Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar , dün predictor early yaptım gözle görülür pembe çizgi çıktı ince bariz flaşsız ışıksız gözüküyor bakınca ama bugün kaset test yaptım hiç bir şey yok pazartesi salı adet olmam gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu predictor zaten kaset teste çıkmadığı için atmadım pembe ince çigi çıktı 10 dakkaya doğru tam belirdiBen ikisinde de hafif silik görüyorum ama
Bende görüyorum adetinize ne kadar varKızlar merhaba hayırlı ramazanlar , dün predictor early yaptım gözle görülür pembe çizgi çıktı ince bariz flaşsız ışıksız gözüküyor bakınca ama bugün kaset test yaptım hiç bir şey yok pazartesi salı adet olmam gerekiyor
Dimi var bende ilk kes predictorle pembe çizgi gördüm , ama kaset testte çıkmadı reglime daha var diye mi salı günü adet günümregle 5 gün kala ben de predictorle aynı bu şekilde öğrendim, kolay kolay yanıltmaz kan testi verin mutlaka hayırlı olsun![]()
Daha önce 3 çizgi çıkarmıştı bunda tek ve 10 dakkada daha belirdi ve pemberegle 5 gün kala ben de predictorle aynı bu şekilde öğrendim, kolay kolay yanıltmaz kan testi verin mutlaka hayırlı olsun![]()
Salı günü adet günüm kasette çıkmadıBende görüyorum adetinize ne kadar var
Öyleymiş galiba , insanın kafasını karıştırıyor ister istemezPredictor early "erken" test olduğu için hcgye kaset testten daha duyarlı olabilir.
Ayy inşallah 3 yıldır bekliyorum , inşallah doğrudur sizinde mi bu şekildeydi ince pembe çizgiEvet kaset testler gecikme oldugunda daha doğru sonuç veriyor siz predictore güvenin en kısa zamanda kan vermeye gidin
Evet böyleydi kalite biraz düşüyor yükleyince ama size fikir olsun adete 5 gün kala 30 beta gelmiştiAyy inşallah 3 yıldır bekliyorum , inşallah doğrudur sizinde mi bu şekildeydi ince pembe çizgi
Evet böyleydi kalite biraz düşüyor yükleyince ama size fikir olsun adete 5 gün kala 30 beta gelmişti
Sizinki daha belirgin galiba benimkinde 30 dan düşüktür diye tahmin ediyorum birde ince pembe çizgiydi erken olduğu için mi ince çıkıyorEvet böyleydi kalite biraz düşüyor yükleyince ama size fikir olsun adete 5 gün kala 30 beta gelmişti
Artımed bende hep yalancı çıkardı canım inşallah vardır seninBenim de 5 gün var reglime ama teste güvenim yok Artımed çünkü elimde geçen aydan kalma o vardı ama ilk dk çıkması acaba dedirtti gidip kan vericem bu gün Allahım nasip etsin hepimize![]()