Premature Bebekler Premeture bebeği beyin kanaması geçirenler lütfen vardım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Zeka geriliği olmadığını nasıl anlıyorlar benım oğlumda geçirdi 4 evre doktorlar arrest hidrosefali dediler anne baba dede mama söylüyor kendi kendine monolog yapar gibi Konuşuyor ama fizik tedavi alıyor kasları zayıf

Selamun aleylum. Arkadaslar kizim 25 haftalikken dogdu suan 10 uncu gunumuz ve beyin kanamasi gecirmis. Beynin bi tarafi 4 diger tarafi 3 derece olmak uzere. Bilginize cok ihtiyacim var cok korkuyorum...

Merhaba canim benim oglumda 27 haftalık dogdu evre 4 kanama geçirdi suan düzeltilmiş 15 aylık oturuyor ama tam değil hemen yikiliuor ne zaman yürür suan kestirimi yorum bacaklarimizin ikisinde kasılma var ellerinde bisey yok bana onerebilrcegin tavsiyeler varmi çocuğu oturup yürüyen bir anne olarak .. Dört gözle bekliyorumo gunleri

Selamun aleylum. Arkadaslar kizim 25 haftalikken dogdu suan 10 uncu gunumuz ve beyin kanamasi gecirmis. Beynin bi tarafi 4 diger tarafi 3 derece olmak uzere. Bilginize cok ihtiyacim var cok korkuyorum...
Merhaba. Sizinle durumumu paylasmak istedim. Korkunuzu cok iyi anliyorum. Benim oglumda 25 haftalik dogdu. Beyin kanamasi gecirdi sag tarafinda. Derecesi agirdi. Sol tarafinda kanama olmadi.63 gun yasadi. 3 ay once kaybettik.
Rabbim sizin bebeginizi mucize bebeklerden eylesin, ve acil hayirli sifalar versin.

mevlamm sabirlar ihsan eylesin.. suan kizim dogali 75 gun oldu durumu iyi elhamdullilah.. kafasina sant takilacak.. sonrasinda eve cikacak insaallah..

Sizinle benzer durumu yaşıyorum benim bebegimde 28+6 da doğdu ve malesef 4.evre beyin kanaması geçirdi. Şu anda durumu nasıl bebeginizin

Sizinle benzer durumu yaşıyorum benim bebegimde 28+6 da doğdu ve malesef 4.evre beyin kanaması geçirdi. Şu anda durumu nasıl bebeginizin
Bebegim suan 39 haftani icinde saglik durumu cok sukur iyi.. gecen hafta kafasindan reservuar alinip sant takildi bu isleme hidrosefali denilio. Yakinda eve cikacak insallah rabbim ayni imtihandan gecenlere boooll sabirlar versin

Bebegim suan 39 haftani icinde saglik durumu cok sukur iyi.. gecen hafta kafasindan reservuar alinip sant takildi bu isleme hidrosefali denilio. Yakinda eve cikacak insallah rabbim ayni imtihandan gecenlere boooll sabirlar versin
Çok geçmiş olsun Allah cumlemize sabır versin inşallah

Konu aktifmi buralardamisiniz kızlar ? Benim kizimda 36+4 dogumlu 2.130 olarak şuan düz 4 kro 5 aylık ilk pvl şüphesi çıktı sonra kayboldu hafif genişleme vardı şimdi 10 mm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…