Premature Bebekler Premature bebekleriniz kaç haftalık,kaç gram doğdular ve hastanede ne kadar kaldılar?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
allah uzun ömürler versin evlatlarına canım ben 34+4 günlük ikizlere hamileyim ciğer geliştirici iğne oldum erken doğum riski olunca senin bebeklerde solunum sıkıntısı olmuş ya iğne olmuş muydun işe yarar mı bu iğneler merak ediyorum
Ben de 3 erken dogum yaptım. Ne kadar erken atılırsan o kadar faydası oluyor.
Ikıncı cocugum 34 haftalık dogdu kuveze gırmedı. 32 haftalıkken ıgnelerımı atılmıstım.
Ucuncu cocugum 32 haftlık dogdu ama cıgerlerı gelısmemıs uzunsure oksıjendestegı aldı. 31 haftalıkken ıgnelerımı olmustum.
Bırde ne kadar oksıjen destegı alrsa bebek o kdar grıp nezleye yakalanma ıhtımalı yukselıyor. Sureklı hasta olabılıyorlar

Ben de 3 erken dogum yaptım. Ne kadar erken atılırsan o kadar faydası oluyor.
Ikıncı cocugum 34 haftalık dogdu kuveze gırmedı. 32 haftalıkken ıgnelerımı atılmıstım.
Ucuncu cocugum 32 haftlık dogdu ama cıgerlerı gelısmemıs uzunsure oksıjendestegı aldı. 31 haftalıkken ıgnelerımı olmustum.
Bırde ne kadar oksıjen destegı alrsa bebek o kdar grıp nezleye yakalanma ıhtımalı yukselıyor. Sureklı hasta olabılıyorlar
benim 32de yapıldı 4 doz bide 35te yapılacak 2 doz inşallah etki eder canım

35+0da 33haftayla uyumlu dogum yaptım 2kg 44cm dogdu kızım kuvezde hic kalmadık dogumdan once igne vs. Herhangibirseyde yapılmadı bana

Benim bebeğim geç premature 37. Haftada doğum yaptım sezeryanla ama karnında kilosu hızla düşüyordu doğduğunda 36. Hafta ile uyumlu idi 15 gün kaldı kuvezde

Back
X