Doğuma Hazırlık Prenseslerinize ne isim düşünüyorsunuz ne isim taktınız)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Enisa-

Kızım ^"Oğlum^"Süpriss Yumurtam^":)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
113
31
13
Selam kızlar nasip olursa 8 Mart'ta sezeryan la doguma girecem ama henüz kızıma isim bulamadım kafam çok karışık sizler prenseslerinize ne isim düşünüyorsunuz ne isim koydunuz bu başlık altında paylaşabilirmisiniz amaç fikir sahibi olmak şimdiden teşekkürler kızlar tüm hamişlere hayırlı doğumlar

Cnm benim düşündüğüm isimler
Pınar
Azra
Meryem
Humeyra

2 kızım var onların ismi biri zeynep biri elif.

Benim de kizimin adi Ayse Sare..
Suan da cinsiyetimiz belli degil.. Once erkek dediler simri de kiz..
Kiz olursa Azra ya da Elif olacak insaAllah..

Benim de kizimin adi Ayse Sare..
Suan da cinsiyetimiz belli degil.. Once erkek dediler simri de kiz..
Kiz olursa Azra ya da Elif olacak insaAllah..
hamilelik takvimi nereden yapılıyor canım bu ay inanayım belki de olur diyorum 2 senedir bebeğim olmuyor

hamilelik takvimi nereden yapılıyor canım bu ay inanayım belki de olur diyorum 2 senedir bebeğim olmuyor
Ayy ben de hic hatirlamiyorum nereden yaptigimi.. Bulamiyorum.. Bulursam degisiklik yapacagim takvimde ben de :) Allah hayirlisiyla nasip etsin insaAllah.. Arkadasimin da 2 yil sonunda olmustu.

Ayy ben de hic hatirlamiyorum nereden yaptigimi.. Bulamiyorum.. Bulursam degisiklik yapacagim takvimde ben de :) Allah hayirlisiyla nasip etsin insaAllah.. Arkadasimin da 2 yil sonunda olmustu.
inş darısı bana benim de 21. ayım dua ederseniz sevinirim

Bizim de doktorumuz kız dedi ama daha küçük olduğu için kesin de konuşmadı.
Selen, nisan, ezgi, ışık isimlerini seviyorum...

Kızlar konuyu açarken 8 Mart'ta doğum demıstım ama benım prensesım duramadı dün aksam üzeri kucağıma aldım mınıgımı) isminide ZEynep Duru düşündük ismi Zeynep duru siz teyzeleriyle paylaşmak istedim Rabbim herşeyim hayırlısı nı versin Tüm hamişlerede hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin Tüm isteye

Tüm isteyenlerede hayırlısıyla bebiş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…