- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
Boyumuz kilomuz aynı.Hangi diyeti yapıcaksın merak ettim 3 haftada 10 kilo versem daha ne isterim
benim kilo problemim yok. tamamen meraktan soruyorum canım. öncelikle başarılar diliyorum umarım istediğin gibi zayıflarsın sağlık sorunu da yaşamazsın inşallah. nasıl bir diyet bu. sen nasıl üç haftada en azından yedi sekiz kilo veririm diyosun çok kesin olarak
cok sevindim senin adina canim kilo problemi basa dert bir olay....
ben bir liste uygulamiyorum ama bol bol sivi tüketip günün 2,5 -3 saatini yürüyüse ayiriyorum
bende yüzüyorum sürekli. ya da nişanlımla koşuyoruz her sabah birlikte oldukça. bu kadar yürüyebiliyosan çok iyi. bence azar azar sık sık yiyip üç beyazdan uzak durman kilo vermen için yeterli
ben seni anlıyorum canım tabi de sağlığın daha önemli biliyosun. insan özel günlerinde çok güzel olmak istiyor ama sağlığın çok çok daha önemli
canım işin zor ama imkansız değil sana kolay gelsin diyorum umarım düğüne kadar istediğin kiloya inersin okudumda menünü sanırım böle gidersen inebilirsin istediğn kiloya özellikle spora ağırlık ver çok faydasını görürsün madem bi diyet listesine sadık kalamıyosun benim gibi ozaman sana tavsiyede bulunayım cornfleksini sabah yersen daha iyi edersin içindeki süt sana zindelik verir ben öle yapıyorum baya faydasını görüyorum öğlen fazla sıkma kendini çorbanı ye mesela ama akşam kesinlikle sadece meyve ye aç yatma konusunda sana katılıyorum kesinlikle aç uyuduğum zaman bende sonuca ulaşıyorum nacizane fikrimi söledim umarım işne yarar canım seni takip edicem umarım başarırsın herşey kafada bitiyo sende azimli görünüyosun:80:
unutmadan meyveli yoğurt yerine activia tavsiye ediyorum inan çok iyi geliyo özellikle öğlen ve akşama aralarda yiyorum ben çok iyi oluyo hem düşük kalorili bi dene:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?