- 19 Ağustos 2015
- 65
- 16
- 3
- 30
Aynenn oyleymiss canimBazen kendimizi çoook dinliyoruz bosver mek lazım en iyisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn oyleymiss canimBazen kendimizi çoook dinliyoruz bosver mek lazım en iyisi
Canım aşılama da bat daha erken olabilir yum lar ilaçla erken büyütüldüğü için bat da öne geliyorKislar benim kırmızılar gene şaşırtmadi ve geldi bu ay ilk kez aşılama olacak tedaviye cumartesi başlıyoruz yeni bat 28 eylül dua edin Rabbim hepimize tatdirsin inşallah
canım cook gecmıs olsun canım sen aramızdakı en saglam duran kısıydın nıye boyle kendını bıraktın hersey duzelıyor sonuclar her defasında daha ıyı oluyo tup bebege daha var boyle dusunmeGünaydın arkadaşlar. Dün çook kötüydüm,sabah bir sancı girdi böbreklerimden kasıklarıma kadar ölüyorum sandım,hastahaneye zor yetiştik ki taş düşürmüşümYok böyle bir acı. Dr doğum sancısından beter derler dedi,hiç doğum yapmadım dedim. Kan tahlili,idrar tahlili falan yapıldı,idrar yollarımda biraz enfeksiyon çıktı. Bunun haricinde ultrason ve film ile bakıldı. Hcg ye bakılmadı tahlillerde ama umudum da kalmadı malesef bu ay. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ciddi ciddi aşılama ve tüp bebeği düşünmeye başladım.
Dün o kadar sancı ve ağrı arasında aklıma gelen ilk şey acaba hamile kadım da düşük mü yapıyorum falan oldu,oysa kanamam falan yoktu tabii. Bir an hayal ettim,kan tahlili verirken sonuç gelince dr hamilesin dese keşke diye,ama malesef,bu ay da boş kesin. Ne bileyim,moralim bozuldu işte,her ay umut ile bekleyiş ve hüsrana uğramak yıpratıyor artık...canım cook gecmıs olsun canım sen aramızdakı en saglam duran kısıydın nıye boyle kendını bıraktın hersey duzelıyor sonuclar her defasında daha ıyı oluyo tup bebege daha var boyle dusunme
Dogru dıyosun canım zor zamanlar gecırıyoruz allah bızede daha fazla aratmadan nasıp eder ısallah cok ıstıyorum ınan her ay takıp ettıgım kısılerden gelecek habere bakıyorum bırde kendıme allahım yardım etsın bıze bızede gulsun bakDün o kadar sancı ve ağrı arasında aklıma gelen ilk şey acaba hamile kadım da düşük mü yapıyorum falan oldu,oysa kanamam falan yoktu tabii. Bir an hayal ettim,kan tahlili verirken sonuç gelince dr hamilesin dese keşke diye,ama malesef,bu ay da boş kesin. Ne bileyim,moralim bozuldu işte,her ay umut ile bekleyiş ve hüsrana uğramak yıpratıyor artık...
Canim cok gecmis olsun...Günaydın arkadaşlar. Dün çook kötüydüm,sabah bir sancı girdi böbreklerimden kasıklarıma kadar ölüyorum sandım,hastahaneye zor yetiştik ki taş düşürmüşümYok böyle bir acı. Dr doğum sancısından beter derler dedi,hiç doğum yapmadım dedim. Kan tahlili,idrar tahlili falan yapıldı,idrar yollarımda biraz enfeksiyon çıktı. Bunun haricinde ultrason ve film ile bakıldı. Hcg ye bakılmadı tahlillerde ama umudum da kalmadı malesef bu ay. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ciddi ciddi aşılama ve tüp bebeği düşünmeye başladım.
