Prensesler ve Prensler

bende yeni doğmuş bebekleri çok seviyorum maaşallah pirayehiraya
defnecikte herzamanki gibi çok tatlı şapkasıda çok yakışmış

barçmanım, kaya kızı, egecim çok teşekkürler iltifatlarınıza
öptük defneyle

Piraye Hİraya maaşallah ALlah nazarlardan saklasın minicik daha mis kokulu melek ismide çok güzelmiş Allah uzun ömürler versin,

Defnede çok şeker çımış maaşallah füsfüs beyazda çok yakışıyor teni beyaz ya benim kuzumada yakışır beyaz oda bem beyaz süt gibi :)))

Pamuk prenses maşallah yerim ben onu.Pek süslü:)

Eki Görüntüle 8700 bu benim biricik yaramaz oğlum buğra
Senin oğlanın elinden her iş geliyo galiba:) Küçükten alıştırmak lazım.Maşallah pek yakışıklı.

Sorma güzelim öyle sandı kaydirigubbakcemile3 talibinin çıktığını duymasın valla:roflol: uykuları kaçar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama çok şeker maşallah oğlun.Allah isteyen herkese nasip etsin.

tontiş yerim ben seni.maşallah

evet canım çok beyaz gerçekten, yanağının üstüne yatsın, hemen kızarıyor
Pamuk prenses maşallah yerim ben onu.Pek süslü:)

teşekkür ederiz teyzesi

Teşekkür ederiz teyzesi aaa kızınmı oluyor adını bile koymuşsun maaşallah Allah kucağına sağ salim almak nasip etsin canım nazarlardan saklasın öptüm...

ayy yarabbım ben ne cok sey kacrmışım artık bırnız benı alırsınız :1closedeyes: oğlunuza

kayakızı masallah çok senın yawrucakta tatlı

yine benim bebeğim Defne gelmiş yün şapkasıda çok yakışmış bebişime :asigim:

pirayehira da ne tatlı öyle yumoş ya çok şeker maşallah :1hug:

Aliş te çok yakışıklı şimdiden kızlar peşinde koşuyordur :roflol:

Cemresu 'ya maşallah çok tatlı gülüyor gözleri parlıyor, abiside öyle

eski resimlerimize bir göz attım Allahım o kadar çok o kadar güzel kareler var ki anlatamam albümümüzdede epey resim var birbirinden güzel bir tane geçmişten koyayım dedim :)))

[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…