Merhabalar agirpreeklamsi teshisi ile 4gun hastanede yattim. Ozel bir hastanede duzenli kontrollerim yapiliyodu. Yaklasik bi yirmi gun once tansiyonumun yuksekligini farkettim. 34.haftamdaydim ozelde yapilan kan ve idrar temiz cikti tansiyon ilaci ve magnezyum ile eve gonderildim. Bebegim onbes gun kadar geri kalmis beslenememisti. Bizde solugu kanuni egitim arastirmada aldik ki iyi ki almisiz beni hemen dogumhabeye aldilar magnezyum nts tansiyon yaklasik bes alti saat sonra dogumhabeden normalodaya alindim. Uc gun surekli idrar kan tansiyon nts takibim yapildi. Bebege ciger gelistirici igneler vuruldu ozelde taptirdigimuz degerlerin tersine protegin kacagi da oldu. Magnezyum tedavisi surekli tetkiklerle eve cikartildim. Suan evde istrahat halinde beslenmeme dikkat editorun. Cok sukur ki bebegimde bende suan iyiz tansiyon ilacsiz 12 13 -7civari devam ediyoruz. Insallah bir sikinti olmadan 37.haftami tammlamayi umuyirum. Gercekten cok zor bir hastalik rabbim herkese sifa versin. Bebisini kycagina saglikla almayi nasip etsin.
Herseyden onemlisi tam donanimli iyi bir hastaneye gitmeniz cok onemli. Ve ist bunu karsilyan ozel hastane sayisi iki. O yuzden muhakk kanuni gb egitim arastirmaya ayrintili terkiklerinizi yaptirin.