Preeklampsi hakkında yardım :(

Allahım sabır versin acınızı tahmin bile edemiyorum korkunuzu anlıyorum o yüzden iyi bir doktordan iyi bir takip şart kesinlikle , beni tıbbi genetiğe yolladılar ikinci bir bebekte veya benim hayatımı tehlikeye sokacak bir durum var mıdır diye , mutlaka yapılacak testler vs varsa önden yaptırın mutlaka çünkü siz çok önemlisiniz rabbim bir daha yaşatmasın

Çok saolun kızlar şükür bugün taburcu verdiler. İdrarda protein kaçağı var ama çok yüksek değil sanırım. Tansiyonda 13-8 lerde sabit kalınca çıkartıyorlar. Ama her hafta geleceğim.
Evde mutlaka tansiyonunuzu 1 saatte bir ölçün 14 gördüğünüz an acile başvurun Rabbim hayırlısıyla vaktinde gelmeyi nasip etsin , ve mutlaka pozitif düşünün eminim her şey çok güzel olacaktır

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun. çok zor şeyler yaşamışsınız rabbim size ve yavrunuza şafi ismiyle şifalarını versin inşallah.
bebeğinizin son eegleri temiz çok şükür inşallah nörolojik bir durum yaşamazsınız ilerde. ayrıca çocuk nöro da yönlendirecektir gerekli görürse fakat mutlaka çocuğunuzu gözlemleyin; ilk 1 yaşa kadar çocuklarda el tercihi olmaz. sağ veya sol elini kullanmaktan çekinirse, başını tutamama, oturma dengesini sağlayamama gibi durumları olursa mutlaka çocuk nöroya tekrar gösterin. ona göre fizik tedaviye erkenden başlanır durum kontrol altına alınır.

ayrıca sizden ricam 30.haftalarınıza kadar hangi doktorda takipteydiniz? ben de şuan doktor arayışındayım ve ümraniyede bir doktora başladım. acaba aynı doktor mudur diye içime kurt düştü. merak etmeyin yasal bir sıkıntısı yok yorum paylaşmanın. aksine yardımcı oluyoruz birbirimize tecrübelerimizle.

Çok teşekkür ederim öncelikle , şimdi noroloji ve çocuk metabolizma, fizyoterapiden çıkıyoruz şükür iyi 2-3 ayda bir kontrole gidiyoruz hastane takipliyiz şu an için hareketlerinde bir sorun yok hareketli kafasını tutması vs gayet iyi şükürler olsun , 2 ay sonra tekrar eeg çekilecek oda kuzenlerimde epilepsi çıktığı için zamanında takip etmek istiyorlar şu an şükür bir nöbeti yok insallah dediğiniz gibi sorunsuz devam ederiz. Benim ilk ilgilenmeyen doktorum Kurtköy tarafındaydı , en son dogumu vs Zeynep kamilde yaptim

Kızlar bugün nolur nolmaz diye doktorum ciğer geliştirici vuralım dedi. 30 haftadayım şuan. Tansiyonu yükseltebilir anlık dedi bende korktum zaten 6 tane ilaçla zar zor düşüyor. Henüz vurulmadım siz vurulduktan sonra böyle bir sıkıntı yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…