Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim sen ne zamandir deniyordun bir de bir problem var miydi varsa neyle aştiniz?
Bunlardan da bahsetsen umudumuza umut katsan ... :)

Canim sen ne zamandir deniyordun bir de bir problem var miydi varsa neyle aştiniz?
Bunlardan da bahsetsen umudumuza umut katsan ... :)
hiç bi sorun yktu cnm eşimdede bndede ama bn bu ay preseed kullanmadan hamıle kaldım takmadınmı oluyo yani ara vermiştim.1 buçuk senedr denıyodk cnm

aynen cnm sabret boşver kayınvalıdemde bnı kısır dye çıkarmıştı herkese takma olacak inşallah yavrumm.

kızlar merhaba dünden beri bu sayfayı okuyorum ve baya umutlandımm.. benide aranıza alırsanız sevinirimmm. bu ay 3. tüp bebek denememizide yaptık iki gün önce sonuc yine negatif oldugunu öğrendikk .. yıkıldım bu sefer cok umutluydumm.. ama olmadı rabbim böyle hayırlı gördü.. benimde eşimde sperm azlığı ve hareketliliği var bu jel sayesinde hamile olanları duydukça ümitlendim bayagıı bende denemek istiyorummm... ayrıca iki gün önce negatif sonucu öğrendik ama hala adet görene kadar içimde umut var rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın..

Tüp bebek denemesini nerde hangi ilde yaptınız bende temmuz veya ağustos da tüp bebek deneyecekler arasindayim

Bende trabzondayim özelde mi tip fakültesinde mi hangisinde bende karadeniz has. Aşılama yaptırdım hiç memnun kalmadım o yüzden istanbulda bi klinik ariyorum
Merhaba arkadaşlar. Gaziantepde yaşıyorum.Eltim ve 2 yakın arkadaşım tedavisini burada gördü ve tüp bebeklerini istanbul da yaptırdılar acıbadem de. İkisinin de nur topu gibi bir kız bir erkek ikizleri oldu ama diğer arkadaşım da tutmadı,onlar şimdi dünya tıp merkezine tedavi olmaya başladılar.

Kızlar nasılsınız bakalım? Bir süredir giremiyordum özledim sizi. Yeni güzel haberlerimiz henüz yok sanırım

aXhi canım kırmızı karti yedim yeni bat 14 temmuz

Hayırlısı olsun hayatım Ekledim listeye yeni batını

İnşallah Allah hepimize yolunda giden gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin

Aminnnnnnnn canımmmmmmmmm

Merhaba,

Öncelikle aramıza hoşgeldin

118 kişi deneyip hamile kaldı canım. Listenin dışında hamile kalıp haber vermeyenler de var. Tabii ki herşey kısmet ama kimisine vesile olmuş preseed. Evet, bunu söyleyenler var fakat kimyasal gebelik tüp bebekte de yaşanıyor, normal yolla kalınan hamilelikte de... Nedenlerinin doktorlar tarafından detaylıca araştırılması gerekir diye düşünüyorum. Ve burada bu tip olumsuzluklar yaşayıp neden olduğunu araştıranlar yok denecek kadar az.

Eskilerde 2 kere düşük yaşayıp preseedle hamile kalıp yeniden düşükle sonuçlandığını ve sonrasında bu düşüğü preseede bağlayıp yazanları da görebilirsin, normal yolla başaramayıp preseedle 2 çocuk doğuranları da... Sanırım biraz kısmet işi bu da.

Sizde bir sorun var mı? Ne kadar zamandır deniyorsunuz?

sağol canım. bu ay kırmızılar gelırse onumuzdekı ay sipariş edıp kullanacagım. eşimle konuştum tamam dedı oda. sen kaç aydır ıstıyorsun

Hayırlısı olsun canımmmm. İnşallah ilk denemende verirsin bize bebiş haberlerini

Biz 1,5 yıldır istiyoruz, eğer bu ay da kaçırmazsam preseedle 2. denemem olacak.

İnşallah tatlımmmmm

Kuzummm sıkma canını. Sen neyin ne olduğunu biliyorsun ya boşver milleti. İşleri güçleri olmadığından çocuk doğursan da konuşacak başka bir konu bulur ne de olsa onlar.

Nasıl oldun? Geçti mi ağrıların, sancıların?

Aminnnnnnn canımm

Aramıza hoşgeldin. Ekliyorum seni de listeye. Kullanmaya başladığında BAT'ını söylersen yeniden güncellerim. İnşallah ilk denemende alırsın mutlu haberi

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
104sedebu34İlk deneme Kızını bekliyor. 23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs (Beklemede)
2mugecicek-1. deneme14 Haziran (İlk deneme kimyasal) (Beklemede)
3demir6133271. deneme17 Haziran (Beklemede)
4mini87 283. deneme19 Haziran (Beklemede)
5gul3737331. deneme20 Haziran
6daisy3406312. deneme27 Haziran
7xperiaZ271. deneme1 Temmuz
8rima85295. deneme1 Temmuz
9mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor)
10gokkusagi1 251. deneme5 Temmuz
11sendenbebegimolsunesra263. deneme14 Temmuz
12aXhi272. deneme22 Temmuz
13Neseli_Hatun252. denemeBelirtilmemiş
14aybirgen282. denemeBelirtilmemiş
15kimyager1508294. denemeHisteroskopiyi bekliyor.
16aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal)
17agresifportakal-1. denemeTüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın
18ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
19EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
20sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
21anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
22okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
23Amelie p323. denemeBelirtilmemiş
24hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
25firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
26emkub27BelirtilmemişBelirtilmemiş
27zmfaze-BelirtilmemişBelirtilmemiş
28mina33-3. denemeBelirtilmemiş
29amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
30mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
31sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
32orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
33galadriel80351. denemeBelirtilmemiş
34mutluuuuu-1. denemeBelirtilmemiş
35danem28-1. denemeBelirtilmemiş
[/td]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gul3737 hamileymiş

Tebrikler canımmmmm. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Çok sağol arkadaşım şu mübarek günlerde darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. 1,5 senedir olmuyordu yumurta takibi ilaçlar iğneler kist, rahim filmi derken en son aşılama denedim oda olumsuz olunca bu ay ara vermiştik tedaviye yumurtalama testiyle çift çizgiyi yakaladığım gün ve ondan sonraki 3 gün boyunca jeli kullandım ve bu sefer ara vermeden üst üste her gün ilişki denedim. idrar testinde çok silik bir çizgi gördüm kan tahlili 120 çıktı daha çok yeni, inşallah değer yükselir dua edin, bende sizlere dua edeceğim :) Umudumu kaybettiğim günler çok oldu, çok ağladım ama herşeyde bir hayır vardır. Rabbim bu güzel ayda bize en güzel hediyeyi verdi darısı tüm isteyenlere inşallah.

aXhi canım zaman ayırıp uzun uzun açıkladğn için çokkkk teşekkür ederim haklısın herşeyden önce kısmet işi bu. canım bu ay 5. ay denememizdi olmadı . henüz doktra fln gitmedik. inşallah gerekte kalmaz. geçen ay ilk kez ovulasyon testi kullandm olmadı bakalm. bu sefer hem ovulasyon hemde preseed ile deneyeceğiz bakalm. rabbim isteyen herkese nasip etsin . benide listeye eklersen sevinirim bat 15 temmuz :)

aXhi canım dün kırmızı kartı yedim ve benim bat 14 temmuz oldu hayırlısı olsun bu arada ramazan à da başlayacağım bu vesileyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…