Prenses (ağrısız) Doğum

sevgili rüzgar kardeşim nerden çıkaryosuunuz ya yok ameliyat yeri sızlıyo saçmalıklarını yaaaaa........sen heralde normal doğum yapmışsın ....epiziyomidikişin varmı bilmiyorum senin epiziyomu kesisi dikişin sızlıyomu kardeşim..........kesinlikle öle şey yok benim hiç sanki yemin ederimki sanki hiç ameliyat falanolmamış gibiyim öle hiç bi yerim sızlamıyo yani kiiiiiiiiiii 18 ay oldu doğum yapalı.....benim yok ben onu bilirim.....sadece ilk 10 gün .....sonra o kadar rahat ki on gün sabır sonra bi şeyin kalmıyo...............

ben normal doğum yaptım ama ablam sezeryanla doğum yaptı ve halen ağır bişey kaldırdığında korkuyo.dikiş yerleri sızlıyo.geriliyo sanki diyo.patlayacak gibi oluyo diyo.yeni doğum yapmış gibi sızlanıyo...ben bilmiyorum ama ablamın dedikleri bunlar

YA NAPCAN HEPSİ ZOR NE BİLEYİM aLLAH HERKESE KOLAYINI NASİP ETSİN BİZE ÖLE NASİP ETTİ NE DELİM ....TEYZE DESİN BENİM KIZ BANA BUNDAN BÖLE

aLLAH aLLAH YOK VALLA BENDE YOK ÖELBİŞİ................BENİM ARKADAŞTA NORMAL DOĞUM YAPMIŞTI ODA BANA SAKIN NORMAL YAPMA DEDİ Kİİİİ BENİM KEYFİ SEZERYAN DEĞİL YAZDIM....ODA ORASI PATLIYCAKMIŞ GİBİ TAM 1 AY ÜZERİNE OTURAMAMIŞ KAKA YAPARKEN FELAN ÇOK KÖTÜ OLUYOMUŞ HELE ÇİŞ YAPINCA HEP YANIYOMUŞ FALAN ...MESELA BEN BUNLARI HİÇ YAŞAMADIM.....BİDE İLK İLİŞKİLERİNDE ORASI YIRTILDI SANMIŞKİ AYNEN DİKİŞLERİ AÇILMIŞ ....YA HEPSİ ZOR ...KİMİDE HİÇ ANLAMIYO ŞANS VE KISMEİŞİ DOĞUM....BELKİDE ÇOK BASİT OLUR....

teyze olduk ya artık.biz anneliği de haketmiyoruzdur.pırt diye çıktı sanki

canım valla her ikiside zor kolay desem yalan olur .......o anda kısmet neyse o şekilde oluyo zaten......iyi senin kini bastırmamışlar bazı hastaneler bastırmıyo ....ben de bastırdılar ....ben yinede ikinciyi sezeryan düşünüyom...bide o bölgenin makas acısına valla dayanamam ......

canım o kişiden kişiye değişebilir.benim hiçbir sorunum olmadı çok şükür.5.gün çıktım dışarıya.1 haftalıkken alışveriş merkezine gittim.belki ablanın ağrı eşiği düşüktür ya da nazlı bir yapısı vardır...

canım aynen öyle ...benim 3 tane koca koca miyomlarda alındı o yüzden 10 gün sürdü kakışların zorluğu sadece doğum olsaydı belki ben de 5. Gün daha rahat geçiridim....neyse ikinci öle olur işallah.

2.lerde araştıralım canım.ağırlık falan koyan yerler de oluyormuş.ay yaptırmam ben.şimdi çok gülüyorum.normal dikiş olcak demişti asistanlar ben bir elimde sonda torbası bir elimde serum ben çıkıyom.normal dikiş olcaksa ben şimdi doğurmucam doğumu beklicem diye sancı odasını birbirine katmıştım
dr yakını olduğum için yapıştırma yapmışlardı.doktorum yanıma gelip öyle mi yaparız sana hiç demişti.oradaki tek düşüncem sonraki izdi.halbuki güle oynaya gitmiştim.doktor öyle deyince moralm yerine gelmişti....

