24 kasım gecesi boyun tutulması ve zonklama şikayetiyle hastaneye gittim doktor bebeğine baktı ultrason da bakarken göbeğimde bile fazlasıyla bulunan ödemlerimi görünce bu ne böyle ödemden bebeği göremiyorum dedi ve ekledi bu ödemin bu kadar aşırı olması gebelik zehirlenmesinden kaynaklı olabilir dedi ve tansiyonumu ölctürdü hemşireye sonuç 18/10 beni hemen sürekli gittiğim hastaneye yönlendirdi. Daha 24 haftalık hamileydim.hastaneye gittiğimde kadın doğum bölümüne giriş yaptım beni hemen odaya aldılar kan tahlili felan tansiyon sonra ben daha kötü olmaya başladım yoğun bakıma aldılar magnezyum ilaç biraz kendime gelmeye başladım ama tansiyonum 16/96 anca düşüyodu sabah oldu hala yüksek doktorlar geldi kan sonuclarım +4 protein kaçağı ve bilmediğim birsürü şey doktor gebeliği sonlandırcaz artık hayatın tehlikeye giriyor dedi.ben iyim bebeğim iyiyse beslenebiliyorsa almayın biraz daha dursun dedim ama bebeğim beslenemiyomus artık benden epeydır 22 23 haftayla uyumluymus 27 kasım günü sezeryana alındım bebeğim 545 gram doğmuş kendime geldiğimde aklım bebegimdeydi. Yaşıyodu ve ben onu görmek istiyordum ama 2 gün yoğun bakımda kaldım sonra odama cıkabildim ve bebeğimi görmeye gittim kücücükdü dokundum sevdim allahım bana bağışla yavrumu DİE dualar ettim ama 5 . gün bir telefon geldi ve hemen bebeğinin yanına koştum ama kalbim okadar hızlı atıyorduki anlamıstım bişi olmuştu kızıma doktorun yanına gittim biraz oturun dışarda dedi diğer doktorla yanımıza geldiler bebeğim artık makineyle bile nefes alamamaya başlamış benim kalbim öyle hızlı atarken kızımın kalbi durmus ağlamaktan üzülmekden kahroldum ama elden birşey gelmiyor melegim cennette daha mutlu Rabbim verdi Rabbim aldı kimseyi evladıyla sınamasın allahım.bir daha hamile kalabilirmiyim bilmiyorum tekrar aynı acıları yaşamakdan korkuyorum ki hic geçmeyecek acım var ömür boyu icimde