- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
aminn aminn aminnnGunaydinnnn ramazanimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bizlerin günahlarını affeder ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.amin
sağol canım beniimmm güzel dileklerin için...
hiç bişey yapmadm kuzum takmadm kafamada arada aklıma gelıyodu ama rabbım herşeyı bılır dedm isyan etmedm dua ettm bol bol namaz kıldım rabbım sonunda gördü :) sizleri hiç habersiz bırakırmıyım ben yaaa darısı hepinizin başına inşallah ama olmıcak diye umutsuzluga kapılmayın rabbm olcgı hayrlı zamanı blyo..
hiç bi sorun yktu cnm eşimdede bndede ama bn bu ay preseed kullanmadan hamıle kaldım takmadınmı oluyo yani ara vermiştim.1 buçuk senedr denıyodk cnmCanim sen ne zamandir deniyordun bir de bir problem var miydi varsa neyle aştiniz?
Bunlardan da bahsetsen umudumuza umut katsan ... :)
aynen cnm sabret boşver kayınvalıdemde bnı kısır dye çıkarmıştı herkese takma olacak inşallah yavrumm.Aminnn canim inşallah inşallah dediğin gibi olur bizleride çok bekletmez minnaklarimizKac aydır boş geciyor ameliyat kist derken bi türlü baslayamiyoruz esimin akraba tarafi da bi laf cikarmislar kadin hast. Ameliyat olmus bidaha cocugu olmayacakmis diye sinirden cildirdim niye kimse agzini kapatmaz boyle hassas konularda susup yerine oturmaz cok zor böyle beklemek milletin lafini yiyip yerine oturmak senden sonra evlenenleri karni burnunda gormek Rabbim bizimde yüzümüzü guldursun hamile haberimi alip o gerizekalilara en büyük cevabi verecegim susuyorum hep susuyorum Rabbim bilsin gorsun diyorum
ben bir ay denedim preseedi onunda faydası var tbıkıde cnm.Canim sen ne zamandir deniyordun bir de bir problem var miydi varsa neyle aştiniz?
Bunlardan da bahsetsen umudumuza umut katsan ... :)
Yo yoo ben ne zamandir bebek icin ugrasiyorsunuz onu sordim canim...ben bir ay denedim preseedi onunda faydası var tbıkıde cnm.
1.5 senedr canımmmYo yoo ben ne zamandir bebek icin ugrasiyorsunuz onu sordim canim...
1.5 senedr canımmm
ediyorum cnm etmemmi hiiiçççHado saģlikla insallah canim bizlere de dua et olur mu :)
Tüp bebek denemesini nerde hangi ilde yaptınız bende temmuz veya ağustos da tüp bebek deneyecekler arasindayimkızlar merhaba dünden beri bu sayfayı okuyorum ve baya umutlandımm.. benide aranıza alırsanız sevinirimmm. bu ay 3. tüp bebek denememizide yaptık iki gün önce sonuc yine negatif oldugunu öğrendikk .. yıkıldım bu sefer cok umutluydumm.. ama olmadı rabbim böyle hayırlı gördü.. benimde eşimde sperm azlığı ve hareketliliği var bu jel sayesinde hamile olanları duydukça ümitlendim bayagıı bende denemek istiyorummm... ayrıca iki gün önce negatif sonucu öğrendik ama hala adet görene kadar içimde umut var rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın..
