Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rahimde şekıl bozukluğu hsg ile anlaşılıyor demı. pekı ılk doktorun neden sıkıntı yok dedıki
canım rahim filminden ilk anladı, sonrada 3 boyutlu ultrasyon ile muayene etti ve söyledi. diğer 2 doktor herşey normal dedi. ama rahmim yanlardan basık t şeklindeymiş meğerse. bu durumda döllenme olsa bile rahme tutunamazmış. tutunsa bile ya ilk 3 ayda düşük olurmuş yada 5-6. ayda erken doğum olurmuş.

Hanımlar hsg yi anestezi ile mi çektirdiniz fakülte de cektirecem ve anestezisiz cekiyorlarmis korktum ya

Hanımlar hsg yi anestezi ile mi çektirdiniz fakülte de cektirecem ve anestezisiz cekiyorlarmis korktum ya
canım ben anestesiz çektirdim. 5 dk bile sürmedi ve hiiiççç ağrı olmadı. sadece işlem sırasında çookk hafif adet sızısı gibi 1-2 dk'lık bir sızı oldu. ağrı bile demiyorum farkındaysan :) ama benim çektirdiğim cihaz son teknolojiymiş ağrısız, kanamasız. hiç kanamam falan olmadı. hiç bişey olmamış gibi yürüyerek çıktım gittim.

canım ben anestesiz çektirdim. 5 dk bile sürmedi ve hiiiççç ağrı olmadı. sadece işlem sırasında çookk hafif adet sızısı gibi 1-2 dk'lık bir sızı oldu. ağrı bile demiyorum farkındaysan :) ama benim çektirdiğim cihaz son teknolojiymiş ağrısız, kanamasız. hiç kanamam falan olmadı. hiç bişey olmamış gibi yürüyerek çıktım gittim.
Ya ben eko olarak kısırlığı o yüzden fakültede yaptıracağım ve anestezisiz yapiyorlar mis ve agriliymis tanıdık söyledi gözüm korktu normalde benim eşimde problem var ablam boşuna çektirmek sende problem yok niye radyasyon alıyorsun diye kızıyor sonra bu radyasyon rahim kanserine sebep oluyor diye kızıp duruyor

Ya ben eko olarak kısırlığı o yüzden fakültede yaptıracağım ve anestezisiz yapiyorlar mis ve agriliymis tanıdık söyledi gözüm korktu normalde benim eşimde problem var ablam boşuna çektirmek sende problem yok niye radyasyon alıyorsun diye kızıyor sonra bu radyasyon rahim kanserine sebep oluyor diye kızıp duruyor
hmmm bilemedim ki canım. rapor falan mı çıkartacaksın? tüp mü yaptıracaksın?

M mutlluu canım slm. Olması gereken şey eşin üroloğa gidecek,ürolog test vermesi içn lab.yönlendirecek,sonra da çıkan sonuçları dr a gösterecek. Ben çatlatma iğnesi kullandım ama sadece bir kere. Ovitrelle iğnenin adı.

Arkadaşlar ben dün ovülasyon testinde pozitifi gördüm,sabah da pozitifti testim. tahminimce akşam silikleşmeye başlamış olur,Biz 24-25 akşamlarını jel ile değerlendirdik. Bu akşamı da değerlendirelim mi yoksa bugün bekleyip yarını mı değerlendirelim??? 3 gün üst üste olacak!!!

Arkadaşlar ben dün ovülasyon testinde pozitifi gördüm,sabah da pozitifti testim. tahminimce akşam silikleşmeye başlamış olur,Biz 24-25 akşamlarını jel ile değerlendirdik. Bu akşamı da değerlendirelim mi yoksa bugün bekleyip yarını mı değerlendirelim??? 3 gün üst üste olacak!!!
Bence bu aksami da degerlendirin

Tüp yaptırmayı düşünüyoruz ama rapor için değil ileride tüp için doktor ister diye
hmmm. bence yaptır canım, tüplerin durumuna baktırmış olursun, hafif yapışıklık falan varsa açılır. sende acaba bende bişey mi var sorusunun cevabından emin olursun

canım bu akşamı mutlaka değerlendirin bence. yumurtanın 24 saat yaşadğını düşünürsek yarın çok geç olur :KK43:

ben cektırmedım ama çekınecegımde anestezılı çekinmeyı düşünüyorum. canım kıymetlı biraz :(

