Prenssevgilisi'nin Diyet Günlüğü

bu menüye sadece verilir başkada bişi yapılmaz süper bi gelin olucaksın:)))

canlaaaar bu sabah -100 gr gördüm ama olsun hic yoktan iyidir

geriye kaldi 9,1 kg

bugün yeidklerimmmm okul vardii

6:40 ta kalktimmm

7:30 da yarim litre su

9:30 da bir pogaca

11:00 de bir fincn kahve

14:00 bir tabak haslanmis sebze ve haslanmis tavuk gögsü

18:00 bir koca tabak karpuz, yaninda iki top dondurma

cok sicak dayanamadimmmm:2::95:

Son düzenleme:
maalesef bende seninle aynı dertten müzdaribim :85::85: boyumuz falan aynı bende yurtta can sıkıntısından yemeğe vuruyorum kendimi o yüzden böyle şiştikçe şiştim okula başladığımda 60 civarındaydı kilom şimdi 75 falan aradan sadece 3 senecik geçti ama bende bu yaz kararlıyım zayıflayacağım inşallah tabi neyse hepimize zayıflama yolunda kolay gelsin kızlar

sagol canim insallah sende verirsin bir an önce:78:

bugunun menüsünü yaziyorum hatunlar

buaada bugun regl oldum birazcik dengem sasti

bugun saat 9 da kalktim

yarim ltr suyumu icip ise yurudum 20 dk

11.00 de light meyveli yogurdumu yedim

14.00 te yarim ev yapimi yufkA domates salatalik peynir birazda firinlanmis patates

ara bir minik kase pudding light sut ile yapilmis

aksam 4-5 catal spaghetti peynir soslu

bir kase karpuz

kivrandigik icin bugun yuruyus yapMDim kismet yarina

kizlaaar bugünün menüsünüde veriyorum ama suan farkettimki bana haftasonu tüm gün evde kalmak yaramiyo

gece gec geldim saat 12 de kalktim

saat 12 de hemen yarim lt su

saat 13.00 te bi tatli tabagi büyüklügünde ev yapimi yufka ve peynir

ara: bir dilim karpuz

saat 16.00 da elim kadar izgara balik ve bir iki tane papates (firinlanmis)

kacamak: bir albeni yedim kizlar

klasik bir bucuk saatlik sporumuda yaptimmm yarina Allah kerim bakalim ne görücez tartida:78:

canım çok iyi gidiyosun aynen böle devam et mükemmel albeniye gelince olur okadar be canım ölüm orucunda değilizya arada kaçamaklar iyi oluyo abartmamak şartıyla zaten çok iyi menün sporda yapmışın daha ne önemli değil albeni afiyet olsun:))))))))

sagol canim benimmmm takip et beni bol boll böyle yapici yorumlara ihtiyacim var

bugünün menüsü geliyor kizlarrr

sabah uyanir uyanmaz klasik yarim ltr suyumu ictim

kahvalti yine klasik is yeridme bir pogaca

öglen yemegi bir tabak bezelyeli hindi gögsü yemegi (yagsiz)

aksam: cok canim istedigi icin minik bir kase dondurma

2 saat 15 dk kosu bakalim yarin ne olacak

sen böle devam et ben sana güzel yorumlar yaparım canım bakıyorum şimdi akşam sadece dondurma yemişsin güzel fena sayılmaz havalar sıcak haklısn dayanamamakta öğlende iyi yağsız yemek yemişin ama sabah neden yedin o poğaçayı be canım poğoça en kalorili şeylerden biri biliyosun keşke onun yerine 1 dilim kepekli sandviç falan yapıp iş yerinde yeseydin ben yetişemediğim zaman öle yapıyorum hatta kepek ekmeği ufalanıyoya tos makinasına basıyorum biraz (yağsız tabi) ozman süper oluyo dene bak hak vericeksin.Bide dikkatimi çekti hiç meyve yemiyosun canım meyve açlığını hissettirmez ve seni oyalar kan şekerinide dengeler çok açlık hissetmessin tavsiye ederim.:80:

bu arada sölemeyi unuttum hergün tartılma moralinide bozma canımya böle gidersen sen eninde sonunda kilo vereceksin zaten vücudun sana direniyo olabilir o nedenle tartıda aynı görünüyosundur bu moralini bozmasın böle devam etmez merak etme eninde sonunda düşeceksin.

kızllaaaaarrr meraba benimde fazlalıklarım var maalesef ben bebek istiyorum o yüzden doktorum kilo ver dedi görünüştü pek kilolu görünmüyorum ama tartıya çıkınca öyle diiilll 170 boyum 68 kilom 60a düşmem lazım doktorumun verdiği diyet listesini paylaşmak istiyorum 3 beyaz kesinlikle yasak özellikle beyaz ekmek yasak et ve tavuk ayda 1 defa yiyilecek 3 öğün değil 6 öğün yiyilecek yemeklerden 1.5 saat sonra meyve yiyilecek pirinç pilavı yok
kahvaltıda;1 fincan şekersiz çay o meşhuuurrr kibrit kutu kadar light beyaz peynir bi kaç zeytin bol bol domates salatalık 2 dilim kepek ekmek
kuşluk;yarım bardak yağsız süt meyve
öğlen;yağsız sebze yemeği yoğurt bol yağsız salata 2dilim kepek ekmek
ikindi;2 dilim kepek ekmek kibrit kutusu kadar peynir
akşam; sebze yemeği salata bulgur pilavı
yatmadan önce ;yarım bardak süt ve meyve
anlayacağınız habire yiyorum bakalım fazlalıklar gidecek mi bu arada sık sık tartılmıyorum

canim benim haklisin yarin pogaca degilde evde tost makinasinda yaptigim sandvicimi alip gidecegim bakalim nasil olacak....

meyve olayina gelince haklisin ama evde su bi haftadir ne hikmet hic birsey yoktu bitek karpuz vardi onuda yemistim bol bol....bu hafta biraz degistiricem olaylari bakalim nasil olacak

tamda bugün tartildim ve 500gr fazla gördüm gözlerim yaslandi resmen....ama spor hocam kas yapmis olabilirsin diyor bilmiyorum moralim yerle bir ama selülitlerim yok oldu diye bilirim en azindan bir güzel neden :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…