Prensesler ve Prensler

kitapları ben de çok severim,kzım da sevsin istiyorum
1 bez, 1 yırtılmayan kitabı daha var ablası
silah konusunda da sana katılıyorum, çok üzülüyorum silahla oynayan çocuk görünce

bu da benim incitanem hayatimin anlami biricik prensesimmmmmmmhihoyyyt

Eklentiler

• $123456.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 44
cemresu oğlunda çok şekermiş maaşallah,
Defnede kitabıyla çok güzel çıkmış füsfüs fisher price dan bende eğitici masalcı tırtıl aldım kitap gibi sayfaları çevirdikçe şarkı söylüyor kelimeler söylüyor çok güzel tavsiye ederim...
Egemde gelmiş maaşallah ablacım kocaman oldular incileride çıkmış daha bizim 4 tane :)) tembel kuşum

alim çok şeker gene
ıncıtanem tuana cok tatlı kızn masallah
egem senınkıde bı harıka hepınıze masallahhhhhhhhh

[/IMG]

Cumartesi akşamından bir foto...

Alisimmm ben seni nasil unuturum bitanem benimmmm :çok üzgünüm:

ya var ya her seferinde ben seni yerim diyorum ama cok tatlisin ya yemin ederim böyle baka kaliyorum monitöre, bu kadar mi seker olunur,
o gülüsü herseye bedel.

Senin o gülüsüne kurban olayim ben Şeniz
Yesiller cok yakismis gercekten, asker olmus benim kücük pa$am delikafadulden
Sen hep böyle gül var ya, canimi ye canimi yeee hihoyyyt

dişleri yeni çıkıyor daha ablası biraz geç kaldılar 4 tane var ve artık resimlerde göründükleri için sanki daha büyüdü değişti gibi geliyor bana tipe bak yaaaaa senin yerine yerim ben onu :))))

canlarım hangi birini söyleyeyim hepsi de çok tatlılar maaşallah

dişleri yeni çıkıyor daha ablası biraz geç kaldılar 4 tane var ve artık resimlerde göründükleri için sanki daha büyüdü değişti gibi geliyor bana tipe bak yaaaaa senin yerine yerim ben onu :))))

dislerini yerim tam 4taneside görünüyor sırnaşık şey kücücük resimlerini hatirliyorum ilk geldigim zamanlar albümüne bakmistim, simdi kocaman olmus delikanlimm kaydirigubbakcemile2

sen zaten cok sanslisin abla, alis tam bir melek ya, ye ye bitmez Şeniz

ama biraz bana da birakkkkk :mymeka::mymeka:

evet canım bende anlamadım ne çabuk büyüdü geçen eşimle doğduğu günden beri çektiğimiz videolarını izledik aman tanrım minicikmiş eşim ben nasıl tutmuşum bunu diyor şimdi ise kocaman oldu Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu, sanada oğlumun tıpkısını versin inşallah tatlımŞeniz

Barçman abla hayatta şapka taktırmaz bu sadece resim için hemen çıkarttı zaten bulup geliyor şapkaları bereleri tak tak diyor koşa koşa yatak odasına gidip aynada kendine gülüp gülüp sonra çıkartıyor :)))) doğduğunda bile taktırmadı minik elleriyle başına başına işaret edip ağlıyordu valla :)))
şimdi bıcı bıcı yapıp yattı mis kokulum...

maşallah melek gibi yüzü var elbiseside pek yakışmış
adı cidden incitanemmi?

cok tsk ederim güzel sözlerin icin...
yok canim kizimin adi tuana ama incitanemi bana ilk verdiklerinde ve göz göze geldigimizde söylemisdim öylede kaldi :) :)) :)))kaydirigubbakcemile3

ay maşallah allah bağışlasın şirinlik mıskası gibi bıcır:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…