Prensesler ve Prensler

hangi bıcır kayakızı,
oğlunada maaşallah büyümüş artık delikanlı olmuş annesi....

hangi bıcır kayakızı,
oğlunada maaşallah büyümüş artık delikanlı olmuş annesi....

Senin bıcırın güzelim :1hug: dişler filan çok şeker, tam ısırmalık maşallahŞeniz

Evet oğlum büyüdü 6 yaşında oldu resim eklediğimi görünce korkuyorfisfisfis ikinci el bölümünde satış yaptığımı biliyor. Eee malum satacağım ürünlerin resmini çekip koyduğumdan ötürü, '' anneeee nolur beni satma diye ağladı garibimkaydirigubbakcemile3'' ay korkma dedim 7 okyanusu verseler satmam seni biraz rahatladı çok korkuyor satıcam sanıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bu çocukluk ne güzel şey bi bilse onu dünyalara değişmem ahh ahhhkaydirigubbakcemile3

ne güzel mis gibi kokuyordur meleğim:asigim:

kayakızı oğlun büyüynce çok yakışıklı olacak kaş göz , hatların maşallahı var
ayrıca fenerli galiba aferin onahihoyyyt

kayakızı alemsin ha takip ediyorum satıştan seni ama kıyamam oğluna ciddenmi satacaksın sanıyor oyyy kurban olurum dünya güzelleri satılırmı onlar hiiiçç :)))

ne güzel mis gibi kokuyordur meleğim:asigim:

kayakızı oğlun büyüynce çok yakışıklı olacak kaş göz , hatların maşallahı var
ayrıca fenerli galiba aferin onahihoyyyt

Tşk ederim ablacım, ailecek FENERBAHÇELİYİZ:lepi: anneannem diyorki Mert'in kaş göz, gerisi sözkaydirigubbakcemile3bütün miniklerimizi korusun melekler:Saruboceq:

kayakızı alemsin ha takip ediyorum satıştan seni ama kıyamam oğluna ciddenmi satacaksın sanıyor oyyy kurban olurum dünya güzelleri satılırmı onlar hiiiçç :)))

Öyle sanıyor vallahi garibim aldım karşıma anlattım güzel güzel ikna oldu sonunda kaydirigubbakcemile3

Tşk ederim ablacım, ailecek FENERBAHÇELİYİZ:lepi: anneannem diyorki Mert'in kaş göz, gerisi sözkaydirigubbakcemile3bütün miniklerimizi korusun melekler:Saruboceq:

EN BÜYÜK FENERhihoyyyt ananen doğru diyor ama mertin köfte dudaklarıda çok güzel ben severim öyle etli dudakları

çok tatlı maşallah yakışılık olcek büyünce artık kızlar kapıda sıra olurŞeniz

arkadaki kadında salıncağa binecekmişti herlade delikafadulden

:roflol::roflol: ahahahahaha tşk ederim canım benim sorma hayatım salıncağa binmeye çalışıyordu o bi türlü yerleştiremedi kendisini:roflol::roflol:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu da benim incitanem hayatimin anlami biricik prensesimmmmmmmhihoyyyt

[/IMG]

Cumartesi akşamından bir foto...

[/IMG]

Canım oğlum karagözlüm :1hug:

Hepsine maşallah erkekler süper yakışıklı,kızlarda süper alımlı olacak:)
kayakızı çok güldüm oğluna ya :)) Yavrum benim satacağınımı sanmış:)) alabilirim ben

Hepsine maşallah erkekler süper yakışıklı,kızlarda süper alımlı olacak:)
kayakızı çok güldüm oğluna ya :)) Yavrum benim satacağınımı sanmış:)) alabilirim ben

Sorma güzelim öyle sandı kaydirigubbakcemile3 talibinin çıktığını duymasın valla:roflol: uykuları kaçar

kayakızı,cemresu,ali's mother kuzucuklar çok tatlıııııııı yaa maşallah
piraye'nin 10 gün önceki resmi artık eldiven takmıyoruz büyüdük teyzeleri,yüzünü yoluyodu baştan şimdi onu bıraktı elini emiyo:)

[URL
URL=http://imageshack.us]
[/URL]
[

Maşallah Ayyyyyy yavrum çok şeker uyuyor,Allah hayırlı ömür versin,Allah sana ve babasına bağışlasın yavruşunu

oyyy kuzum yerim seni ben allah bagislasin seni masallahh

maşallah bu tombik prensese adınıda inanılmaz beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…