trabzonda yaptırdık 3 ünüde canımTüp bebek denemesini nerde hangi ilde yaptınız bende temmuz veya ağustos da tüp bebek deneyecekler arasindayim
Bende trabzondayim özelde mi tip fakültesinde mi hangisinde bende karadeniz has. Aşılama yaptırdım hiç memnun kalmadım o yüzden istanbulda bi klinik ariyorumtrabzonda yaptırdık 3 ünüde canım
Merhaba arkadaşlar. Gaziantepde yaşıyorum.Eltim ve 2 yakın arkadaşım tedavisini burada gördü ve tüp bebeklerini istanbul da yaptırdılar acıbadem de. İkisinin de nur topu gibi bir kız bir erkek ikizleri oldu ama diğer arkadaşım da tutmadı,onlar şimdi dünya tıp merkezine tedavi olmaya başladılar.Bende trabzondayim özelde mi tip fakültesinde mi hangisinde bende karadeniz has. Aşılama yaptırdım hiç memnun kalmadım o yüzden istanbulda bi klinik ariyorum
İnşallah Allah hepimize yolunda giden gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin
kızlar hepinize merhaba bol bebişli günler haftalarbende Preseed almayı düşünüorm ama bianda pahalı geldi gözüme, neyse parasını geçtim öneriyor musunuz kızlar gerçekten işe yarıyormu acaba.birde Preseed ile hamile kalanların çoğunun kimyasal gebelik yaşadğı tarzda bişiler okudum gene kadınlar kulübünde. mantıksız geldi ama genede size danışmak istedim. şimdiden teşekküler
sağol canım. bu ay kırmızılar gelırse onumuzdekı ay sipariş edıp kullanacagım. eşimle konuştum tamam dedı oda. sen kaç aydır ıstıyorsun
Bol bebişlı gunlerrrrbende beklemedeyim bakalım kırmızı kartı ne zaman yiyecem aXhi canım hiç umudum yok bu aydan eşim doktora gitti haftaya tahlil sonuclari çıkacak bakalım ona göre şekil alacağız temmuz da tüp bebek yaptirabilirjz inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir emanetlerimiz
Aminnn canim inşallah inşallah dediğin gibi olur bizleride çok bekletmez minnaklarimizKac aydır boş geciyor ameliyat kist derken bi türlü baslayamiyoruz esimin akraba tarafi da bi laf cikarmislar kadin hast. Ameliyat olmus bidaha cocugu olmayacakmis diye sinirden cildirdim niye kimse agzini kapatmaz boyle hassas konularda susup yerine oturmaz cok zor böyle beklemek milletin lafini yiyip yerine oturmak senden sonra evlenenleri karni burnunda gormek Rabbim bizimde yüzümüzü guldursun hamile haberimi alip o gerizekalilara en büyük cevabi verecegim susuyorum hep susuyorum Rabbim bilsin gorsun diyorum
kızlar merhaba dünden beri bu sayfayı okuyorum ve baya umutlandımm.. benide aranıza alırsanız sevinirimmm. bu ay 3. tüp bebek denememizide yaptık iki gün önce sonuc yine negatif oldugunu öğrendikk .. yıkıldım bu sefer cok umutluydumm.. ama olmadı rabbim böyle hayırlı gördü.. benimde eşimde sperm azlığı ve hareketliliği var bu jel sayesinde hamile olanları duydukça ümitlendim bayagıı bende denemek istiyorummm... ayrıca iki gün önce negatif sonucu öğrendik ama hala adet görene kadar içimde umut var rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın..
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | Kızını bekliyor. 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs (Beklemede) |
2 | mugecicek | - | 1. deneme | 14 Haziran (İlk deneme kimyasal) |
3 | demir6133 | 27 | 1. deneme | 17 Haziran (Beklemede) |
4 | mini87 | 28 | 3. deneme | 19 Haziran (Beklemede) |
5 | gul3737 | 33 | 1. deneme | 20 Haziran |
6 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | 27 Haziran |
7 | xperiaZ | 27 | 1. deneme | 1 Temmuz |
8 | rima85 | 29 | 5. deneme | 1 Temmuz |
9 | mibudi | 30 | 3. deneme | 4 Temmuz (Dinleniyor) |
10 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | 5 Temmuz |
11 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 14 Temmuz |
12 | aXhi | 27 | 2. deneme | 22 Temmuz |
13 | Neseli_Hatun | 25 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
14 | aybirgen | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
15 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | Histeroskopiyi bekliyor. |
16 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş (İlk deneme kimyasal) |
17 | agresifportakal | - | 1. deneme | Tüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın |
18 | ada_sahil | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
19 | EsraOlmez | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
20 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
21 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
22 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
23 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
24 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
25 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
26 | emkub | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
27 | zmfaze | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
28 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
29 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
30 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
31 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
32 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
33 | galadriel80 | 35 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
34 | mutluuuuu | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
35 | danem28 | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Çok sağol arkadaşım şu mübarek günlerde darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. 1,5 senedir olmuyordu yumurta takibi ilaçlar iğneler kist, rahim filmi derken en son aşılama denedim oda olumsuz olunca bu ay ara vermiştik tedaviye yumurtalama testiyle çift çizgiyi yakaladığım gün ve ondan sonraki 3 gün boyunca jeli kullandım ve bu sefer ara vermeden üst üste her gün ilişki denedim. idrar testinde çok silik bir çizgi gördüm kan tahlili 120 çıktı daha çok yeni, inşallah değer yükselir dua edin, bende sizlere dua edeceğim :) Umudumu kaybettiğim günler çok oldu, çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır. Rabbim bu güzel ayda bize en güzel hediyeyi verdi darısı tüm isteyenlere inşallah.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrgul3737 hamileymiş
Tebrikler canımmmmm. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?