Prensesler ve Prensler

Pirayehira napsın oğlanın bütün mal varlığı serveti oyuncakları birini alıyor ötekini atıyorgamyoncuiremsu

defne teyzoşlarına çok teşekkür etti
böcükcüm ben zor buldum kocayı sana hayrım dokunur mu bilmem ki?
evde kalıodum nerdeyse:))
eşimin gözleri yeşile dönük ama defne tamamen anneanneye benziyor, saç göz tip olarak, burçları bile aynı

maşalahh tuh sendende umudu kestım desene
kaç yasnda evlendı ben 21 suan bakım evde kalmama kac yıl var daha

kız böcük ne evde kalması delüüüüüüüüüüü ben 24 yaşımda evlenmiştim ki o bile bana çok erken geldi kendimi hala liseli kızlar gibi hisediyorum 4 yıl oldu evleneli sana ne oliy böyle şaşkaloz...

Bugün kimse bişey eklememiş bende mındığımın eski resimlerinden bikaç derleme yaptım :))))
[/IMG]

Bugün kimse bişey eklememiş bende mındığımın eski resimlerinden bikaç derleme yaptım :))))
[/IMG]

oyyyyyyyyyy cirkinimmm benim Şeniz

cirkin bebekler büyüyünce güzel oluyormus o yüzden gönül rahatiyla cirkin dedim, cünkü alisim simdi coooooooooook yakisikli, karizmatik askim benim Şeniz

oyy benim için o her zaman çoookkk ama çooooooookk güzel :))
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya öyle işte :)))

öncelikle bütün tatli besbisleri öpüyorum ela, ali. ceren ve aklima gelmeyen bütün kuzucuklarimizadegmesin
ve ve iste buda ali den sonra buranin yakisiklisi benim oglum :sırnaşık şey

ya arkadaslar benim resimlerim neden kücük cikiyo ya önceden yoktu bu sorun
direk normal boyutta cikardi simdi ise üstüne tiklamak gerekiyor
neden acaba????
:))))))))

buda benim erkek kardeşimin oğlumdan 3 ay küçük cimcimesi Esma Ezel

[/IMG]

ayyyyyyyyy bu ne tatli ya Şeniz

öncelikle bütün tatli besbisleri öpüyorum ela, ali. ceren ve aklima gelmeyen bütün kuzucuklarimizadegmesin
ve ve iste buda ali den sonra buranin yakisiklisi benim oglum :sırnaşık şey

Benim nazli yakisiklim da gelmis senin o bakislarina kurbannŞeniz

kiz mutlulukrecetem seni eninde sonunda ben alacam ogluma
benim oglum olacak senin mutluluk receten :)))))))

kiz mutlulukrecetem seni eninde sonunda ben alacam ogluma
benim oglum olacak senin mutluluk receten :)))))))

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iste buna oynarim ben hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sonunda buldum mutlulugumun recetesi oleyyyyyyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

esma ezel çok güzel
batuhanda çok tatlı maaşallah
tüm melekleri öpüyorum hepsine maaşallah

[/IMG]

mındığım yerım senı yaa kucukken daha guzelmış sımdık ıse cok yakışıklı ayy nebıcım cumle oldu maşallah
ozmn evde kalmama 8 yıl var daha demı ablam
laa recete senı yolarım kız ne demek kımse almaz ben kımseyı beğenmıyomkaydirigubbakcemile3

batuhan cok tatlı masallah ama hata yaparsın ben saa dıyem mutluluk recetem aslında mutsuzluk dağıtıyo

esma ezelde bı harıka haa bız burda bıde düğün ettık mı tmmdır
ne guzl olur hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…