Prensesler ve Prensler

tsk,ler canim...gördüm senin cimcimeyi nede güzel olmus iyice..Allahim hepsini korusun nazarlardan.

hepsi birbirinden tatli yaaa opuyorumnanaktan Allah bagislasin

bunlarda benim cok sevdigim kuzenlerim opuyorumnanaktan Nihat ve Zeynep

beni özlednız mı :kedi:

uzun zamandır buraya gelmıyordum
nışanlandım ınş benımde böle meleklerım olur

niil masallah cnm benımde yeğenlerım adı nıhat ve zeynep
cılek ne kadr yakışıklı olmuş
eskı zamanlar aklıma geldı bırden:gitme:

tebrik ederm fistiiiiim,olur seninde insl..

Bütün prenslere prenseslere
Uğur böcüğü hayırlı uğurlu olsun bu arada demeden geçmeyim Allah tamamına erdirsin tatlım...Bu şirinelerin darısı seninde başınaa
...

Son düzenleme:

allah tamamaına erdirsin cnmmmmm :) inşallah her şey gönlüne göre olurrrrrr

Bütün prenslere prenseslere
Uğur böcüğü hayırlı uğurlu olsun bu arada demeden geçmeyim Allah tamamına erdirsin tatlım...Bu şirinelerin darısı seninde başınaa
...

ırmağım sarı prensesim benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan harika gözüküyor hayatım.....senden fıstıkkkkkkkkkkkk :) armut dibine düşmüşşşşşşşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus

Oy Maşşallahhh Suphanallahhhh..
ay hangi birisini yesemmm zemuszemus

Rabbim her birinin bahtını şansını güzel eylesin, hayırlı uğurlu birer evlatlar olurlar inşanlarrr :Saruboceq:

Buda benim prensesim :) bnu sayfayı görünce bende prensesimin resmini koyayım ddim.. bu günki hali değil ama.. yanımda bunlar var zemuszemus

Son düzenleme:
Buda benim prensesim :) bnu sayfayı görünce bende prensesimin resmini koyayım ddim.. bu günki hali değil ama.. yanımda bunlar var zemuszemus

Bu prenseslere kurban oluyummmmmmm bennnn... Şeniz Şeniz Şeniz
Tatlı suratlıııı şeyyyyy :icecream: ŞenizŞenizŞeniz

ben ağlıcam ama öldüm bittim mahvettiniz beni kızlar bunlar ne böle ne kadar güzeller Allahım nazralardan esirgesin hepsini ay çıldıracam valla bayılıyorum çoçuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…