Preseed deneyimlerim

Evet arkadaşlar, jeli sipariş ettiğimi söylemiştim. Siparisinin ertesi günü jel elime ulaştı. Kutu içeriği, 40 gr. preseed jel, 9 adet aplikator, türkçe ve ıngilizce kullanım kılavuzu. Son kullanma tarihine baktığım zaman, tüpün ve kutunun üzerinde yazan tarih mayıs 2018. Kutu üzerinde fertiltr ye ait bandrol Var. Satış fiyatı 139 tl
Şimdilik bu kadar bilgi paylasabiliyorum, devamı gelecek, insallah mutlu sona yakinizdir... Sen bu jeli vesile kıl ya Rabb...

Jel ile ilk deneyimleri yaşadık, bende kuruluk olduğu için şimdiden fayda gördüm diyebilirim. Beklenmeyen adet tarihi, 4 mart. Tam net gün değil yalnız, ara ara önce veya sonra geldiği de oluyor. O kadar gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. İçim içimi yiyor, fakat sabretmekten başka yol yok onu da biliyorum... Gerçi sonucu güzel olsun da gerisi önemli değil :)

haydi bakalim canim umarim faydasini görürsün. ve vesile olur sana bu jel. benimde 2. ayım presedle.

canım tedaviyle beraber mi kullandın preseedi yoksa yumurtlama günlerini kendin mi takip ettin.. bende bu ay ilk defa kullandım canım
Ovulasyon testleri ile birlikte kullandım . çift çizgi öncesi -çift çizginin olduğu gün ve çizginin siliklestiği gün olmak üzere 3 gün ilişki öneriliyor ama bizim misafirimiz vardı tek ilişki ile oldu . çift çizgi olduğu gün ilişki oldu...

Back
X