• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor ve kaset test

Sizinki daha belirgin galiba benimkinde 30 dan düşüktür diye tahmin ediyorum birde ince pembe çizgiydi erken olduğu için mi ince çıkıyor
Evet muhtemelen ondandır kolay kolay yanlış çıkartmaz ama iki gün sonra sabah tekrarlayın emin olun yine de hemen kan vermek istemezseniz

Benim de 5 gün var reglime ama teste güvenim yok Artımed çünkü elimde geçen aydan kalma o vardı ama ilk dk çıkması acaba dedirtti gidip kan vericem bu gün Allahım nasip etsin hepimize 💕
Aynen yanlış çıkardıgını söyleyenler çok regl gecikirse tekrar deneyin bence

Evet muhtemelen ondandır kolay kolay yanlış çıkartmaz ama iki gün sonra sabah tekrarlayın emin olun yine de hemen kan vermek istemezseniz
İnşallah doğrudur hiç görmedim çünkü bu markada bu şekilde , belirtiniz var mıydı bu arada test yaptığınızde

İnşallah doğrudur hiç görmedim çünkü bu markada bu şekilde , belirtiniz var mıydı bu arada test yaptığınızde
Hiç belirtim yoktu testi bi kaç gün sonra yaparım diye eczaneden aldım eve döndüm eve geldiğimde implantasyon kanamasını gördüm şok oldum 😅 sonra testi hemen yaptım ve öyle silik bir çizgi çıktı inşallah sizin de gerçekten pozitiftir🙏

Hiç belirtim yoktu testi bi kaç gün sonra yaparım diye eczaneden aldım eve döndüm eve geldiğimde implantasyon kanamasını gördüm şok oldum 😅 sonra testi hemen yaptım ve öyle silik bir çizgi çıktı inşallah sizin de gerçekten pozitiftir🙏
Hayırlı olsun canım inşallah gerçektir

Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar , dün predictor early yaptım gözle görülür pembe çizgi çıktı ince bariz flaşsız ışıksız gözüküyor bakınca ama bugün kaset test yaptım hiç bir şey yok pazartesi salı adet olmam gerekiyor
Canım kapağı açıp suya tutup elinle sil hafif eğer silinirse kurutma çizgisidir . Ben bu markayla öğrendim ama öğrenmeden önce ki ay böyle hafif çizgi vardı kapağı açınca oda silince geçti o ay hamilelik yoktu b

Canım kapağı açıp suya tutup elinle sil hafif eğer silinirse kurutma çizgisidir . Ben bu markayla öğrendim ama öğrenmeden önce ki ay böyle hafif çizgi vardı kapağı açınca oda silince geçti o ay hamilelik yoktu b
Çizgi saatler sonra cıkmadı 3 dakkada belirdi 10. Dakkada net oldu gözle görülür çizgi pembe çünkü hala pembe kuruma grimsi olmuyor mu

Dediğini yaptım canım ıslattım sildim çizgi duruyor gitmedi pembe

Islatıp bastıra bastıra sildim duruyor

Hayırlısı olsun o zaman canım vardır 🫶🏻
Gönlüne göre olsun , kan testi ver mutlaka ✨
İnşallah vardır dediğin yöntemi yaptım duruyor umutlanmalıyım bilmiyorum :( teşekkür ederim güzel dileklerin için sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Benim de 20 şubatta pik oldu 21inde silikleşmeye başlamıştı bugün dpo 8 çok az kahverengi kanamam geldi sonra daha gelmedi yerleşme kanaması olabilir mi siz kaçınca dün test yaptınız

Benim de 20 şubatta pik oldu 21inde silikleşmeye başlamıştı bugün dpo 8 çok az kahverengi kanamam geldi sonra daha gelmedi yerleşme kanaması olabilir mi siz kaçınca dün test yaptınız
Benim de dpo 9-10 gibi yerleşme kanaması geldi aynı gün test yaptım ama muhtemelen predictor oldugu için gördüm baska test bu kadar erken yakalamayabilirdi belki de zaten aynı gün kan verdim 30 gelmişti betam

Predictor marka testi nerede buluyorsunuz ben bulunduğum şehirde 6-7 eczane gezdim hiçbirinde yoktu birde fiyatı ne kadardı acaba

Back
X