- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
şu diyetın tarıfii banada verin noooluuuuurrr:79::79::79:
veee bugün yediklerimmm
sabah 7:45 te uyandimm
saat 8:30 da yarim lt suyu devirmistim bile
saat 9:30 minik bir pogaca
saat: 13:30 bir tam bugdaycli sandvic ekmegi ile peynir domates salata
saat: 16:00 bir adet light meyveli yogurt
saat: 18:00 bir porsiyon(en fazla 5 yemek kasigi) haslama sebze
95 dk spor
ve acimasizca 500 kaloriyi arkamda birakip cektim stüdyonun kapisini ve ciktim
maalesef bende seninle aynı dertten müzdaribim :85::85: boyumuz falan aynı bende yurtta can sıkıntısından yemeğe vuruyorum kendimi o yüzden böyle şiştikçe şiştimokula başladığımda 60 civarındaydı kilom şimdi 75 falan aradan sadece 3 senecik geçti ama bende bu yaz kararlıyım zayıflayacağım inşallah tabi neyse hepimize zayıflama yolunda kolay gelsin kızlar
kizlaaar bugünün menüsünüde veriyorum ama suan farkettimki bana haftasonu tüm gün evde kalmak yaramiyo
gece gec geldim saat 12 de kalktim
saat 12 de hemen yarim lt su
saat 13.00 te bi tatli tabagi büyüklügünde ev yapimi yufka ve peynir
ara: bir dilim karpuz
saat 16.00 da elim kadar izgara balik ve bir iki tane papates (firinlanmis)
kacamak: bir albeni yedim kizlar
klasik bir bucuk saatlik sporumuda yaptimmm yarina Allah kerim bakalim ne görücez tartida:78:
canım çok iyi gidiyosun aynen böle devam et mükemmel albeniye gelince olur okadar be canım ölüm orucunda değilizya arada kaçamaklar iyi oluyo abartmamak şartıyla zaten çok iyi menün sporda yapmışın daha ne önemli değil albeni afiyet olsun:))))))))
sen böle devam et ben sana güzel yorumlar yaparım canım bakıyorum şimdi akşam sadece dondurma yemişsin güzel fena sayılmaz havalar sıcak haklısn dayanamamakta öğlende iyi yağsız yemek yemişin ama sabah neden yedin o poğaçayı be canım poğoça en kalorili şeylerden biri biliyosun keşke onun yerine 1 dilim kepekli sandviç falan yapıp iş yerinde yeseydin ben yetişemediğim zaman öle yapıyorum hatta kepek ekmeği ufalanıyoya tos makinasına basıyorum biraz (yağsız tabi) ozman süper oluyo dene bak hak vericeksin.Bide dikkatimi çekti hiç meyve yemiyosun canım meyve açlığını hissettirmez ve seni oyalar kan şekerinide dengeler çok açlık hissetmessin tavsiye ederim.:80:bugünün menüsü geliyor kizlarrr
sabah uyanir uyanmaz klasik yarim ltr suyumu ictim
kahvalti yine klasik is yeridme bir pogaca
öglen yemegi bir tabak bezelyeli hindi gögsü yemegi (yagsiz)
aksam: cok canim istedigi icin minik bir kase dondurma
2 saat 15 dk kosubakalim yarin ne olacak
sen böle devam et ben sana güzel yorumlar yaparım canım bakıyorum şimdi akşam sadece dondurma yemişsin güzel fena sayılmaz havalar sıcak haklısn dayanamamakta öğlende iyi yağsız yemek yemişin ama sabah neden yedin o poğaçayı be canım poğoça en kalorili şeylerden biri biliyosun keşke onun yerine 1 dilim kepekli sandviç falan yapıp iş yerinde yeseydin ben yetişemediğim zaman öle yapıyorum hatta kepek ekmeği ufalanıyoya tos makinasına basıyorum biraz (yağsız tabi) ozman süper oluyo dene bak hak vericeksin.Bide dikkatimi çekti hiç meyve yemiyosun canım meyve açlığını hissettirmez ve seni oyalar kan şekerinide dengeler çok açlık hissetmessin tavsiye ederim.:80:
bu arada sölemeyi unuttum hergün tartılma moralinide bozma canımya böle gidersen sen eninde sonunda kilo vereceksin zaten vücudun sana direniyo olabilir o nedenle tartıda aynı görünüyosundur bu moralini bozmasın böle devam etmez merak etme eninde sonunda düşeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?