Premature Bebekler prematüre bebek anneleri

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mnvgt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
4
0
1
34
ben merak ediyorum bebekleriniz ne zaman aguladı ne zaman sizin söyledıklerınıze tepki vermeye başladı bn bu duzeltılmış yası da anlamıyorum bnm bebegim üç aylık şimdi neler yapabiliyordu sısın bebekleriniz üç aylıkken

canım geçmiş olsun Allah sağlık versin bebişine öncelikle düzeltilmiş yaş şu oluyor bebeğin 9 aylık doğması gerekiyor ya mesela iki ay erken doğdu şimdi 5 aylık eksik doğduğu iki ayı çıkarıyoruz o zaman 3 aylık oluyor bunu normal doğan bebekle prematüre bebeğinin gelişimini anlamak için yapıyorlar . bende 27 haftalık doğurdum kızımı bebekten bebeğe değişir derler tabi benim kızım düzeltilmemiş olarak 3 aylıkken anne dedi :) 4,5 aylıkken de baba dedi :)) 1.5 aylıkken çok hareketlendi elini bacaklarını çok oynatmaya başladı yine 3 aylıkken filan agulamaya başladı ben 4 aylıkken doktorun önerdiği meyvelerin suyunu sıkıp çay kaşığıyla az az vermeye başladım sana tavsiyem mutlaka yap çünkü tat almaya ne kadar çok alışırsa o kadar iştahlı oluyor ek besinlerde şimdi kızım 1.5 yaşında ve maşallah çok iyi anlama kabiliyeti de çok gelişmiş söylediklerimi çok iyi anlıyor kelime dağcığı da gelişiyor tabi ilk doğduğunda bir kaç resmini paylaşıyorum doğduğunda hastanedeyken birinde 3 aylıkken biride 1 yaşındaki hali :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…