• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pregesterone ve E2 testi

BenMasal

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
681
44
İstanbul
Kızlar transferımın bugün 7. günü ve dün dr um aradı bu testlerı yaptırmamı istedi transferden 10 gün öncede yaptırmıştım ama aralarında çok fark var sizce iyi bişiimi kafama takıld dr görüşemedım henüzz

Kızlar transferımın bugün 7. günü ve dün dr um aradı bu testlerı yaptırmamı istedi transferden 10 gün öncede yaptırmıştım ama aralarında çok fark var sizce iyi bişiimi kafama

bu hormonlar bebeğin tutunması ve gelişimi için gerekli.doktor eksik olup olmadığını analamk için istemiştir.benim transferimden itibaren kullandığım progesteron iğnem ve jelim var 10. hafta gebeliğine kadar kullanacağım nasipse için rahat olsun,hayırlı haberler dilerim:CüvCüv:

Kızlar transferımın bugün 7. günü ve dün dr um aradı bu testlerı yaptırmamı istedi transferden 10 gün öncede yaptırmıştım ama aralarında çok fark var sizce iyi bişiimi kafama

bu hormonlar bebeğin tutunması ve gelişimi için gerekli.doktor eksik olup olmadığını analamk için istemiştir.benim transferimden itibaren kullandığım progesteron iğnem ve jelim var 10. hafta gebeliğine kadar kullanacağım nasipse için rahat olsun,hayırlı haberler dilerim:CüvCüv:

temennin için sağol papatya tşk ederim inşallah hayırlı haber olur

Back
X