prenses bekleyenler buraya:)

susuna

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
78
3
286
Ankara
kızlar Allah nasip ederse bi kızım olcak...ne isim koycağım konusunda bana yardımcı olurmusunuz ....

Merhaba canimm, bende bir prensess bekliyorumm' :16: Adini ' Mina ' koymayi dusunuyorduk . Cok guzel bi isim.. tamda alismistim ama simdi esim karar degistirmis ' Cigdem ' koyalim diyor . :) senin aklinda varmi bisiler. :emir_bebek:

prensesini Allah bağışlasın canım....internetten bakıyorum tonla isim var ama hiçbirine içim ısınmıyor benimde...sanırım en zoruda bu.....

canım sanada aynı benm gibi olmuş bana da ilk erkek dedi dr 1 ay sonra gittikki kızmış...insan kendini alıştırıyo ve çok kötü oluyo ya

Evet kotuu bisii . Banada turkiyede erkek dedi doktor , annem lerin yanina geldim dogum icin Hollandaya, kiz dediler hemde eminler. 33 haftalik oldum bugun . Cogu seyide erkek icin almistim zaten ilk cinsiyetini ogrrendignde hemen heves edip aliniyor :16: bebegin dolabi simdi yarisi mavi yarisi pembe hehe .. ' :17:

Ne guzel kiz annesi olucaksiniz ben once kiz diye sevindim 12 haftalikti 2hafta sonra erkek dedi kizim olmasini cok istiyordum bir oglum var zaten ama kismet degilmis umutlanmak sonrada bosa cikmasi cok kotu bisey

benim de prensesim olacak.
ama gebeliğimin başından beri rüyamda erkek bebek görüyorum, karnıma her bakan oğlun olacak diyor...
6. ay bitti. hala kız diyolar. :)) inşallah kız olur:)

mrb hanımlar bebeğinin cinsiyeti yanlış tahmin edilen arkadaşlar merak ettim özel hastahanede mi yanıldılar tahminde yoksa devlet hastahanesinde mi birde ultrason cihazlarının görüntüsü nasıldı merakediyorum çünki genelde devlet hastahanelerinde yanılma olduğunu çünki ultrason cihazlarının kötü olduğunu söylüyorlar.daha 14.haftadaydım tahmin ettiğinde bir umut belki yanılmıştır doktor:26:

Son düzenleme:
peki kaç haftalıkken erkek dedi doktorun sonradan kıza döndü?
birde ben kız olursa diye su isimleri düşünmüştüm
rüya öykü meyra şevval ela

peki kaç haftalıkken erkek dedi doktorun sonradan kıza döndü?
birde ben kız olursa diye su isimleri düşünmüştüm
rüya öykü meyra şevval ela

doktorum ilk erkek dediğinde 3 ayı doldurmuştum canım...bi ay sonra gittiğimde kesin kız dedi...yani 4 aylıkken kesinleşiyo...bizde imdilik doğa diyoruz ama bakalım değişmesse canım

Back
X