aaaaaaaaaaaaaaaa yeni okudum bu saçmalığıda ya sezeryanda ne sancı vermesi yaaa vuhahahahahahhaaaaaaa..............................ayrıyeten sondada epudral takıldıktan sonra koyuluyo bunu kendin işteyebilirsin hiiiiiiiiiiiiiiiiiç bişe duymuyon........................ya niye korkutuyon arkadaşı yaaaaaaaaaaaaaaa belki mecburen sezeryane alcaklar normal çok mu basit koca makasla şeyini kesip 17 dikiş 30 dikişi olan arkadaşlarım var ......hayretbişi ya arkadaşım bunları yazdım ama lütfen korkma benim yengem inan 1 saatte hakaten pırt diye doğurdu ne dikiş ne başka bişi....ama ben mecburen sezeryan oldum nasip............

ben aynı hastaneyi tercih ederim canım doktorum çoook dürüst bi adam ...çünkü hiç bir doktor doğumla birlikte miyomlarımı almayı kabul etmedi...hep ikinci ameliyat görünyodu ban....ama ben ikincide hemen kalmıycam.... Başka odad bi bayan vardı kalmadı ben yürüyüp odasına gittim niye kalkmadın dedim ben öle istedim dedi....bide hakaten şu bastırma olayınıda doktorla konuşup çok önemli deilse bastırmasın hemşire diycem....hamilemis sen şimdi..ben senye ekim düşünüyorum.........

İÇİMDEN GELDİ BU BAYAN MADALYA takcam tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii normal doğum gazisi

ya ne çok övdünüz su normal doğumu tövbe tövbeeeeeeee

değilim canım.oğlum haziranda 4ünü bitirdi.2.yi düşünüyorum ama birtürlü hazır hissedemiyorum.allah eksikliğini de göstermesin.ama bazen diyorum seneye nisan gibi olsa ne iyi olur diye ne sıcak ne soğuk.allah hayırlısını versin hepimize.ben devlet hastanesinde yaptım ama doğum hastanesiydi her imkan vardı.dayıım orada dr olduğu gibi özel gibiydi herşey.bu sefer en baştan sorarım herşeyi.sonra yine oralardan dönmeye kalkmayayımsen kaç yaşında şimdi bebişin?

iyi o zaman senin dayın tekrar ilgilenir konuşursun Allah kısmet ederde ikincide işallah....ama zamanın gelmiş kardeş lazım senin oğlana....valla benim kızm 18 aylık teyzesi...ancak annesi 35 yaşında olduğundan acilen ikinciyi düşünüyorum...yaş geçti gidiyo

ben ne sezeryana nede normal doğuma prenses doğum diyebilirim
ikisininde acısı var aralarındaki tek fark normal doğumda bebği dünyaya getirmeden önce çekiyosun
sezeryandada bebek doğduktan sonra çekiyosun sonuçta bi ameliyat oda
insandan insan değişir kimisi normal doğumu koılay geçirirr kimisi sezeryanı
bende sezeryanla doğum yaptım genel anestesiyle ama sonrasında 2 3 gün dikişlerim ağrıdı dikişlerim alındıktan sonra gene ağrım oldu ama öle katlanılmayacak kadar değil bide sondadan vs.den korkmaya gerek yok o kum torbasınında bi acısını hissetmedim zaten uyuşuk oluyorki
karın bölgen sadece dikişlerin ağırıyp ki hastanede ağır kesici iğneler vurdular anlamaıdm eve gelincede ağrı kesici ilaç verdiler içtim
anlamadım ama genede sağlık açısından eğer bünyeniz buna müsaitse normal yapın derim hem bebek için hem anne için en sağıklısı bu
sezeryanında öle abartılıcak bi tarafı yok yani bünyenize hangisi uygunsa onu deneyin ama korkulacak bişey yok sancısı vs. normal doğumda gelip geçiyor çocuk doğduktan sonra unutuyorsun herşeyi zaten Allah bir avazda kurtarsın arkadşam doğum hakkındada kimseyi dinleme sana uygun olan hangsiiyse onu yap

