Preeklampsi !!!

Hastanede sağlık ocağında komşuda hatta hamile olmadan önce bile 9 10 arasiydi hep. şu bi kac gundur 12 civarinda bazen 9 a 10 a da düşüyor. Hastanede bile O civarda cikiyo 10 11 12 üzeri olmuyor ama hep protein kaçağı çıkıyor belirtileri de var ama tansiyonum düşük bebekler küçük diye müdahale etmek istemiyor doktorum. Tansiyonunu takip et günde 4 defa ölç dedi not al perşembe günü bi bakayım dedi ama 14 benzeri olrsa 2 yada 3 ölçümde düşmüyorsa hemen gel dedi ama ben ne sırtımın ağrısından yatabiliyorum nefesim daralıyor bazen heryerim şiş bebek sağ kaburganın altına giriyormuş gibi ağrı oluyor hangi doktora gitsem tansiyon yüksek değil diye tekrar yolluyorlar bebeklerin 1i 1650 diğeri 1750 demisti doktor 2 gun önce çok küçükler dedi bilmiyorum ne olacak benim bu halim

Tansiyonunuz düşükse iyi, hem tansiyon yüksek hem protein kaçağı olsaydı daha riskli. Ordan avantajlısınız çok şükür. 34. haftadaydı yanlış hatırlamıyorsam ciğer geliştirici vurdular bana, olur da erkenden almak gerekirse ciğerleri hazır olsun diye. Şöyle bi 2 kg olup, 34. haftayı da geçseler daha rahat olur herşey . Preeklampsi olmasanız bile bu haftalarda hamilelerde nefes darlığı sırt ağrısı olur ben de 2. ye hamileyim 31 haftalığım, hatta daha az önce nefesim daraldı, daralıyorum bi sağa sola dönmekten bi hal oldum. Sizinkiler ikiz bi de iyice sıkıştırıyorlardır. Doğum çantanız yoksa mutlaka hazırlayın. Uzun süre ayakta sabit durup kalbi yormayın daha çok el ayak şişiyor. Tansiyon iyi dediniz 3-4 hafta daha takiple idare eder 36-37 hafta civarı sağlıkla doğurursunuz bebekleri.

Inşallah öyle olur sizede çok çok geçmiş olsun doktorum heran doğum olabilir biliyorsun degilmi dedi çok korktum bide bu protein kaçağı kafamı karıştırdı tüm belirtiler var tansiyon dışında. Etken doğum olur korkusuda var kilolarida düşük insallah 1-2 hafta daha dayanabilirler sizede tekrardan gecmis olsun teşekkürler cevapladığınız için rabbim sizi sıkmasın inşallah bu sefer kolay olur herşey gonlunuzce olsun

sizi çok iyi anlıyorum, insanın takmaması mümkün değil ama en riskli haftalar geçmiş gene buna da şükür. Teşekkür ederim, size de sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum güzel ikiz annesi.

sizi çok iyi anlıyorum, insanın takmaması mümkün değil ama en riskli haftalar geçmiş gene buna da şükür. Teşekkür ederim, size de sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum güzel ikiz annesi.
Çok teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…