Prensesler ve Prensler

ayy bayılıyorum bu topiğe 41 kere maşşallah Berenede bayıldım hem çokgüzel hemde şirin

Beren,Alish,Tuana hepsi cok tatli,Allahim hepsini korusun kötü gözden isnl.

Biz daha kücügüz :ecrin_bebek: ama yinede poz verdik

kırkbinkere masallahallah nazardan saklasın bu ne guzellık ya canım cok tatlı masallah onu yemek geldı ıcımden benım oglusum buyudu bebeklıkten cıktı ınsan bebek sevmek ıstıyo o patıleriinin guzellıgıne bak cokacimcoookopuyorum o kucuk adamı...

ayyy yaaa şunun tatlılığına bakk:asigim::asigim:
yerim ben senin patileriniŞenizRabbim banada nasip etsin hayırlısıyla inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacıma.s.benim küçük ardam da şimdilik çok yaramazkaydirigubbakcemile zeka konusunda sizinle hemfikirim gerçekten algılaması çok güzel:ecrin_bebek: ama ilersini bilemiyorum, inşallah arda abisi gibi başarılı,saygılı bir beyefendi olur

allahim suna bakin yaaa Şeniz

tam tosun pa$a, yerim seniiiiii ben ham yaparimmmm ŞenizŞenizŞeniz

patilere bak ya, tontosum benim nazar degmesin sana

Ay ay yerim ben onları , ne tatlı ne şekerler .Allah bütün bebeklerinizi sizlere bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah .Vallahi insan bu şekerleri görünce bebek kokusunu özlüyor .Şeniz

bende egeyi koyuyorm

ılk dogum gunu..:asigim:
ayakkabısının tekı yok..:roflol:
nerde dusurdu acep..:1rolleyes:
kolundakı de dogum lekesı ..
her goren dovme mı dıyorda..kaydirigubbakcemile3

yaaa allahım çok tatlısın sen kuzum ağzına bak kibarlığa bak yarabbim yirim sei ben elma şekerim benim allah bağışlasın canım ya çok tatlı çoookkk

hepsıne tek tek baktım okadr iş arasında patronum gorse oyar benı kötükedihüso
hepsıne kocaman bı maşallah dıyorum
mutluluk recetem sende koy bakm küçükluk resmını ozmnda çırkın mısn yoksa sonradan hayat mı senı böle yaptı:roflol:
ali gene çok şık,dıshe maşallah ya berende bayıldım yahu hepsı bı harıka ama benım yokkı:sm_confused: ama en kısa sürede olcak 1yılda ıkı dene yapcem:CüvCüv::roflol:

egem ya ben senın bu yakuşuklunı hıç görmemıştım ıstersen bana ayar çekersın gayrı :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…