3295318
Az önce aday comfort ve artımedin erkenini yaptım biri bozuk biri tek çizgi çoktı acaba akşam diyemiHamilesiniz büyün ihtimalle
Predictor erken gebelik testi çünkü kaset testin tespit edemediği gebeliği tespit etmesi lazım mantıken
Az önce farklı 2 markanın yaptım day comfort artımed erken gebelik biri bozuk biri negatif akşam yaptığım içinmi acabaprediktör çok hassas şu an sizin kanda 5 falan hcg
Normalde pembe yansıma olduğu için net çıkmamış inşallah öyledirPozitif cıkan kuruma çizgisi gibi duruyor daha pembemsi olması lazım
bu ilk erken gebelik testinde çizgi ne sürede çıktı ?Normalde pembe yansıma olduğu için net çıkmamış inşallah öyledir
2 dakika içindebu ilk erken gebelik testinde çizgi ne sürede çıktı ?
diğer erken gebelikte negatif veren artımed miydi? niye tek tek sordumsa2 dakika içinde
Evet biri artımed diğer day comfort bozuk çıktıdiğer erken gebelikte negatif veren artımed miydi? niye tek tek sordumsa
Evet biri artımed diğer day comfort bozuk çıktı
Zor duruyorum kimselerde söylemiyorum değilimdir diye kendim bile mutlu olmadım tam artık reglimin gecikmesini bekleyeceğim kan testi verene kadar 10 kere daha yaparımerken gebelik testi 10hcg yi kaset test 20 hcg yi gösteriyor minimumda, kasette görememen normal... ben de erken gebelik testinde regle 6 gün varken bu kadar az çizgiyle öğrenmiştim, ben pozitif olduğunu düşünüyorum. artımed test alma, benim hcg'm 274 ken negatif veren bi test o... bence reglin gecikince kan ver çok erken öğrenince beklemesi çok zor oluyor
İnşallah vardıryap yap çizgi gün geçtikçe koyulaşıyor... keyifli oluyor.
Az önce yaptım kaset test galiba varyap yap çizgi gün geçtikçe koyulaşıyor... keyifli oluyor.
Hayırlı olsun bebeğiniz umarım sağlıklı olur. Siz bu testleri ilişkiden kaç gün sonra yaptınız acaba ?
Yumurtlama haftamdan 10-11 gün sonra teşekkür ederimHayırlı olsun bebeğiniz umarım sağlıklı olur. Siz bu testleri ilişkiden kaç gün sonra yaptınız acaba ?
yaaa gördün müüüü :)) hayırlı olsun... test vermeye gidersin ama yine de beklemeye devam etmeni öneririm. ben 40 hcgyle öğrendim günler geçmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?