Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Prenses nişanlığımmm :))

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
Önceki konumda diktirmeyi düşündüğüm nişanlık örneğini göstermiştim ancak son kere bi fatih turu yaptıktan sonra diktirmeye başlatıyım derken fatih'de istediğim modele benzer bu şahane elbiseyle karşılaştım denedim ve ilk görüşte aşık olma misali aşık oldum elbiseye Bu elbiseyi kiralık veriyolarmış ancak ben satılık düşündüğümden bunun aynısını dikicekler bana. Çok şükür içime sinen prenses nişanlığımı bulabildim

çok güzelmiş bunun pembesini bana her şey yakışır programında biri denemişti o zamanda çok beğenmiştim size de yakışmış güle güle giyin:)

dikdirdinmi canım cok yakışmıs cok guzel olmuşsun bu kabarıklık nısanlılık ıcın cok orantılı allah mutlu etsın

dikdirdinmi canım cok yakışmıs cok guzel olmuşsun bu kabarıklık nısanlılık ıcın cok orantılı allah mutlu etsın

Yok canım diktirmedim bunu kiralık veriyolarmış daha öncede kullanılmış. Ben satılık istiyorum o yüzden yenisini dikicekler. Çok teşekkürler iyi dileklerin için

Yok canım diktirmedim bunu kiralık veriyolarmış daha öncede kullanılmış. Ben satılık istiyorum o yüzden yenisini dikicekler. Çok teşekkürler iyi dileklerin için

rıca ederım istediğin elbiseyı bulmana cok sevındim senin nişanın sonucta içine sinen birsey olsun rabbim daım etsın mutlulugunuzu ..

canım hayırlı olsun bu tarz bir kına kıyafeti arıyorum almayı düşünmüyorum. kiralama fiyatı nedir birde nerden baktın acaba?

öncelikle teşekkürler canımm.. Fatihte gelinlikçiler çarşısı var ordan baktım ve ben satılık aldıgım için kiralama fiyatını bilmiyorum satılıgı 2000 lira kiralıgıda aşağı yukarı 200-300 lira az oluyo genelde zaten

Çok güzel tam bir prenses modeli sizede çok yakışmış aynısını arkadaşım kına gecesinde giydi aynısıydı hatta saç renginizde aynı bir an görünce arkadaşım kkda üyeligimi var kına resimlerinimi ekledi diye okumaya başladım ama farklıymış sizin çok güzel bir model prenses gibi görünüyordu oda gerçekten hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

:)))))) inşallah canım benim çok teşekkür ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…