allah bağışlasın.ben de az değilim hani.yaş 31.neyi düşünüyorum daha bilmem.araları da epey olacak karar verene kadar.dur ben bunu bi düşüneyim.kardeş meslesini masaya yatırmanın zamanı gelmiş.oğlum da kardeş istiyor zaten.artık hamilelik forumlarında karşılaşırız :)

ayyyyy işallahhhhh ben bu sefer oğlan istiyom kızım var zaten ikiz oğlan ayrı yumurta olsa ne güzel olur bide sağlıklı oldularmı ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

sezeryandan sonra benımde ertesı gün bastırdı dr karnıma sanırım gaz varmı dıye bakmak nıyetınde şişkınlıkı fln ondan bastırıyolar bırde sezeryandan sonra gaz cıkarmadan hastaneden cıakrmıyoalr dıyorlardı hep duyardım ben gaz maz cıakrmadım ertesı gün cıktım hastaneden ta o gece evde az cıakrdım sonrada tuvaletede cıktım zaten aslında normalde hep gaz sancım olur ondan korkardım dogumdan sonra zorlancam dıye allahtan olmadı bana dr dogudan sonra agrı kesıcı majezık vermıstı cok faydasını gördüm tavsıye ederım dogum yapıcaklara bebege bır zararı yokmus emerken sonucta kadın dogumcu yazdı

arkadaşlar neden sezeryanlı doğumlar hakkında böyle düşünceler var ben bunu inanın anlayamıyorum?mesela sizin yazdığınız çocuğuna bir teyze kadar yakın olabileceği?ileriki yaşlarda bağlardaki zayıflık nedeniyle çatışma?sizce normal şeylermi bunlar?bende bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim çünkü bebek tersti yapılabilecek birşey yoktu napabilrdim sizce illaki normal doğsun diye bebeğimin ve kendimin hayatınımı tehlikeye atmalıydım?sırf normal doğum yapanlarmı ANNE oluyor biz teyzemiyiz yani şimdi?asla bunları kabul edemiyorum hiç kusura bakmayın ben doğum yaptığım andan şu ana kadar çocuğumla 34 ay boyunca toplasanız 24saatimi ayrı yaşamamışımdır ben nereye o oraya hatta eşimle hiçbir sosyal gezmemiz bile kalmadı ne sinema,ne tiyatro varsa yoksa çocuğumuzla beraberiz aslada bu değişmeyecek.ben odama geldim bebeğim nerde diye sordum hemen geldi ve emzirmeye başladım birde sezeryanlı anneler emziremez diye bir söylenti var.kesinlikle yalnış bir iddia bu.doğumla ilgili forumlarda ortak soru aynen şu NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI? arkadaşlar öncelikle her ikinizinde sağlıkla kurtulması inanın gerisi ayrıntı.efendim doktorum normal doğum taraftarı olsun bana çok tuhaf geliyo bunlar sonuçta doktor sezeryanda daha fazla yoruluyor çünkü ameliyatı yapıyor normal doğumda öylemi sizin başınıza bir ebe veya hemşire bana sancı sıklaştığında haberver deniliyor geliyo doğumu yaptırıyo ve gidiyor.artık normal doğumlarda sonuçta kesikli oluyor öyle dimi?ben 9ay boyunca hep normal doğumla ilgili araştırmalar yaptım cd ler seyrettim ama ne oldu psikolojimi bozdum saatlerce ağladım şimdi çok kızıyorum kendime neden yapmışım içerideki bebeğimide huzursuz ettim diye?herşeyden önce sağlıklı bir doğum yapmanız önemli inanın gerisi boşşşşşş(normal doğumla anne olan çok tanıdığım var çocuklarına karşı şefkatsiz sorumsuz bu bir ölçü değil insanın iç dünyasıyla ilgili bir durum.

kesinlikle katılıyorum size benim doktorumda asla sonda yok hastaya dedi ve takılmadı sonda.benim annem bizi çok zor doğurmuş ve paramparça yapmışlar kadını şimdi olsa beni kesin sezeryana alırlardı diyo.bunun kararını aslında ne siz ne dr belirliyor bunun kararını karnınızdaki minik kalp belirliyor arkadaşlarve en önemlisi Allah ne derse o oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…