preseed jel

image.webp
image.webp

Can'ım benim bir kızım oldu Bu kuru hiç açılmamış Amerika'dan almıştım iki kütü fazladan almıştım kullanırken hamile kaldım o yüzden kaldı kutular ordan aldığım fiyata veriyorum ondan uygun fiyat zaten fırsatçılık yapmak istemiyorum temsilci firma gibi

Bundan kullaninca oldu yani yanlış anlamazsan sorun neydi.bende cok istiyorum bundan bikac ay kullandim ama bikac ay daha kullanmak istiyorum.kızın ins sagliklidir cnm.yok düşük oluyo yok saglikli degil diye yorumlar var korkuyo insan haliyle.ben almak istiyrm biraz yardimci olurmusun.son kullanma tarihi nezmn

Aldığım şeyi bilmek istedim.sadece güvenmek zor tabiki.bikac soru sordum çok cvpta alamadim zatn.kargo ucretini karsilamam.eşime soriyim size dönerim

İnanayım size diye sorulan bi soruya Nasıl cevap verirsiniz tarihini söylüyorum hiç açılmadığını söylüyorum daha önce kullandım diyorsunuz onu ne kadara aldığınızı söyler misiniz

Iyi yapmışsınız yazmakla içiniz de kalmasın tabi.benimde sattığım ürünler oldu ama alıcıya butun cvplari güzellikle sıkılmadan verdim.cvp vermek bukadr zor olmamali bence.kargoyu karsilamam.satmazsanizda siz bilirsiniz.yanliz iyi bi satici olduğunuzu söyleyemem sizde kusbkmayin

130a aldım ama eczaneden aldığım için insann aklina bisey gelmiyo.ben sadece guvenebilirmiyim diyrm.çocuk meselesi.hicbiseye benzemiyo.insan herseyden medet umuyo.çocuğunuz dedim.preseedle mi oldu.nekadrlik diye sorarken sizin ürünü nezaman aldığınızı merk ettm sormamam mi gerekiyodu acaba

Kullanırken hamile kaldım diyorum ne Zaman aldığım önemli değil son kullanma tarihi önemli yine de merak ediyorsanız söyleyim bi sene önce açılmamış kutu için fark eder mi ne Zaman olduğu burda herkes söz konusu çocuk olunca hassas bende dahil hiç kandırılma aldatılma başa geldi mi herkesin bi sıkıntısı var bende o vesileyle tanıştım kk ile her gün forumlara bakıyordum preseed i de burdan öğrenip aldım

O sırada Amerika daydım ordan aldım araştırırsanız Amerika dan geliyor zaten ürün sonuç olarak Çok şükür bana çocuk sahibi olmak nasip oldu inşallah size de nasip olur içiniz madem eczaneden alarak rahat ediyor yine öyle alıp kullanın o Zaman

Back
X