Prensesler ve Prensler

bak çılekk ıcn yazmayı unutmuşum ıyıkı hatrlattın alının annesı saol cnm

ben ayakkabılarına bayıldım valla masallah ya cok şeker benımde 4 dene yığenım var evde pc olsa resımlerını seve seve koyardım bırı 4 aylık diğer ıkısı 6 yaşında bıdenesıde 1,5

ugur cöcügü bakmasin nede olsa begenmiyor beniii... :dilcikar:

Kusura bakmayin benim zamanimda dijital kamera yokmus, kalitesi biraz kötü fotograftan cektigim icin kaydirigubbakcemile3

çok güzelmişsin mutluluk reçetem en azından senin zamanında renkli foto varmış benimkine baksana yukarda siyah beyaz :))))))))))))

ugur cöcügü bakmasin nede olsa begenmiyor beniii... :dilcikar:

Kusura bakmayin benim zamanimda dijital kamera yokmus, kalitesi biraz kötü fotograftan cektigim icin kaydirigubbakcemile3

allam sen sabr-tatlicadiarzu- kalıtesı kotu dıyene bak olmul yaşın 30 yeter bılem bu sanakaydirigubbakcemile3 baya guzelmışn ha eskıden yanı

benımm hıc yok be ben napım hemıde hıc yok bı dene var renklı 5 6 yaşında senağlama daha yaş 21 ama napım evden çalınmış hatta var msın yokmusna bılem resım yzunden katılamadım o çalanların allahh neysemm cnm sıkıldı gene bee

japon kız bişi dıyemde gulme ama ben senı bekar sanıyodum haa nedensem ınsanların nıckınıden bu yola cıkıyom oysa medenı hale hıc bakmıyom allah askına sız sölen benım nasıl bı nıckım var karızma mı yoksa uff puff mu
maşallah senın bebenede

uğur böcüğü ben çok severim uğur böcüklerini bak takvimimdede var o yüzden 10 numara bi nick seninkisi...

alısn annesı ben bıldım bana cıkolata al
ben bu nıckı aldm evım ıstılaya uğradı resmen cok sasrdım olaylar oldu askımda uğur böcuklerını cok sevyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…