Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar eşimin sonuçlarını aldık,likefaksiyon ve lökosit sorunu devam etmekle birlikte sayı,hareket ve morfoloji yükselmişşşşşş![]()
YARDIMMMKızlar dün adetimin 23. Günüydü ve kahverengi sadece peceteye gelen akintim oldu ara ara bugün pet koydum adet başlarsa diye avuç ici kadar kahverengi kanama (leke tarzinda) olmuş ve peceteye silince kahve akinti geliyor bu neyin nesi adet desem benim kahve kanamam adetin son gunlerinde olur yerlesme kanamasi desem daha 23.gundeyim kaldiki bu ay yumoslarim durumu iyi değildi hiç bir adet belirtimde yok ne goguslerde sislik ne karin agrisi bu ne simdi anlamadim ya nolur bilginiz varsa yorum yapin bayramdan 3 gün once rahim filmi cektirdim onla ilgili bi durum olabilir mi acaba adetlerim hiç 28 in altinda gelmedi bugune kadar
![]()
Canlar, kaderdaslar selam.
Konuyu takip edenler bilir ben preesed aldim ama 1 kullanimdan sonra tup denemeye karar verdim ve bir daha kullanmadim. Onunla birlikte sitesinde satilan tukuruklu ovulasyon testinide beraber almistim.
Alirkende insallah ben hamile kalinca bunlari ihtiyaci olan birine veririm demistim. Simdi soylemek istedigim şu..
Hicbir ucret talep etmeden preesedimi ve ovulasyon aletini isteyen olursa gonderebilirim. Preesedin enjektorleri tek kullanimlik oldugu icin hijyen problemi akliniza takilmasin yani. Ayni sekilde ovulasyon aleti icinde gecerli dilinizi herhangi bi yere degdirmediginiz ve her defasinda testi okuyabilmeniz icin optigi dezenfekte etmeniz gerektigi icin ondada hijyen prob. Yasamazsiniz.
Ilgilenen olursa bir ucret talep etmeden kargo yapabilirim.
Canım ileri hareket %47,yerinde %22,toplam %67 hareketli olmuş,morfoloji %8den %11 e çıkmış! Sayı da ml de 15,6 milyondu 17,3 milyon olmuş. Ama lökosit ve likefaksiyon sorunları devam ediyor. Nasıl kurtulacağız bu lökositten ve likefaksiyondan bilmiyorum. Dr proxeed e falan gerek yok demiş,ben diyorum ki keçi boynuzuna tekrar başlayayım.yaa süper kaç olmuş değerleri
Canım ileri hareket %47,yerinde %22,toplam %67 hareketli olmuş,morfoloji %8den %11 e çıkmış! Sayı da ml de 15,6 milyondu 17,3 milyon olmuş. Ama lökosit ve likefaksiyon sorunları devam ediyor. Nasıl kurtulacağız bu lökositten ve likefaksiyondan bilmiyorum. Dr proxeed e falan gerek yok demiş,ben diyorum ki keçi boynuzuna tekrar başlayayım.
Hoşgeldinnnn! İnşallah gezel haberler verirsin bize bat zamanın gelince.Preseedim ve Ovulasyon testim geldi hafta sonu. Çarşamba testi yapmaya başlıcam. Benide listeye ekleyin.
Canım sınır %8 değil %4 ideali %14 ve üzeri,benim eşim ilaç kullanıyor,hangisi iyi geldi bilemiyorum,klomen,pentokx ve proxeed plus kullanıyordu.merhaba canım ya sana bişiy sorcam. benim eşimin bütün değerleri normal ama morfoloji değeri %8 çıktı. benim kadın doğum doktorum bu sınırda bir değer diyor. sizde bu değer nasıl yükseldi acaba??
Merhaba, ben çok aktif olarak yazmıyorum ama sizin birkaç yorumunuzu okumuştum. Hamile olduğunuz yorumunu okuyunca sizi tanımıyorum ama gülümsedim ve sevindim açıkçası :). Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşlh :). Ben de bu ay preseed ve ovu. testiyle denedim beklemedeyim. Artık olmazsa ben de gelecek ay tüp bebek için doktora gitmeyi planlıyorum. Umarım gerek bile kalmaz, hamilelerin duaları kabul olurmuş, bizlere de dua edin lütfen :)
Canım ileri hareket %47,yerinde %22,toplam %67 hareketli olmuş,morfoloji %8den %11 e çıkmış! Sayı da ml de 15,6 milyondu 17,3 milyon olmuş. Ama lökosit ve likefaksiyon sorunları devam ediyor. Nasıl kurtulacağız bu lökositten ve likefaksiyondan bilmiyorum. Dr proxeed e falan gerek yok demiş,ben diyorum ki keçi boynuzuna tekrar başlayayım.
Canım lökosit için 2 tane antibiyotik vermiş, (tetradoks ve cipradis) bunun yanı sıra klomen,evicap ve pentoks a devam. Bugün başlayalım keçi boynuzuna diyorum ama hafta sonu karadeniz turuna çıkıyoruz,nasıl yapacağım bilmiyorum. Bol su içiyor canım.ileri hareket çok iyi artmış. doktor proxeed plusı bıraktırmış ama lökosit için bişey demedi mi? lökosit için bol sıvı tüketmesi gerek sen aklına geldikçe su içir eşine. keçiboynuzu kürüne de devam et bence. bende doktoruma sordum bu kürleri. bir zararı yok sadece kilo alır dedi.
Canım burdayım ben :) Morfoloji ve hareket kaç,lökosit sorunu falan var mı? Burada %2-3 morfolojiyle hamile kalan da var,%8 ile kalamayan da. Spermler sağlıklı ise yumurtayı dölleyebiliyor,bu jel hareketsiz spermlerin daha rahat hareket etmesi için uygulanan bir nevi kayganlaştırıcı. Bu jel hamile kalmaya vesile olabilir ama eğer gebelik sağlıklı değilse zaten olumsuz sonuçlar alınır. Düşük vb. gibi sorunların sebebi bu jel değildir yani,en azından ben öyle düşünüyorum.Kizlar merhaba, benim bu ay 8. Ayim olacak. Ben kendime yapilabilecek butun testleri yaptirdim, sukur sorun yok. Esimde morfoloji ve hareketlilik sikintisi var. Bu preseed i bir suredir kullanmayi dusunuyordum. Ama morfoloji bozuklugu oldugu icin acaba dusuge sebep olur mu diye korkuyorum. Benimle ayni sekilde esinde morfoloji bozuklugu olup normal hamilelik geciren var mi ?
Canım lökosit için 2 tane antibiyotik vermiş, (tetradoks ve cipradis) bunun yanı sıra klomen,evicap ve pentoks a devam. Bugün başlayalım keçi boynuzuna diyorum ama hafta sonu karadeniz turuna çıkıyoruz,nasıl yapacağım bilmiyorum. Bol su içiyor canım.