arkadaslar merhaba hamile kaldıgımdan beri siteyi ve yazdıklarınızı takipteyim. 56 gun önce 35. hafta da kızımı ölü dogum yaptım. hamileligimin 20. haftasından tansiyon yuksekligi cıktı. 1 hafta sabah aksam duzenli ölçtük. duzene girdi doktorumda sogulsun hiç umursamadı tek söyledigi tansiyon un dusmezse bebek ölür. tansiyon ilacı falan kullanmadım.
asırı bir bas agrısı vardı gözümün önünde birşeyler ucusuyordu. kontrole her gittigimde sikayetlerimi söylüyordum dr uma hamilesin olacak o kadar diyordu bu arada şişlik var ellerde ayaklarda yuzde. kilo alımım da arttı 34. hafta da doktora gittim bebegimin saglıgı gayet iyi kilosu boyu gelişimi iyi gidiyordu. bir gece asırı belimde ve kasıklarımda agrı oldu duzenli olmadıgı için doktor a gitmedim sabah kalktım içimde bir korku ama ölüm hiç aklıma gelmedi dogrusu o gun yine hareket etti kızım hafif bir sekilde sonra durdu içim huzursuz acil e gittik bebegımın kalbi durmuş..
3 ultrason a girdim yok ..doktor sabah cagırdı sezeryan a alındım kızımı ölü dogurdum...çok zor birşey rabbim kimseye böyle bir acı yasatmasın doktor a sordugumuzda ani bebek ölümü birden kalbi durmuş diyo tansiyon da vurmuş olabilir diyo kesinlikle tansiyon bence okuyorum yazdıklarınızı tum belirtiler vardı bende umursamadı zaten bilgisayar a da es yırtılması diye yazmış. doktor kontrolu cok önemli beni de gözetim altında tutsaydı kızım yasayacaktı belki de hastanaden eli boş cıkmak öyle zor ki herkes dogurdu aldı kucagına ben morg a gittim kızım gördüm .
benim öykümde böyle sizden ricam cok dikkat edin en ufak bir belirti de doktorun basının etini yiyin valla sanslı olan kurtuluyo ama ucunda ölüm de var niyetim sizi korkutmak degil ben bu acıyı yasadıgım için diger annelerşn yasamasını istemiyorum.. kızım 45 cm boyunda 2500 kg dı yasasaydı gayet iyiydi gelişimi doktor ihmali oldugunu dusunuyorum yasamayan anlamaz şimdi genetik testler yaptırıyoruz esimde bende ikinci bebek için bir kardiyalog a da gidicem tansiyon için ALLAH herkesşn yardımcısı olsun bizimde inş.