Doktor bodrumun en iyi doktorlari arasinda ona cok guveniyorum o konuda sorun olmaz diye dusunuyorum. Dusugum oldugu zaman herhangi bi test yapmadi bana. Eşimlede cok tartisiyoruz bu konuda zaten gidelim beraber diyorum. Gururuna yediremiyor heralde bende sorun yok sende sorun var diyo . Oyle yanii

bide gittigimiz doktor ozel oldugu icin maddi durumda sikintili oldugu icin gidemiyorum gitsemde cok bisi yaptiramiyorum. 2 gun once gittigmde smear testi yapildi 130 muayene 60 smear testi. haftasonuna cikar sonuc arariz biz sizi dedi. Tuplerde tikaniklik oldugu ciksa keske testte

bu ayda kalmazsam artik jeli birakcam hsg cektircem. Belkide yaptigim dusukler tupleri tikamistir

Canım çok pahalıymış sizinki yaaa,ben de özelde smear yaptırdım ama sadece 5 TL ödedim. Muayene de 30 TL. Iyi bir Dr olsa sana eşin gelsin der ve düşük yapınca bakalım pıhtılaşma sorun mu var derdi. Eğer hamile kalmışsan tüplerde kapalılık yoktur. Genelde ya pıhtılaşma ya da spermlerdeki sorundan olur düşük. 3 kere düşük yapmış ve sebebi ne diye araştırmayan Dr a değil 130 tl 1tl bile para vermem ben. Devlet hastahanelerini küçümsememek Lazım eşin gidip test vermeden hsg çektirme zaten eşinde sorun yoksa çıkar ortaya ama bence eşinin sperm morfolojisi bozuk ve sen o Yüzden düşük yapıyorsun. Bak kocana söyle aklını başına alsın sorun sende demeyi biliyor çocuk istemeyi de biliyor o zaman tıpış tıpış test vermeye de gidecek. Ama benim tahminime göre eşinin sperm morfolojisi bozuk!!! Ihmal etmeyin lütfen,unutmayın ki düşük sebebi sağlıksız spermden kaynaklanır. Bunu da bu gruptaki hemen hemen herkes bilir...