M mutlluu canım slm. Olması gereken şey eşin üroloğa gidecek,ürolog test vermesi içn lab.yönlendirecek,sonra da çıkan sonuçları dr a gösterecek. Ben çatlatma iğnesi kullandım ama sadece bir kere. Ovitrelle iğnenin adı.
hımm tamam canım sağol. devam etseydın birazdaha iğneye.olmazsa aşılama sonra tüp bebek :( doktora gıtmeden okuya okuya baya bılgı sahıbı olduk bizde :)

ovu testınde pozıtıfı gordugunde değil silikleşmeye başladıgında çatlamış oluyor. bence bugunu degerlendırsen ıyı olur canım.

mutluuuuu mutluuuuu canım ben ayın 15inde rahim filmi çektirdim,ağrı eşiğim yüksektir bayağı ama utandığım için görüp kasılmak istemedim,fiyatı da gayet uygundu,anestezili ve çok şükür her şey yolunda çıktı,ama eve geldiğimde bir ağrı başladı ki sorma,resmen patlayacakmışım gibi hissettim kendimi basbas bağıra bağıra ağladım,2gün boyunca nefes alamadım. Bir de anestezi olmadan çektirsem nasıl olurdum bilmiyorum. Ya keşke 24ünü değerlendiremeyip dünü ve bugünü değerlendirseydik. 3gün üst üste olacak ama Neyse kısmet artık.

mutluuuuu mutluuuuu canım ben ayın 15inde rahim filmi çektirdim,ağrı eşiğim yüksektir bayağı ama utandığım için görüp kasılmak istemedim,fiyatı da gayet uygundu,anestezili ve çok şükür her şey yolunda çıktı,ama eve geldiğimde bir ağrı başladı ki sorma,resmen patlayacakmışım gibi hissettim kendimi basbas bağıra bağıra ağladım,2gün boyunca nefes alamadım. Bir de anestezi olmadan çektirsem nasıl olurdum bilmiyorum. Ya keşke 24ünü değerlendiremeyip dünü ve bugünü değerlendirseydik. 3gün üst üste olacak ama Neyse kısmet artık.
allah allah nıye oyle oldu kı. hsg cektırenler topıgını var orayı takıp edıyorum, sen de duydum bu kadar acıyı. geçmiç olsun canım ya :(
ama bılemıyoruzki işte pozıtıfı goruncede ne olur ne olmaz dıyoruz dayanamayıp birliktelik oluyor. kaçırmamak için..
valla ben bu 9 ay içerisinde her şeyi denedım. 2 güne biri de olmadı ovulasyon öncesi hiç birliktelik olmadı sadece ovu günü oldu, neler neler halen bekliyoruz bakalım

allah allah nıye oyle oldu kı. hsg cektırenler topıgını var orayı takıp edıyorum, sen de duydum bu kadar acıyı. geçmiç olsun canım ya :KK43:
ama bılemıyoruzki işte pozıtıfı goruncede ne olur ne olmaz dıyoruz dayanamayıp birliktelik oluyor. kaçırmamak için..
valla ben bu 9 ay içerisinde her şeyi denedım. 2 güne biri de olmadı ovulasyon öncesi hiç birliktelik olmadı sadece ovu günü oldu, neler neler halen bekliyoruz bakalım
sağol canım,okudum bende o kadar o yüzden ne olur ne olmaz diye anestezili yaptırdım,vallahi işlemden sonra gayet rahat kalktım sadece az biraz acı vardı ama eve geldikten sonra bir ağrı başladı ki yok böyle bir şey... Narkozdan ayıldıktan sonra bana sorun olmadığını söyleyince dr sürekli çok şükür deyip deyip ağlamışım,şimdi de diyorum çok şükür bende bir sorun çıkmadı. olurda çatlarsa sabaha kadar spoşlar hazır olda beklesin diye değerlendirdik,bu gece de değerlendirir yarını boş geçeriz mecbur. Olacağı varsa zaten olur. İnşallah bebişlerimiz daha fazla bekletmeden gelir.

