Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de bat 16/17 ağustos kızlar preseed kullandım iki gün bakalım hayırlısı Allahtan artık çevremde bir tek benim çocuğum olmadı ama Allah büyük vardır bunda da bir hayır.

İnşallah yanılıyorumdur ama 3 gün önce hsg yaptırdıysan hamile değilsindir zaten. rahim filminden olabiliyor arkadaşım, bi kaç gün sonra geçiyor.

Merhaba, ben çok aktif olarak yazmıyorum ama sizin birkaç yorumunuzu okumuştum. Hamile olduğunuz yorumunu okuyunca sizi tanımıyorum ama gülümsedim ve sevindim açıkçası :). Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşlh :). Ben de bu ay preseed ve ovu. testiyle denedim beklemedeyim. Artık olmazsa ben de gelecek ay tüp bebek için doktora gitmeyi planlıyorum. Umarım gerek bile kalmaz, hamilelerin duaları kabul olurmuş, bizlere de dua edin lütfen :)

yaa süper kaç olmuş değerleri
Canım ileri hareket %47,yerinde %22,toplam %67 hareketli olmuş,morfoloji %8den %11 e çıkmış! Sayı da ml de 15,6 milyondu 17,3 milyon olmuş. Ama lökosit ve likefaksiyon sorunları devam ediyor. Nasıl kurtulacağız bu lökositten ve likefaksiyondan bilmiyorum. Dr proxeed e falan gerek yok demiş,ben diyorum ki keçi boynuzuna tekrar başlayayım.

merhaba canım ya sana bişiy sorcam. benim eşimin bütün değerleri normal ama morfoloji değeri %8 çıktı. benim kadın doğum doktorum bu sınırda bir değer diyor. sizde bu değer nasıl yükseldi acaba??

merhaba canım ya sana bişiy sorcam. benim eşimin bütün değerleri normal ama morfoloji değeri %8 çıktı. benim kadın doğum doktorum bu sınırda bir değer diyor. sizde bu değer nasıl yükseldi acaba??
Canım sınır %8 değil %4 ideali %14 ve üzeri,benim eşim ilaç kullanıyor,hangisi iyi geldi bilemiyorum,klomen,pentokx ve proxeed plus kullanıyordu.

Etmem mi hicccc rabbimr hamile oldugum icin her sukredisimde, isimlerini bilmedigim kizkardeslerim icinde dua ediyorum. Tez zamanda insallah isteyen herkrsin olsun diye....

aXhi , canim ozelden bana adresini yazarsan kargolayabilirim sana.

Bu arada preesedimi isteyende varsa ozelden adres yollasin ki gozden kacirmiyim hizli donus yapayim.

Kizlar merhaba, benim bu ay 8. Ayim olacak. Ben kendime yapilabilecek butun testleri yaptirdim, sukur sorun yok. Esimde morfoloji ve hareketlilik sikintisi var. Bu preseed i bir suredir kullanmayi dusunuyordum. Ama morfoloji bozuklugu oldugu icin acaba dusuge sebep olur mu diye korkuyorum. Benimle ayni sekilde esinde morfoloji bozuklugu olup normal hamilelik geciren var mi ?

ileri hareket çok iyi artmış. doktor proxeed plusı bıraktırmış ama lökosit için bişey demedi mi? lökosit için bol sıvı tüketmesi gerek sen aklına geldikçe su içir eşine. keçiboynuzu kürüne de devam et bence. bende doktoruma sordum bu kürleri. bir zararı yok sadece kilo alır dedi.

Canım lökosit için 2 tane antibiyotik vermiş, (tetradoks ve cipradis) bunun yanı sıra klomen,evicap ve pentoks a devam. Bugün başlayalım keçi boynuzuna diyorum ama hafta sonu karadeniz turuna çıkıyoruz,nasıl yapacağım bilmiyorum. Bol su içiyor canım.

Canım burdayım ben :) Morfoloji ve hareket kaç,lökosit sorunu falan var mı? Burada %2-3 morfolojiyle hamile kalan da var,%8 ile kalamayan da. Spermler sağlıklı ise yumurtayı dölleyebiliyor,bu jel hareketsiz spermlerin daha rahat hareket etmesi için uygulanan bir nevi kayganlaştırıcı. Bu jel hamile kalmaya vesile olabilir ama eğer gebelik sağlıklı değilse zaten olumsuz sonuçlar alınır. Düşük vb. gibi sorunların sebebi bu jel değildir yani,en azından ben öyle düşünüyorum.

Canım morfolojiyi %65 e yukselttik zorla, hareketlilik de ileri %15 yerinde %25 , sayımız 180 milyon ama çift taraflı varikosel var bizde. Bu jel morfolojisi bozuk spermi döllerse düşüğe sebep olur mu diye korkuyorum.

haftasonu için de suyunu kaynatma yanında götür öyle yesin. ya da otelde illaki kaynar su bulursunuz onun içinde 10 dk beklet. hiç yoktan iyidir:) bizde keçi boynuzu kürüne devam ediyoruz bakalım. tatilde de bol bol dinlen ve keyfini çıkar benim yerime de gez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…