Saç Şekillendiriciler premier düzleştirici kullanan varmı??

immortal__07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
194
0
96
32
Antalya
arkadaslar bu markanın düzleştiricisini kullanan varmı avaba migrosta gördum 20 liraydı bn daha önce philipsn kını aldm bim den 30 liraya ama bi işe yaramıor... kullnıpta memnun kalan varmı??

Hayatım 20-30 liralık düzleştiriciler bir işe yaramıyor yaramadığı gibi saçları da mahfediyor sen en iyisi biraz daha para koyup düzgün bir şey al eğer alacaksan diyorum

duzlestırıcım bozuldugu için idareten almıstım premier, ucuzdu , e ben de ogrencıydım o zamanlar kaydirigubbakcemile2

kesınlıkle tavsıye etmem, sacı koparıyor,kırıyor, daha da kotusu matlastırıyor, ve tum bunları 1 seferde yapacak kadar da başarılı lmaz:

ona 20-30 verecegıne bıraz bekle 2 katını ver, en azından sacların o kadar cok yıpranmaz. babyliss alabılırsın mesela, o da fena dııldır ve phılıps vs den de daha uygundur fıyatı opuyorumnanaktan

ben cok memnunum parlak ve kabartmadan duzlestırıyor ayrıca cok guzelde bukleler yapabılıyorum ıyı kı almısım

bend almak istiyorum tatlim premierin masasini 12.50 iyimi tatlım saçi yakiyo mu hemen cewap yazarsan sewinirim

canım duzlestırıcısı ıyı ma masa hakkında fıkrım yok ben duzlestırıcı ıle bukleler yapıyorum bu yuzden masasını almadım ama duzlestırıcıyı tavsıye edebılırimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…