Prensesler ve Prensler

Barçman abla, Ali'nin annesi, Uğur böcüğü, Mutluluk reçetem hepinize çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.:1hug:
Uğur böcüğü senin için de opuyorum. ve mutluluk reçetem ikiniz gibi güzel dadıları olmasını ben de çok isterim.:1hug:

Cok tesekkür ederim canim benim a.s.
bu arada canim merakimi bagisla, Saikal ismi japon bi isim mi? hani düsündüm cince bir isim olabilir mi diye, ama japonyada daha cok -al -kal isimleri oluyor diye biliyorum( yanilabilirim tabiiki sırnaşık şey)
En iyi kiz arkadasim cinli o yüzden cok ilgilim vardir bu konulara

ayyy kızlar hepinizin meleklerine kocaman bir maşallah..alıntı yapmıyorum yoksa sığmayacak....hepsi birbirinden güzel..özellikle bu topiğe eşimle birlikte bakıyoruz..amcası hepsine bitiyor.maşallah çeke çeke bir hal oluyor..inşallah benim kzıımda bunlar gibi tatlı olur diyor...

cemre :1rolleyes: nee kadar güzel şirin olmuş o öle yaa pekı yüzünde ne cıktı la yoksa şiddetmı uyguluyon cadı anne:roflol: uyy cok guzel maşallah

füsfüs senın herıf renklı gözlu mu ayol ben hep dıyomkı yeşıl gözlu kocam olsun bebemde renklı gozlıu olsun var mı tanıdık bana ayar çeksen dıomdelikafadulden maşallah yaa maşallah

bütün kuzucuklara maaşallah canlarım benim

amanda aman kim gelmiş:asigim: şu andan sonra günüm çok güzel geçecek demektirhihoyyyt

uyy gelmış yakusuklum
ben senın gelının olmak ıstıyom:jeyyar: alın mı benı
bak cok ceyısım var cokta becerıklıyım ee guzellık desen profılde resmım var daha nolsun

bu böcükte herkese mavi boncuk dağıtıyor 5 dakika öncede bana beni oğluna al diyordu çeyizlerini överek:dilcikar::roflol::roflol:

Barçman abla gününün güzel geçmesini sağlıyorsak ne mutlu bundan sonra her sabah önce sana bi ceee deriz :)))

evet bende korkuyorum bi ara hatta hepsini silmiştim hatırlarsan o yüzdendi çok huysuzlanmıştı hastalanmıştı Allahım korusun bütün melekleri

uyy ınanmıyom ben şey dımek ıstedım yanı evlenınce bu kadar tatlu oğlum olsa dıe yoksa senın oğlunu alcam ben:1rolleyes:

Bak sen şu böcüğe:1shok: hemende çark ediyor:1closedeyes: kıvır kıvır dansöz dünya işte nolcek:dilcikar::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…