- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
-
gerçekten çok güzel bedeninize çok yakışmış rengide çok tatlı
çok güzelmiş bunun pembesini bana her şey yakışır programında biri denemişti o zamanda çok beğenmiştim size de yakışmış güle güle giyin:)
dikdirdinmi canım cok yakışmıs cok guzel olmuşsun bu kabarıklık nısanlılık ıcın cok orantılı allah mutlu etsın
Yok canım diktirmedim bunu kiralık veriyolarmış daha öncede kullanılmış. Ben satılık istiyorum o yüzden yenisini dikicekler. Çok teşekkürler iyi dileklerin için
canım hayırlı olsun bu tarz bir kına kıyafeti arıyorum almayı düşünmüyorum. kiralama fiyatı nedir birde nerden baktın acaba?
Önceki konumda diktirmeyi düşündüğüm nişanlık örneğini göstermiştim ancak son kere bi fatih turu yaptıktan sonra diktirmeye başlatıyım derken fatih'de istediğim modele benzer bu şahane elbiseyle karşılaştım denedim ve ilk görüşte aşık olma misali aşık oldum elbiseyeBu elbiseyi kiralık veriyolarmış ancak ben satılık düşündüğümden bunun aynısını dikicekler bana. Çok şükür içime sinen prenses nişanlığımı bulabildim
Eki Görüntüle 749154
Eki Görüntüle 749155
Rengi ve modeli çok hoş:)Sizede çok yakışmış
Çok güzel tam bir prenses modeli sizede çok yakışmış aynısını arkadaşım kına gecesinde giydi aynısıydı hatta saç renginizde aynı bir an görünce arkadaşım kkda üyeligimi var kına resimlerinimi ekledi diye okumaya başladım ama farklıymış sizin çok güzel bir model prenses gibi görünüyordu oda gerçekten hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?