hangi bıcır kayakızı,
oğlunada maaşallah büyümüş artık delikanlı olmuş annesi....
Barçman abla hayatta şapka taktırmaz bu sadece resim için hemen çıkarttı zaten bulup geliyor şapkaları bereleri tak tak diyor koşa koşa yatak odasına gidip aynada kendine gülüp gülüp sonra çıkartıyor :)))) doğduğunda bile taktırmadı minik elleriyle başına başına işaret edip ağlıyordu valla :)))
şimdi bıcı bıcı yapıp yattı mis kokulum...
ne güzel mis gibi kokuyordur meleğim:asigim:
kayakızı oğlun büyüynce çok yakışıklı olacak kaş göz , hatların maşallahı var
ayrıca fenerli galiba aferin onahihoyyyt
kayakızı alemsin ha takip ediyorum satıştan seni ama kıyamam oğluna ciddenmi satacaksın sanıyor oyyy kurban olurum dünya güzelleri satılırmı onlar hiiiçç :)))
Tşk ederim ablacım, ailecek FENERBAHÇELİYİZ:lepi: anneannem diyorki Mert'in kaş göz, gerisi sözkaydirigubbakcemile3bütün miniklerimizi korusun melekler:Saruboceq:
[/IMG]
Canım oğlum karagözlüm :1hug:
çok tatlı maşallah yakışılık olcek büyünce artık kızlar kapıda sıra olurŞeniz
arkadaki kadında salıncağa binecekmişti herlade delikafadulden
evet canım bende anlamadım ne çabuk büyüdü geçen eşimle doğduğu günden beri çektiğimiz videolarını izledik aman tanrım minicikmiş eşim ben nasıl tutmuşum bunu diyor şimdi ise kocaman oldu Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu, sanada oğlumun tıpkısını versin inşallah tatlımŞeniz
:roflol::roflol: ahahahahaha tşk ederim canım benim sorma hayatım salıncağa binmeye çalışıyordu o bi türlü yerleştiremedi kendisini:roflol::roflol:
bu da benim incitanem hayatimin anlami biricik prensesimmmmmmmhihoyyyt
[/IMG]
Cumartesi akşamından bir foto...
biz geldik :))
[/IMG]
Canım oğlum karagözlüm :1hug:
Senin bıcırın güzelim :1hug: dişler filan çok şeker, tam ısırmalık maşallahŞeniz
Evet oğlum büyüdü 6 yaşında olduresim eklediğimi görünce korkuyorfisfisfis ikinci el bölümünde satış yaptığımı biliyor. Eee malum satacağım ürünlerin resmini çekip koyduğumdan ötürü, '' anneeee nolur beni satma diye ağladı garibimkaydirigubbakcemile3'' ay korkma dedim 7 okyanusu verseler satmam seni biraz rahatladı çok korkuyor satıcam sanıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bu çocukluk ne güzel şey bi bilse onu dünyalara değişmem ahh ahhhkaydirigubbakcemile3
Hepsine maşallah erkekler süper yakışıklı,kızlarda süper alımlı olacak:)
kayakızı çok güldüm oğluna ya :)) Yavrum benim satacağınımı sanmış:)) alabilirim ben
kayakızı,cemresu,ali's mother kuzucuklar çok tatlıııııııı yaa maşallah
piraye'nin 10 gün önceki resmi artık eldiven takmıyoruz büyüdük teyzeleri,yüzünü yoluyodu baştan şimdi onu bıraktı elini emiyo:)
[URL
URL=http://imageshack.us][/URL]
[
piraye'nin 10 gün önceki resmi artık eldiven takmıyoruz büyüdük teyzeleri,yüzünü yoluyodu baştan şimdi onu bıraktı elini emiyo:)
[URL
URL=http://imageshack.us][/url]
[
[URL
URL=http://imageshack.us][/URL]
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?