Prensesler ve Prensler

ben bebek istiyorum :çok üzgünüm:

melek bunlar melek...prenses ve prens degil melek bunlar

zamanı geldıgınde senın de bır bebegın olucak ınsallah..:Saruboceq:
bu kadar cok sevıyorken bebelerı cok da ıyı bır anne olacaksın emınımyerimseniben

mutluluk reçetem inşallah zamanı gelince sende bi bebek sahibi olursun o zaman bak gör nasıl bişey anlatılmaz yaşanır derler ya bu öyle bişey işte, Allah olmayan herkese nasip eder inşallah...

Amin ablacm insallahh :Saruboceq:

zamanı geldıgınde senın de bır bebegın olucak ınsallah..:Saruboceq:
bu kadar cok sevıyorken bebelerı cok da ıyı bır anne olacaksın emınımyerimseniben

insallah ablacim :Saruboceq: öyle böyle degil ya, bitiyorum bi cocuk görsem saatlerce öpeyim seveyim koklayim.. cok seviyorum cokk, allahim isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq: meleklerinizi korusun :Saruboceq:

ılk dogum gunu..:asigim:
ayakkabısının tekı yok..:roflol:
nerde dusurdu acep..:1rolleyes:
kolundakı de dogum lekesı ..
her goren dovme mı dıyorda..kaydirigubbakcemile3

Arda ya mutlu yıllar..Şeniz
nıce mutlu yıllara.a.s..

canım şimdi şu anda bu tatlı kuzucukları sevmek istedi kucağıma alıp koklamak gülüşlerini seyretmek ama ne yazıkki bu mümkün değil

dishe senin tuanana hastayım zaten maşallah çok güzel ve çok tatlı yerim ben onun köfte dudaklarını

alişimin daha küçük hallerinede bayıldım maşallah kuzucuğuma birde yeni doğduğundada pek gözü açıkmış
ee herhalde sanal anneannesine çekmiş kaydirigubbakcemile3
gelebilsem onun köfte dudaklarınıda yiyeceğim:asigim:

[/IMG]

oğlum 19 günlükken...
ne çabuk büyüdü...

oyyy kujuma bak kııızz.. daha o zamanlardann belliymiş oluşunun yakışıklı olacağı... ayy ayşe walla bozduracaksınız bana niyeti sana hemen bi gelin yapıverecem...:roflol: allahım nazarlardan saklasın kujumuuu...

oğlum bir yaşında teyzeleri

ardacığımında doğum gününü kutlarım allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bu arada ardayada ayrı bir zaafım var :asigim:çünkü büyük oğlumun adaşı ardalar küçükken biraz yaramaz olurlar ama büyüyünce durulurlar haa birde çok zeki olurlar benim bu konudaki gözlemlerin böyle bilmem sizin ardayada uyuyormu

anneannesi sorma valla bi datlıydı doğumdan çıktım tekerlekli sandalyede oğlumu bekliyorum sesi geliyor kucağıma verdiler nasıl kaşları çatmış bakıyordu gözümün içina asla unutmayacağım o anı :)))

dishe canım yeni resminide koyda senin şeker kızın ne kadar büyümüş görsünler

yap bacım zaten gaza gel diye koyuyorum resimlerinaniknanik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…