Doğuma Hazırlık prensesime isim için yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 20 haftalık hamileyim doktor kız dedı bende ısım arıyorum düşündüğüm isimler ecrin,ceylin,hiranur,deniz,derin,irem ,suden

canım bebişin ve sana sağlıklı bir ömür diliyorum.seninde prensesin olacak demek ki ne güzelhihoyyyt derin ismi benimde çok hoşuma gidiyor.hayırlısı olsun hepimiz içinopuyorumnanaktan

amin çok teşekkür ederim hepimizin bebişlerine Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah:ecrin_bebek: evet ada ismide çok güzel teşekkür ederim fikir içina.s.

Benim çok sevdiğim isimlerden ve kızımın da ismi olan Esrayı önerebilirim size.
Kuran-ı-Kerim'in 17. suresi olan Isra suresi zor telaffuzu dolayisiyla Türkçe'ye 'Esra' olarak geçmiştir. Bu surede Hz. Peygamberimiz'in miraç gecesi anlatılıyor. Miraç olayı Resulullah'ın Kur'an-ı Kerim'den sonra en büyük mucizesidir. Bu gecede 5 vakit namaz farz kılınmıştır.
Çok hayırlı bir isim, her ‘Esra’ diyişinizde aklınıza miraç gecesi gelecektir.

[öncelikle fikrinizi için çok teşekkür ederim.ama kuzenimde doğum yaptı kızının adını Esra koydu.yoksa düşünebilirdim gerçekten anlamı güzelmiş.Kızınıza ve size sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim.

sağlık olsun...ebrar da güzel isim hayır sahipleri demek,didar güzel yüz ,zeynep değerli taş,elif ışık saçan güzel kız,aybike,aylin,sena

canım ben nerdeyse 32 hafta oldum ama masal ismini kuzenim koydu ben hala karar veremedim yana yana düşünmekteyim aalah yardımcın olsun senınde

arkadaşlar sanırım karar verdik eşime hamile kalmadan önce kızım olursa beray koyalım adını demiştim.şimdi o ismi istiyor benim fikrimdi en baştan ama sonra derin ve masal gibi isimleride düşünmüştüm ama eşim hiç birine sıcak bakmadı.Beray en güzeli deyip deyip duruyor.çevremizde de bu isimden kimse yok.sizce nasıl?

bir buçuk ay sonra inşallah kızım dünyaya gelecek ve biz kızımıza melis irem ismini düşünüyoruz asude melek,ikra,elfin isimleri hoşuma gidiyor

canım bebişin ve sana sağlıklı bir ömür diliyorum.seninde prensesin olacak demek ki ne güzelhihoyyyt derin ismi benimde çok hoşuma gidiyor.hayırlısı olsun hepimiz içinopuyorumnanaktan

evet canım inşallah prensesim hayırlısıyla gelır paşa oğlum cennette benı beklıyor inşallah kızımı sag salım kucagıma alırım hepimiz hakkında hayırlısı

Back
X