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
121Umut29282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
122edss23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
123han_i-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
124bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
125suemer40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
126sebogelin-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
127bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1sukret224. deneme16 Ağustos (Beklemede) :KK51:
2danem28-1. deneme20 Ağustos (Beklemede) :KK51:
3mibudi303. deneme23 Ağustos (Beklemede) :KK51:
4eylulveevren351. deneme24 Ağustos (Beklemede) :KK51:
5Pontik123271. deneme25 Ağustos (Beklemede) :KK51:
6rima85296. deneme27 Ağustos
7aXhi272. deneme28 Ağustos
8lamb-h302. deneme29 Ağustos
9sebastianderki312. deneme30 Ağustos
10ilhagu282. deneme30 Ağustos
11sendenbebegimolsunesra264. deneme1 Eylül
12Damlam4806221. deneme3 Eylül
13demir6133273. deneme5 Eylül
14mugecicek-3. deneme6 Eylül
15keklik_58272. deneme7 Eylül
16kimyager1508294. deneme10 Eylül
17Tugcekucuk-1. deneme10 Eylül
18bir-umut252. deneme13 Eylül
19firstjiffy272. deneme16 Eylül
20enbisevdigim312. deneme17 Eylül

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
3melidya-2. denemeBelirtilmemiş
4SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
5nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
6simayus-3. denemeBelirtilmemiş
7daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
8xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
9anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
10aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
11firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

BENİ DE ARTIK LİSTEYE YAZABİLİRSİNİZ.PRESEED SAYESİNDE Mİ BİLMİYORUM AMA BEBİŞ GELİYOR.İKİNCİ DENEMEYDİ.ÇOK DEĞİŞİK BİR HİS ÇÖKTÜ ÜZERİME.RABBİM ARATMASIN SAĞLIKLA EMANET ETSİN HERKESE.

Kizlar yorumlara cok bakamadim ama birileri bana anlatabilirmi birde ovulasyon testi hakkinda bilgi istiyorum detayli lutfen:))

Selamün Aleyküm kızlar..
Biri bana şu preseed'i anlatabilir mi??
1,5 senedir evliyim hiç korunmadık ama hala bebeğimiz olmadı..
Bu ay doktora gidicem ama formda gezerken bu başlığı gördüm gerçekten faydasını görenler var mı??
Bu kimyasal mı yoksa doğal birşey mi?? Yazanlara göre 1. ve 2. denemede olmuş..
Beni aydınlatırsanız sevinirim..:KK64:

Selamün Aleyküm kızlar..
Biri bana şu preseed'i anlatabilir mi??
1,5 senedir evliyim hiç korunmadık ama hala bebeğimiz olmadı..
Bu ay doktora gidicem ama formda gezerken bu başlığı gördüm gerçekten faydasını görenler var mı??
Bu kimyasal mı yoksa doğal birşey mi?? Yazanlara göre 1. ve 2. denemede olmuş..
Beni aydınlatırsanız sevinirim..:KK64:
aleyküm selam arkadaşım,
1,5senedir dr a gitmedin mi hiç,genelde yaş 30 üzeriyse 6 ay,30altıysa 1 sene düzenli korunmasız ilişkide olumlu sonuç alınmadıysa başta erkek olmak üzere testler yapılır,bu jeli sana anlatırım ama öncelikle bir dr a görünmeniz lazım senin ve eşinin her hangi bir olumsuzluk var mı diye. Bu jel kayganlaştırıcı bir jel,spermlerin daha hızlı hareket ederek yumurtalara ulaşmasını sağlamak için kullanıyoruz,özellikle kuruluk yaşayan bayanlar için daha etkili bir çözüm. Normal kayganlaştırıcılardan farkı spermlere zarar vermiyor. Normal kayganlaştırıcılar spermleri olumsuz etkiliyor. Ama dr a gitmeden bu jeli kullanma,önce eşinle gidip bir muayene olun ondan sonra bu jele yönlenin.

evvelsi gün kontrole gittim 8 haftalık olmuş bile bebeğim, kalp atışlarıda görüldü maşallah, sadece haber edeyim dedim, bulantı oldukça fazla olmaya başladı ilk zamanlarda hiç yoktu, 2 hafta sonra tekrar kontrol varmış buradan yazarım, Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin, dualarım sizinle

Back
X