benim oğlumda fıtık var ameliyat yapmadı dr, o zaman kilo 2500 idi kilo tamamlasın biraz dedi, haftaya kontrole gidecez bakalım ne diyecek, 4 kiloyu aştık bakalım ne olcak 54 hafta diye bişey demedi bize ama belki kendi düşünmüş olabilir martın sonunda 54 hafta oluyor hayırlısı bakalım ,bizimde şuan yumuşak bir sertlik oluyor, daha önceleri daha sertti
canım benim 10 haftalıkken ameliyat oldu demek kuzucuk.geçmiş olsun.hayır benim bebeğim erken doğdu ama kilosu iyiydi bir sorunu yoktu allaha şükür.doktor öyle diyince çok canım sıkıldı.prof gazide hoca ama ona yaptırmıcam ameliyatı hiç gözüm tutmadı doktoru.senin doktor ne güzel açıklama yapmış.içim rahatladı biraz evet bizim çocuklarımız neleri atlattı bunuda atlatacaklar.onlar çok güçlüler.saol arkadaşım.inşallah hayırlısıyla bu ameliyat da geçecek.evet arkadaşım bizim fıtıkta içeri giriyor, ameliyat zor değil ama anestezi zor sonuçta anestezi almak her yaş için risk ama bizim bebeklerimiz bunu atlatacak Allahın izniyle. benim oğlum daha doğalı 10 haftalıkkken gözlerinden ameliyat oldu anestezi ile atlattı çok şükür bunuda atlatacaklar. anestezi dr ile görüştüm ben bebekte o anda solunum sıkıntısı yapacak hastalık yok ise pek problem olmaz dedi,için rahat olsunki bebeklerimizide rahat atlatsız operasyonları
banada hep basit bir ameliyat dediler çevremdeki insanlar.doktor öyle konuşunca çok şaşırdım.sizin doktorunuz ne diyor ameliyatla ilgili.olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var sanırım.basit bir ameliyat diye kendimi avutuyordum.doktor öyle konuşunca çok üzüldüm çok moralim bozuldu.sizin fıtıkda içine giriyor ozaman.şu gün ameliyat yapacaz demiyorlar.ameliyatları iyi geçecek dilmi sağ sağlim bebeklerimizi geri verecekler bize.ameliyata hoca girsin istedik o da böyle olumsuz konuştu.oğlum büyüyebildiği kadar büyüsün diyorum artık ne yapayım.şu fıtıklarıda geçirseydik hayırlısıyla.
cnm benim de oğlum 34 haftalık ve 2 250 doğdu ve 2,5 aylıkken 5 kilo ile kasık fıtığı ameliyatı oldu.ben de çok korktum çok ağladım.ama sen korkma.15 dk lık bişey.dr unun dediği gibi abartılacak bişey değil.bize 54 hafta olsun falan da demedi hatta.ameliyatı da dikişsiz oldu ufacık bi çizik şeklinde.gönlünü ferah tut...
saolun arkadaşlar içimi rahatlattınız hem ameliyat hemde sonrası beni korkutuyordu çünkü tek başıma bakıyorum oğluma ameliyat sonrası bakımı nasıl olur ameliyat nasıl geçecek diye sürekli aklımda.dün gün aldık ameliyat için 20 nisanda ameliyatımız inşallah kurtulacaz.diğer tarafındada su fıtığı varmış hidroseli ama ona dokunmıcaz onu açmıcaz dedi doktor kendiliğinden geçebilir dedi.benim oğlumda kurtulsaydı hayırlısıyla.birazda olsa içim rahatladı yazdıklarınızla saolun arkadaşlar.
geçmiş olsun canım bebeğinin iyi olmasına sevindim.ne güzel atlattınız sonunda.nasıl bebeğin ameliyattan sonra topladımı kendini canım benimya kıyamam ben onlara.çok ağlıyormu altını falan değiştirirken.canı acıyormu acaba.hastanede yattınızmı ameliyat kaç saat sürdü.off bizde atlatsaydık hayırlısıyla.inşallah bundan sonra sağlıklı sıhatli büyür yavrun.
altını değiştirmek zor olmuyor , ameliayt 2 saat kadar sürdü ama bunun 15-20 dk ameliyat diğer zamanı narkozu atlatmakdı, hastaneye sabah 7 de gittik, akşam 4 de evde idik, inşaallah sizde kolayca atlatırsınız
canım çok geçmiş olsun, 2 gün içinde kaka yaptı, eğer 2 gün öncesinde de kaka yapmama öyküsü varsa mamasına az zeytinyağı katabilirsin, testisleri bir kaç gün şiş kalır, sıkıntı olmaz düzelir
benim oğlum 32+4 haftalık 2 270 gr doğdu.doğduktan yaklaşık 1 ay sonra kasık fıtığı çıktı bastırınca içine giriyor.şimdi 4 aylık olduk kilosuda iyi 7,5 kilo.ama doktor prematüre bebekleri 54 hafta olmadan ameliyat yapmıyorlarmış öyle dedi.içine giriyor bekleyebildiğimiz kadar beklicez dedi.ameliyat hakkında okadar olumsuz konuştuki canım çok sıkıldı ağlıcaktım.solunumu durabilirmiş masada kalabilirmiş.ameliyat sonrası bakımı zor oluyormu dedim.ıkınınca falan dikişleri patlamaz demi dedim.kanayabilir dikişler atabilir dedi.herşey olabilir dedi.adam tek bir elime olumlu birşey söylemedi.masada kalır diyor ya.ben çocuğumu nasıl sana vereyim bunu söylüyorsun.deseki ameliyatın bu riskleri var ama korkmanıza gerek yok anlıcam.korkun diyor.ameliyat sonuçta herşey olabilir diyor.çok moralim bozuldu.fıtık boğulacak diye çok korkuyorum.önceden şiştiğnde sert oluyordu şimdi yumaşak bir şişlik oluyor.korkuyorum.kaç defa hastaneye gittik içine giriyor diye geri gönderiyorlar.bebeği ameliyat olan anneler varsa yazarmısınız kaç kiloda ameliyat oldu zormuydu ameliyat sonrası falan.ne kadar zamanda geçti ameliyat yeriniz?lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?