Canım benim fikrim herşeyi sırasına göre yapman eşin ameliyat oldu şuan rahim filmi çektir bi bakilsin tuplerine açık mı bi sorun varmı diye ona göre bikaç ay daha deneyin hazirana az kaldı zaten canım en son aşılamaya geçersiniz canım hem testi yapılmış olur ozamana daha iyi olur benim nacizane fikrim yine sen kendin için en iyisini bilirsin :) şöyle diyim benim durumu biliyon drum öyle güzel konustuki benimle bana kalsa geçen ay kistlerimden ameliyat olacaktim drum daha az maliyetli ve psikolojini daha az yipratacak şeyler varken neden en son ihtimali en başta kullaniyorsun dedi şimdi hapla başladık cuma kontrolum var daha büyümüş olursa iğne ile bosaltma yapilcak dahada olmazsa en son ameliyat dedi kadin sistemi öyle biseyki ne boşa oynamaya gelir nede geç kalmaya gelir dedi herşeyi planli yapicaz dedi sende herşeyi belli bi siraya göre yap yine çok konuştumYakıyı bende jelden 1 yada 2 ay önce denemeye başladım hatta en son jelle beraberde kullandım ama yok yok biliyorsunuz sonuç hüsran kırmızılarımla başbaşayım aslında hsg çekilcektim randevu almam gerek ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum biraz daha beklesem mi yoksa çekilsem mi eşim ameliyat olalı 2 ay oldu haziranda kontrolü var sperm testi yapılcak onu beklesem mi of off napsam kitestten sonra duruma göre yada hemen aşılama mı yaptırsam hsg sonraya kalsa ay napim kızlar
![]()