Cnm benim düşündüğüm isimler
Pınar
Azra
Meryem
Humeyra
2 kızım var onların ismi biri zeynep biri elif.
hamilelik takvimi nereden yapılıyor canım bu ay inanayım belki de olur diyorum 2 senedir bebeğim olmuyorBenim de kizimin adi Ayse Sare..
Suan da cinsiyetimiz belli degil.. Once erkek dediler simri de kiz..
Kiz olursa Azra ya da Elif olacak insaAllah..
Ayy ben de hic hatirlamiyorum nereden yaptigimi.. Bulamiyorum.. Bulursam degisiklik yapacagim takvimde ben de :) Allah hayirlisiyla nasip etsin insaAllah.. Arkadasimin da 2 yil sonunda olmustu.hamilelik takvimi nereden yapılıyor canım bu ay inanayım belki de olur diyorum 2 senedir bebeğim olmuyor
inş darısı bana benim de 21. ayım dua ederseniz sevinirimAyy ben de hic hatirlamiyorum nereden yaptigimi.. Bulamiyorum.. Bulursam degisiklik yapacagim takvimde ben de :) Allah hayirlisiyla nasip etsin insaAllah.. Arkadasimin da 2 yil sonunda olmustu.
InsaAllah.. Tabiki ederim..inş darısı bana benim de 21. ayım dua ederseniz sevinirim
çok sevinirim ALLAH sizlerin de evlatlarını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eylesin zamanı gelince hayırlısıyla bizlere de nasip eylesin Rabbim aminInsaAllah.. Tabiki ederim..
girdim oraya tahmini doğum zamanının tarihini de yazdım uzun uzun 40 haftanın açıklaması geldi ama gözükmüyor profilimde yapamadım canım
Amin inşaAllah Rabbim Zeynep Duru'ya sağlık afiyet huzur dolu uzun ömürler versinTüm isteyenlerede hayırlısıyla bebiş nasip etsin
amın canım Allah razı olsunAmin inşaAllah Rabbim Zeynep Duru'ya sağlık afiyet huzur dolu uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?