Premature Bebekler prematüre bebeğim direndi ama olmadı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

lad127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
40
0
86
Kocaeli
bundan yaklaşık 1 ay önce 24 hafta 3 günlük hamileyken sancılarımın başlayıp artması sonucu 800 gr bir kız dünyaya getirdim. bebğim 5 gün yoğun bakımda direndi küçük meleğim ama dayanamadı. henüz akciğerleri gelişmediği için 5. gün küçük meleğimi kaybettim. toparlayamıyorum hala arkadaşlar. çok zor. diğer hamileliğimde böyle olur diye çok korkuyorum. güya bana plasenta dekolman tanısı koydular. ama ankarada takiplerimi yaptıracağım. inanmıyorum ve Kocaeli'ndeki doktorlara hiç güvenmiyorum.

canim cok uzuldum Allah sabir versin sana ne dense acini hafifletmez ama eger yasasaydi ikinizide cok zorlu bir surec bekliyordu ama umudunu sakin yitirme tekrar bir yavrun olucak ilkinde bu aci deneyimi yasaman ikincide boyle olucak anlamina gelmez simdi dinlen kontrollerini yaptir kendine rahat olacagin icine sinecek bir dr bulman cok onemli esinle kenetlenip toparlanma zamani kendini birakma hazir oldugunda tekrar bebegin olur acilarin hafifler birkac dr gitmeden konulan teshislere inanma

canım ya başın sağolsun allah sabır versin.işallah ikinci hamileliğinde sorunsuz kucağına alırsın bebişini.

basiniz sagolsun insallah gelecekte saglikli cocuklariniz olur üzülmeyin meleginiz sizi cennetin kapisinda bekliyor olacak

lad 127 bende bebeğiini kabetmiş biri olarak acını anlıyorum....bende erken doğumdan dolayı 22 haftalık kızımı kaybettim 2,5 ay oldu ...toparlanıyorum ama aklımdanda çıkmıyor nasıl unutulurki....

ama zaman herşeyin ilacı bunu biliyorum.. 40 dan sonra adetimi oldum..şimdi 2.adetimide oldum....bundan sonra kendimi hazır hissediyorum..yeniden bebeğim olsun diye zabırsızlanıyorum ..bende senin gibi endişeleniyorum...yeniden başıma gelirmi ama hamile kalırsak hayırlısla... tebirli olacağız...yanlız değilsin..canım keşke bunları hiç yaşamazydık ama allahım öyle uygun gördü diyeceğiz....

geçmiş olsun kardeşim...peki bu plasenta ayrılması neden oluyomuş bi yorum yapıldımı ? ikinci gebelikte risk varmıymış ?istanbul cerrahpaşa ya gelmeni tavsiye ederim....

Allah sabır veersin arkadaşım acını taaa içimdn hissediyorum inan bana bundan sonra inşallah daha sağlıklı bi gebelik yaşarsın çünkü olanla ölne çare yok...

ne kadar rahatsın diyceksin ama benimde başımda aynı şeyler 134 gündür yaklaşık 5 aydır yatıyor kuzum yoğun bakımda doktorlar umutsuz elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz o yüzdn hakkında hrşyin hayırlısı arkadaşım menateli olmaya çalış unutulmaz ama yapacak bişi yok çok üzgünümmmmmm...!!!

Başın sağolsun.. Allah sabır versin çok üzüldüm canım. Üzülme demekle de olmaz ki umutla beklediğin bebeğini kaybetmişsin..Kendini toparlamaya çalış inşallah diğer gebeliklerinde bu sorunu yaşamaz bebeciğine kavuşursun Rabbim yardımcın olsun...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah Allah herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler versin. Ben artık o şekilde dua ediyorum. henüz 1 yıllık evliğim ve bu bebişi ne kadar istediğimi çok iyi tahmin edersiniz.

Plasenta dekolman tanısını ultrason taramaları sonucunda bulamadılar. Sadece D-dimer testi sonucunun yüksek çıkması sonucunda buna karar verdiler.

Erken doğum yaptığım sırada zaten hastanede yatıyordum. Vakit saat geldimi kimse durduramıyor. Ama önemli olan bunun nedenini araştırmak yeniden aynı şeyleri yaşatmasın Allah bizlere.

