Premature Bebekler prematüre bebeğim direndi ama olmadı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
selamm en büyük sabır galıba şerıfe ve onun gibilere düşün yorr gerçektenn çokkk zorr ama ne güçlü degıl mı inşş bebegi daha iyi olacakk ve bu sıkıntılı günlere bebişiyle mutlu bı şekılde bakacaklarrr umutlarr sönmesinn güçlü olalımm ve birbirimizee en azındannn burda yazarakk destek verlimm

canim benim üzülme desem üzülmezmisin bilmem
benim yavrum ocak ta dogdu 6 ay oldu hala yogun bakimda, cikacak dediler cikarmiyorlar, elimzden geleni yapmaya calistik baska hastanelere yatirdik, ordaki doktorlarda ümit etmeyin dediler...beklicez ve görcegiz..bana dediler fazla sevinme rahat ölmesinede izin ver cünkü ben her müdahele yapmalarini istedim, böyle seni ve sizleri gördükce yanliz olmadigimi daha iyi anliyorum...her insanin bi derdi var iste, Allahta bizi bununla siniyor..

üzülme canim...insallah bidaha hamile kalirsin ve bebisini kucagina alirsin

canım cok geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah acın biran önce hafifler cok üzüldüm azda olsabilirim acını senin kadar olmasada bende ilk bebehimi düşürmüştüm. kendini toplamaya çalış acaba ikinciside böyle olurmu diye düşünme rabbim büyüktür inşallah bu acıları bir daha bizlere yaşatmaz...

Canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun.rabbim bol sabırlar dayanma gücü versinn sana inşallah.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın

Canım Allah sabır versin çok üzücü biliyorum ama ne olur güçlü olmaya çalış...bende bebeğimi kaybettim..Ama inan rabbim sabrını veriyor canım...
İnşallah toplandığın zaman yeniden hamile kalırsın ve bizlerle paylaşırsın arkadaşım...

offffffff Şerife'ye çok üzüldüm. çok kısa bir süre önce aynı şey yaşadığım için onu çok iyi anlıyorum.
Meleklerimiz bizim cennette bekliyor olacak:.((((((

Zümmin sana da çok geçmiş olsun. Umarım bebişin çok daha iyi olur ve kucağına alıp evinize dönersiniz. Allah da bir daha böylesi acılar yaşatmaz. Umarım hepimize de.

Çok çok sabır diliyorum sana.

cnm malesef bende yaklaşık iki ay önce kaybettim ikizlerimi tüp bebkti 21 ve 23 haftda 2 ayrı doğum yaptım acısı öyl eiyi anlıyorum ki ateş düştüğü yeri yakıyo cnm ALLAH sabırlar versin ne mutluki bize şefaat edecekelr....

Yağmurcan Allah sabır versin sana da. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Allah bize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler dünyaya getirmek nasip etsin inşallah.

İlk önce Alah büyük sabırlar versin inan çok üzüldüm ama bir dahaki doğumdada aynı şeyleri yaşayacağın a odaklarsan kendini birşeyler kötü gidebilir Allah'ın taktiri İnşallah olmaz sabırlı ol acın çok taze zamanla herşeyin üstünden gelmen dileğiyle.

canımm allah sabır versinn...inşallah ikinci hamileliğinde hiç bir sorun yaşamadan bebeğini dünyaya getirirsinn...

teşekkkkür ederim arkadaşlar. ama kötü birşeyi çaşırmak değilde bu korkulardan kurtulamamak sanırım. çünkü bu olayı yaşamak çok farklı . inşallah Allah büyüktür bidaha yaşatmaz. Amin

canım başın sağolsun....ben d ekocaelindeyim..haklısın burada hiçbir branşta güvenilecke doktor yok..allah sabır versin..

Derya'cım İstanbul Bağdat caddesi Acıbadem'de Arda Lembek varmış dedi doktorum ve beni oraya da yönlendirdi. Fakat o da bana erken doğum göremiyorum hemen öyle olsa seni hemen buraya yatırırım dedi. Kanaman doğum yapacağın aya kadar da devam edebilir dedi. Meraklanma dedi. Çünkü ben Ankara' da gidebilirim demiştim fakat gerek olmadığını söyledi. Düşün ben bu doktora gittikten 2 hafta sonra (belki de tam 2 hafta bile değil) doğum yaptım. Belki de olacak oldu mu oluyordur. Bana plasentadan parça ayrılmış o da pıhtı oluşturmuş demişlerdi. Ara ara kanama yapabilir dediler.

Bakalım şimdi tekrar araştırılıcam ve gelişmeleri buradan paylaşalım diyorum. kim neden erken doğum yapmış buraya yazsa ne güzel olurdu. Tekrar doktor tarafından yapılan tetkikleri de yazsak buradan arkadaşlar bence çok faydalı oluruz birbirimize.

Canım öncellikle sana sabır diliyorum.
Rabbim sana ve eşine sağlık versin insallah.Acını çok iyi anlıyorum bende çünkü yakllaşık 3 ay önce 03 nisan 2008'de 30 haftalık doğum yapıp 13 gün sonra oğlum ARDA'mı kaybettim.
Bana preeklemsi teşhisi konulmuştu ve oğlumda gelişim geriliği vardı.Çok direndim ama bende senin gibi Plesenta Dekolmanı(Ablasyo Plesenta) yanı plesentanın erken ayrılması sonucu sezeryan oldum ve bebeğim 13 gün yenıdoğan yoğun bakımda küvezde kaldıktan sonra kaybettim
Bende çok üzüldüm ağladım hala da için için ağlıyorum ama elden gelen bişey yok ne yazıkkı Büyük Rabbim böyle uygun görmüş demekki Sakın sende isyan etme Alemlerin Resulu gül kokulu Peygam ber Efendimi Muhammed Mustafa(SAV) bile 4 evlat acısı tatmış bir baba iken sakın sen isyan etme.Bebeklerimiz insallah bizlere cennette sefaatçi ileride doğacak kardeşlerine koruyucu melek olacaklar,,
Dr. bana 6 ay korunma süresi verdi Eylül ayında nasıp olursa tekrar denemeye başlayacağız yine umut dolu içim.Yılmak yok mücadeleye devam.
Ben su an tüm testlerimi yaptırmaktayım(DNA testleri kromozom anomali tarama testleri dahil.)
Hepsi hallolunca tekrar umuda devam.
Rabbim insallah sana da ve bana da ve tüm bebeğini kaybeden annelere de tez zamanda sağlıklı hayırlı ve zamanında doğacak eli ayağı ve tüm uzuvları yerinde ve tam sağlığı yerinde evlatlar nasıp eder...
Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…