Preeklampsi geçirip tekrar hamile olanlar

Tesekkurler duygucum iyiyiz şükür bugün 4.ay asimizi olduk buyuduler bile o kadar stres hic yasanmamis gibi degilmi☺️ siz nasılsınız
Bizde 2 gün sonra 4 aylık olacağız :)
Evet herşey oldu bitti büyüyorlar bile.. ne zahmetler ne sıkıntılar çektik değil mi.. Tamda 2. Ay aşısını araştırıyordum biz düzenli aşı vurdurmaktan yanayız ama kafama takıldı dün 2 aylık verem aşı yeri biraz şişmiş kızarmıştı sabah kontrol edeyim derken zıbınına iltihap değmiş şaşırdım baya yayılmış leke gibi yani kurumuş.. aşı izi sönmüş kabuk tutmuş.. insallah normal bi durumdur sabah sabah kafama takıldı :(

Bizde 2 gün sonra 4 aylık olacağız :)
Evet herşey oldu bitti büyüyorlar bile.. ne zahmetler ne sıkıntılar çektik değil mi.. Tamda 2. Ay aşısını araştırıyordum biz düzenli aşı vurdurmaktan yanayız ama kafama takıldı dün 2 aylık verem aşı yeri biraz şişmiş kızarmıştı sabah kontrol edeyim derken zıbınına iltihap değmiş şaşırdım baya yayılmış leke gibi yani kurumuş.. aşı izi sönmüş kabuk tutmuş.. insallah normal bi durumdur sabah sabah kafama takıldı :KK43:
Normal canim endislenme bazilarinda kabuk tutabiliyor hatta asinin tutma belirtisi derler bizimkinde hala belirsiz ama

Normal canim endislenme bazilarinda kabuk tutabiliyor hatta asinin tutma belirtisi derler bizimkinde hala belirsiz ama

Yavrularımız Allah’a emanet.. büyük oğlum erken doğduğu için gelişimi geriden geliyordu biraz yenidoğan vaktine yakın doğdu nasıl fark var hareketlerinde kendimi yeni anne olmuş gibi hissediyorum :)

Geçen hafta ayrıntılı ultrasonum vardı özellikle sordum şu an bi risk görünmüyor dedi.. tabi zaman neyi gösterir bilemiyorum ki ara ara eşimle konuşuyorum yok diyor bu sefer öyle olmaz..o zaman eşim ve ben tayin durumlarından farklı illerdeydik onun stresi falan oluyordu ondan oldun diyor.. İnsallah şöyle 36. HAftaları devirdiğimiz günleride görürüz :)
Merhaba bende gebelik zehirlenmesi gecirdim 24 saat idrar sonucum 6886 i cok yuksekti yoğun bakimda kaldim 2 ay hastanede yattim oglum 1 ay sonra 2 yasun agirecek nefroloji doktorunda takipteydim bu ay protein kacaginin artik bittigini soyledi devam ediyodu hala ama ikinci gebelik olursa olma ihtimali yuzde 99 dedi siz ikinci gebeligi yasamisiniz umarim saglikla dogmustur ne durumda acaba ayni seyleri yasadinizmi

Back
X