Bebişini yoğun bakımda bekleyen arkadaşa da en yakında bebişinin sağlığına kavuşmasını dilerim. Allah büyüktür

allah sabır versin kimseye böyle bi acı yasatmasın.sizede sağlıllı evlatlar nasip etsin

selamm ladyy 127 acını anlıyorumm yaşamayann gercektenn anlayamazz bende ıkızlerımın bınını 16 . hafta kaybettım ols belkı dıgeri yasar dıye sabrttımm dıgerı de 24. hafta sancılandım hemen sezeryana aldılarr bı hafta kuvezde kaldı bebişim çokk mınıktı aynı senın bebişin gibi elini tuttumm ama olamadıı kaybettim ıkı yıl geçtı hala ağlıyorumm bu acı bambaşka annemi ve babamı kaybettıgım den daha çokk yaktıı benı toparlandımm bu son yıll amm cesaretmm var mı bı denemeye bılemıyorumm yanı aynı şeyleri yaşamakk çokkk zorr rabbımm yardımcımızzz olssssss

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah Allah herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler versin. Ben artık o şekilde dua ediyorum. henüz 1 yıllık evliğim ve bu bebişi ne kadar istediğimi çok iyi tahmin edersiniz.

Plasenta dekolman tanısını ultrason taramaları sonucunda bulamadılar. Sadece D-dimer testi sonucunun yüksek çıkması sonucunda buna karar verdiler.

Erken doğum yaptığım sırada zaten hastanede yatıyordum. Vakit saat geldimi kimse durduramıyor. Ama önemli olan bunun nedenini araştırmak yeniden aynı şeyleri yaşatmasın Allah bizlere.

Bebişini yoğun bakımda bekleyen arkadaşa da en yakında bebişinin sağlığına kavuşmasını dilerim. Allah büyüktür

Aslında bu olay olduğunda sanki tek benim başıma gelmiş gibi hissettim cezalandırıldığımı hissettim. hala da ben ne yaptımki benim başıma geldi diyorum. Ama isyan da etmek istemiyorum.

Ne çok aynı sorunlardan dertli insan varmış. Düşünsenize elinizde bebeğinizin tüm resimleri var. küvezdeki resmi bile var. Tüm o sancıları çekip dünyaya çok tatlı bir bebkl getiriyorsunuz ama kucağınız boş kalıyor.

doğum sonrası müşaade odasında herkesin bebeği yanına getirilirken benim kucağım boş kaldığında yaşadığım mutsuzluğu anlatamam

El-muallim sana da Allah sabır versin. Hangi an aklımızdan çıkar ki bu olay. Meleklerimiz hep bizim yanımızda ve aklımızda.

dünya hayatı bu rabbım daha hayırlısını vers bu derdi yaşamayan elbette anlamazz ne var bı tanedaha olur gibi önemsiz sözlerr duyarızz bizi bi rabbım bı de biz anlarızz bu guzell cuma rabbım yureğimize ferahlık vers duaları kabul ets inşşşşş teşş edrimm tesellın içinnnnn

canım bende 8 aylık kız bebeğimi erken doğum dolayısıyla kaybettim..sadece 4 gün ona dokunmadan küvezde izleyerek geçirdim..4 günün sonunda kızımı kaybettim..
yıkılmıştım ama rabbime sığındım..daha sonrada ikinci bebeğimide kaybettim artık hep böyle olacak diye düşündüğüm sırada 3 hamileliğim çıktı ortaya çok şükür oğlum doğdu şuan 8 yaşında...şimdide allahın izniyle ona bir kardeş vereceğim..sende umudunu kaybetme bir süre dinlen canım..iyi bir dr kontrolünde bir daha dene inşallah bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder rabbim...

Allah sana da sabır versin ve bu durumda olan herkese. Bir hamile gördüğünde bir bebk gördüğünde bu acıyı tekrar hissetmek çok kötü. hiç aklımdan çıkmıyorki

Şerifecim bebişin inşallah daha iyi olacak bukadar gün mücadele etmiş bundan sonra da mücadele eder inşallah. Sana da ve senin gibilere de umut olur tıpkı adı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…