Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sınır %8 değil %4 ideali %14 ve üzeri,benim eşim ilaç kullanıyor,hangisi iyi geldi bilemiyorum,klomen,pentokx ve proxeed plus kullanıyordu.

ne biliyim doktorum öyle dedi. ama doktorlar sebep bulamayınca böyle sacmasapan seyler söyluyorlar. 19 aydır bebek sahibi olamıyorum. sebepte bulamıyorlar. ekimde tüp bebeğe başlıycaz artık. Rabbim hayırlısını versin inşallah..

merhaba canım. benim eşimin morfoloj değeri %8 diğer degerleri normal. bendede sorun yok ama gebe kalamıyorum. sebepsiz yani. hsg cekildim tüplerim açık. preesed jel kullandım ama olmayınca olmuyor. eşime keçi boynuzu kürü ve benzer kürler kullandık ama olmadı. bizde ekim ayında tüp bebeğe başlıycaz inşallah. Rabbim yuvalarımızı evlatsız bırakmaz inşallah.

Kızlar catlatma ıgnesı ve preseed denemıstım bu ay iğneden sonra 16 gunum sabah test yaptım negatıf gordum ısallah yanılıyorum dur benımde olmadı yanı bu ay
canım
Merhaba canım,eşinin morfolojisi kötü değil,sayı ve harekette sıkıntı var mı ki tüp bebek düşünüyorsun?

ya canım kafaya takınca da olmuyor diyor herkes,hatta çoğu kişi bebek fikrinden uzaklaştıktan sonra hamile kaldıklarını öğrenmişler,sadece morfoloji %8 diye mi tüp bebek yapacaksın? Tabi herkesin şahsi fikri ama bana dr umuz eşimin sonucu %8 ken ben çatlatma iğnesi vuruldum dedim kızdı, normal yolla olur acele etmeyin dedi. Tüp bebek hem maddi hem manevi olarak zorlu bir süreç,bence birkaç ay daha sakin bir şekilde bebek fikrinden uzaklaşarak dene derim ama yine de sen bilirsin tabi.

Merhaba benim eşiminde morfoloji %7 di ve sayımız çok iyi değildi sınırın altında preseed i ilk kez kullandık ama o günlerde kafamda hamilelik fikrinden çok kpss stresi vardı çok şükür 5+3 haftalık hamileyim henüz kalp atışını duymadık hala endişelerim devam ediyor ama herkes benim gibiymiş . Gönlünü ferah tut kesinlikle hamilelik fikrinden uzaklaşmaya çalış Allah izin verirse oluyor bebişler zamanını bekliyor . Allah'ım her isteyene sağlıklı bebekler nasip etsin :)

Bak canım arkadaşın yazdığına,stresten uzaklaşınca gelmiş bebişi,sağ salim de kucağına almak nasip olsun inşallah. Sen de stres yapma,bak burada hepimiz arkadaş kardeş olduk,en özellerimizi bile paylaşıyoruz, Morfoloji kötü değil,sayı ve harekette de sorununuz yokmuş,her şey zamanını bekliyor inan,hem şimdi tüp yapsan da tutacağı kesin değil biliyorsun,bence birkaç ay kendinize zaman tanıyın,eğer o zamana kadar rabbim nasip etmezse tüp yapın ama bilmelisin ki Rabbim sabredip dua edenlerin yanında olur her zaman.

Arkadaşlar bugün akşam eve giderken kan testi mi yaptırsam acaba yaaa? Temmuzun 23ünde yumurtlamıştım
tatlım erken yapmışsın adet günü geçtikten sonra kesin olarak çıkar hatta bazen o zaman bile çıkmayabiliyor
ya canım kasıklarımda hafif adet sancısıyla berbaer hafif batma var,sanki içten içe bir ağrı vuruyor kasıklarıma.acaba kan testi mi yaptırsam?

yumurtlamadan sonraki 13. günündesin kanda çıkar canım. imkanın varsa yaptır derim ben. ve güzel bir haber ver inşallaahhhh olmazsa da moral bozmak yok ama onun sözüyle yaptır :)

canım bende guzel haberlerını bekleyenlerdenım yaaa ben negatifi gordum ama nıye hala gelmedı pekı normalde dongum 26 gunde bır bugun 29 gunum ama bende adet olucakmıs gıbıde belırtı yok hamıle gıbıde

yumurtlamadan sonraki 13. günündesin kanda çıkar canım. imkanın varsa yaptır derim ben. ve güzel bir haber ver inşallaahhhh olmazsa da moral bozmak yok ama onun sözüyle yaptır :)
İnşallah canım,umudum yok biliyorsun ama kendimi de dinleyip durmak istemiyorum. Kocamın lökosit sorunu yüzünden mi sancım oluyor acaba diye muallaktayım.

kızlar g.g deki preseed jel orjinal mi acaba ? gg de ki ile kendi sayfasındakı satış fiyatında baya fark var

canım bende guzel haberlerını bekleyenlerdenım yaaa ben negatifi gordum ama nıye hala gelmedı pekı normalde dongum 26 gunde bır bugun 29 gunum ama bende adet olucakmıs gıbıde belırtı yok hamıle gıbıde
Canım adet döngüsüne göre değil,çatlatma iğnenden sonra 14-15.günlerde adetinin gelmesi lazım. Çatlatma iğneni ne zaman vuruldun.

Canım adet döngüsüne göre değil,çatlatma iğnenden sonra 14-15.günlerde adetinin gelmesi lazım. Çatlatma iğneni ne zaman vuruldun.

16.gun dıye saydım ama ıgneyı vuruldugum gunude sayarsam 17.gun bugun bı heyecan bastı vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…