Doğuma Hazırlık prensesime isim için yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

white_dreams87

en güzel RÜYA'm
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
391
4
96
İstanbul
merhaba 16+1 günlük hamileyim dün dörtlü test için doktora gittik cinsiyetine bakmaya çalıştı ve %80 kız dedi doktorumuz.isim konusunda çok kararsızız.ilk başlarda beray diyorduk sonra erkek ismi gibi dediler, duru dedik herkeste var.değişik ve kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin meleğinizi.benimde kızım olacak kısmetse ben aybike veya duru düşünüyorum.
cemre,asmin,dilara,ışıl,alya aklıma gelenler bunlar

Eşim ve ben şuan için "Bilge" ismi üzerinde uzlaştık. Fİkrimiz değişmezse o olacak inşl. Ben ayrıca şu isimleride çok beğeniyorum:
* Deniz
* Aynur
* Ayşin

Yarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere tabi... isim konusuna gelince

belinay
ebrar
canay ;)

amin canım amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah.belinay ismini bende düşünüyorum.rüya ve masal da favorilerim arasında.bakalım ne olucak bizim prensesin adı ne zormuş karar vermek yakafamçokkarıştı

insallah bebeği sağlıkcakla kucagana alır alah nasip ederse benımde bir kızım olacak bende kararsız kaldım ben melek mina , ayşe mina . minel , seçil , miray masal bu isimler hoşuma gidiyor

efnan; anlamı cenneteki güzel gözlü kız (Kur'an-ı Kerimde Rahman suresinde geçiyomuş)

ecrin
tuana

Son düzenleme:
insallah bebeği sağlıkcakla kucagana alır alah nasip ederse benımde bir kızım olacak bende kararsız kaldım ben melek mina , ayşe mina . minel , seçil , miray masal bu isimler hoşuma gidiyor

canım çok teşekkür ederim.umarım sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın.kaç haftalık hamilesin? masal ismi benimde favorim ama eşim beğenmiyor bakalım ikna edebilirsem masal olsun istiyorumopuyorumnanaktan

inşallah adı ne olursa olsun ama adıyla yaşasın bebeğin benim bebeğim düştü yeni düşmeseydi en çok düşündüğüm isimdi ama malesef olmadı inşallah 2.nin ismi olacak eğer kızım olursa tabii

Back
X