- Konu Sahibi hediye287000
-
Bebeğim 28 haftalık doğdu bir ay sonra beyin kanamsı geçirdi. Tomografi çekildi ama emarda belli olucakmış ve ona gore ameliyat yada bekliycez diyceklermiş. Bu yollardan geçen arkadaşlar lütfen yazın, desteğe cok ihtiyacımız var.
Merhaba arkadaşlar bende 29 haftalık doğum yaptım, ikiz gebelikti benimkide. bebeğimin biri 13.günde 3.derece beyin kanaması geçirdi şükürler olsun ki hemen fark edildi ve kilosu çok düşük olduğu için geçici olarak rezervuar takıldı, 2 kilo olduğunda şant takılması gerektiği söylendi o kiloya ulaştığında bebeğimizi hastaneden taburcu ettik ve vakit kaybetmeden şant takılması için doktor araştırmaya başladık ve karşımıza o mükemmel insan DOÇ.DR.ADNAN DAĞÇINAR çıktı. Şu an Marmara Üniv.Pendik Eğitim Araştırma Hastanesinde görevine devam ediyor. kontrollerimize devam ediyoruz hamdolsun bi problem yok, bunun yanında nüroloji takiplerimiz devam ediyor, ve son bir haftadır fizik tedaviye başladık. anlayacağınız zor bir sınav içerisindeyiz, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşh... gelişmeleri buraya yazarsanız çok sevinirim bende her adımda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadarıyla.
çok geçmiş olsun sizede benimkilerde ikiz oğlumda var şant şuan kaç aylıksınız fiziksel genel durumu nasıl acaba bizde fizik ted. alıyoruz yazışalım....
şu an 7,5 ama düzeltilmiş 5 aylık. tabii ki seve seve tecrübelerimizi paylaşalım. Fiziksel durumu bakıldığında bi problem yok ama kasılmalar var vücutta, fizyoterapistimiz gövde ve başta sorun var dedi. Bugün ki seansta daha iyi gördü, tabii ki zamanla daha da yok alacağız. Sizin oğlunuzun durumu nedir ?
27 aylığız siz erken başlamışınız çok güzel fizik ted.biz 15 aylık başladık bizim sağ tarafta var sadece kasılma el daha ağır yürüdüğümüz için ayağı kurtarıyor...genel olarak konuşmada algıda çok şükür yaşıtları gibi elinide kullanıyor baya azaldı kasılması darısı sizin başınıza
Amin, Allah razı olsun. Size de çok çok geçmiş olsun. Nerede oturuyorsunuz, hangi fizyoterapiste gidiyorsunuz siz?
konuyu ben açtım ama hastane maceralarımızın arasında buraya uğrayamadım. Oğlum hala küvezde ameliyatlık bı durumu yok cok sukur. ama dediğim gibi periventrikuler selebri var yani beyinde beyaz cevherde ölen hücreler. Genel durumu cok sukur ıyı kendı nefes alıyor daha kuvezde basladılar fızık tedavıye kollarını bacaklarını çalıştırıyolar. Bizede eve cıkınca yapcaksınız dedıler. beyın kanaması gecırdıgı ıcın baslamıslar fızık tedavıye. gelişim sürecimiz umarım güzel olur. bebeğimin yanındayken hiç bunları dusunmuyorum, varlıgı bana mutluluk verıyor ama umarım yaşamaktan oda mutlu olur ilerde. msjlarınız bana umut verdı allah hepinizden razı olsun, allah evlatlarımıza saglık sıhat versin inşllah. 30 yaşımdayım ve bu yaşta saglığın ne kadar değerli oldugunu yeni anladım
canım ya ne zor gunler gecırmıssındır. Bebeklerin şimdi ne kadarlık oldu. düzelme oluyormu buyudukce, şu erken doğum ne kadar rısklıymış. bizim bı sure cocugumuz olmamıstı o zman hamıle kalınca dertler bıtıcek sanıyordum ama asıl yenı baslıyomus. bugunumuzede sukur dıyorum, inş en kotu gunlerımız bu gunler olur.
küvezde su an gırdıkce hareketlerıne bakıyorum harekli ama dediğini okumustum dikkat etmedim özellikle. yarın bakıyım sol tarafında hareket azlığı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?