prego 2072 alacağım sanırım...

twin mom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
30
1
86
38
Merhaba, Allah izin verirse yaklaşık 8 hafta sonra ikiz bebek annesi olacağım, uzun zamandır tandem ikiz bebek arabalarını araştırıyorum wei-b 6000 fiyatı sebebiyle çok cazip geliyor fakat prego 2072 bi tık daha kullanışlı gibi lakin aradaki 600 tl'lik farka değer mi hiç bilemiyorum. Siz hangi modelleri kullanıyorsunuz acaba ?

İnş kucağımıza da sağlıklı şekilde alabilirz yavrularımızı. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Not: Temiz olmak kaydı ile tandem bebek arabalarınızı satmak isterseniz mesaj atabilirsiniz (:

Herşey gönlünüzce olsun (:

Merhaba, prego ibiza modelini diyorsunuz galiba? Ben de incelemistim güzel görünüyor. Ama yanyana mi tandem mi alsam henüz karar veremedim. Chipolino markasinin yanyana ve arka arkaya modelleri var eger görmediyseniz goz atabilirsiniz. Ama prego sanirim biraz daha iyi onlardan. Hayirlisiyla, saglikla kavusursunuz insallah bebeklerinize:)

Merhaba, prego ibiza modelini diyorsunuz galiba? Ben de incelemistim güzel görünüyor. Ama yanyana mi tandem mi alsam henüz karar veremedim. Chipolino markasinin yanyana ve arka arkaya modelleri var eger görmediyseniz goz atabilirsiniz. Ama prego sanirim biraz daha iyi onlardan. Hayirlisiyla, saglikla kavusursunuz insallah bebeklerinize:)
İnş canım inş sendr alırsın sağlıkla kucağına, yanyana alanlardan olumsuz yorumlar aldım o yüzden tandrm almaya karar verdik, ibiza 2072 modeli güzel gerçekten fakat daha uygun olabilirdi fiyatı

Biz prego kullaniyoruz. Çok memnunuz gerçi havalar güzelken az kullandik ama gezdirmek icin de arabada da koltuk niyetine kullaniyoruz çünkü sökülüp takilabiliyor. Videosunu mutlaka izleyin derim.

Ben de ikiz arabası mı alayım yoksa iki tane tek araba mı alayım karar veremedim. Üçüncüyü yaparsam bir daha araba almak istemiyorum çünkü. Bi de ikiz arabaları çok pahalı.

Evet gerçekten pahalı. Çok sorduk çok yorum okuduk ve tandem tarzı ikiz bebek arabası almaya karar verdik (:

Cam marka , travel sistem ikiz bebek arabasi. Su an icin onu almayi düşünüyoruz ama hala kararsizim.. sürekli ikiz anne bloglari okuyorum. Pregoyu ben de cok begenmistim ama almışken travel sistem alayim diyorum. Pregonun guzelligi tek bebek arabasina da dönüşebiliyor. Hala kararsizim yani..

cam pulsar benim de aklımı çeldi hatta alabilirim bile :-)
Cam'in keske biraz daha renk seçeneği olsaydi :)).. ama cok kullanisli.. 3 bin lira fiyatı ama bebek bakim cantasi bile var paketin icinde.. esim cam pulsar almaktan yana muhtemelen biz de onu alacagiz

Prego kullaniyorum..kış olduğu için çıkamıyoruz ama havalarin ısınmasını bekliyoruz..tavsiye ederim cok kullanisli..koltuklari cikabildigi için arabada da kullaniyoruz..otokoltuguna daha cok var..küçükler..o nedenle prego her acidan kullanisli

Prego kullaniyorum..kış olduğu için çıkamıyoruz ama havalarin ısınmasını bekliyoruz..tavsiye ederim cok kullanisli..koltuklari cikabildigi için arabada da kullaniyoruz..otokoltuguna daha cok var..küçükler..o nedenle prego her acidan kullanisli
Pregonun koltuklari otokoltugu olarak kullanilmiyor diye biliyordum ama yeni bi model mi çıkarttı acaba ?? Travel sistem ikiz bebek arabasinda bi tek cam pulsarda var demişti magaza görevlisi

Çok az kullanılmış temiz 1 tane var fiyatı da gayet uygun, yalnız o şehirde tanıdığım birisi yok o beni düşündürüyor. Gittigidiyor gibi sitelere koyarsa ordan alayım bari, taksit seçeneği de olur böylece.

Pregonun koltuklari otokoltugu olarak kullanilmiyor diye biliyordum ama yeni bi model mi çıkarttı acaba ?? Travel sistem ikiz bebek arabasinda bi tek cam pulsarda var demişti magaza görevlisi
Otokoltugu icin çok ufakalar..şöyle 1 yasina gelmeleri lazim...bebeklerim 6 aylik pregonun koltuklari çıkıyor yalnizca arabanin emniyet kemerine baglanmiyor..onun haricinde kendi emniyet kemeri ile kaymadan rahat bir sekilde duruyorlar..şehiriçi trafikte geçerli bu söylediğim kısa süreli yolculuklarda..yoksa arabaya da baglanmasi gerekir.

Back
X