Gercekten tam bir çileye dönüştü yaaa olsa da kurtulsak şu dertten valla anne olma isteğim bitti ya hiç çocuk sahibi olamazsam korkusu başladı yaaa
Kislar benim kırmızılar gene şaşırtmadi ve geldi bu ay ilk kez aşılama olacak tedaviye cumartesi başlıyoruz yeni bat 28 eylül dua edin Rabbim hepimize tatdirsin inşallah
Günaydın arkadaşlar. Dün çook kötüydüm,sabah bir sancı girdi böbreklerimden kasıklarıma kadar ölüyorum sandım,hastahaneye zor yetiştik ki taş düşürmüşümYok böyle bir acı. Dr doğum sancısından beter derler dedi,hiç doğum yapmadım dedim. Kan tahlili,idrar tahlili falan yapıldı,idrar yollarımda biraz enfeksiyon çıktı. Bunun haricinde ultrason ve film ile bakıldı. Hcg ye bakılmadı tahlillerde ama umudum da kalmadı malesef bu ay. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ciddi ciddi aşılama ve tüp bebeği düşünmeye başladım.
Dün o kadar sancı ve ağrı arasında aklıma gelen ilk şey acaba hamile kadım da düşük mü yapıyorum falan oldu,oysa kanamam falan yoktu tabii. Bir an hayal ettim,kan tahlili verirken sonuç gelince dr hamilesin dese keşke diye,ama malesef,bu ay da boş kesin. Ne bileyim,moralim bozuldu işte,her ay umut ile bekleyiş ve hüsrana uğramak yıpratıyor artık...
Amin inşallah Rabbim bizlere de sağlıklı salih evlat nasip eder senin de bebeğini hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsinKızlar çok şükür betam sağlıklı ılerlemiş 480 den 1015 e yükselmiş.
Sakın umutsuzluğa kapılmayın bana bır senede anca olur dıyorlardı doğruymuş. 9. Ayımda geldi miniğim. Çok çok dua edin. Rabbım bizi böyle sınıyor deyıp her gün rabbımden ısteyın. Herseyın bır zamnı var. Bekletıyorsa vardır bır bildigi. Ne olur umutsuzluğa kapılmayın.
Bende son zamanlarda çok kafaya takar olmuştum acaba çatlamıyormu tuplerdemı problem var.. Sorular sorular.. Dünden ıcın randevu almıştım. Olmuyor diye gıdecektık.
Eşim kendıne cok ıyı baktı kahveler baklavalar bende bol incir tüketim. Ve sık çalıştık. Ovu haftanızı çok ınyi değerlendirin. Oğrendıgım gun şükür namazı kıldım. Ve sızlerede dua ettım. En kısazamanda bebeklerınız gobüşünüzde olur inşallah.
Saol canım. AminınAminınmutluuuuu hayirlara vesile olsun ins saglikla kucagina almayi nasip eder rabbim...
cnm peki aşılama öncesi rahim filmi şartmı bilgin varmıKislar benim kırmızılar gene şaşırtmadi ve geldi bu ay ilk kez aşılama olacak tedaviye cumartesi başlıyoruz yeni bat 28 eylül dua edin Rabbim hepimize tatdirsin inşallah
canım genelde isteniyor. benden istemişlerdicnm peki aşılama öncesi rahim filmi şartmı bilgin varmı![]()
Hayırlı olsun canım,çok sevindim vallahi,Rabbim sağ salim sğt kokulu bebişini kucağına lamayı nasip etsin. Allah razı olsun duaların için.Kızlar çok şükür betam sağlıklı ılerlemiş 480 den 1015 e yükselmiş.
Sakın umutsuzluğa kapılmayın bana bır senede anca olur dıyorlardı doğruymuş. 9. Ayımda geldi miniğim. Çok çok dua edin. Rabbım bizi böyle sınıyor deyıp her gün rabbımden ısteyın. Herseyın bır zamnı var. Bekletıyorsa vardır bır bildigi. Ne olur umutsuzluğa kapılmayın.
Bende son zamanlarda çok kafaya takar olmuştum acaba çatlamıyormu tuplerdemı problem var.. Sorular sorular.. Dünden ıcın randevu almıştım. Olmuyor diye gıdecektık.
Eşim kendıne cok ıyı baktı kahveler baklavalar bende bol incir tüketim. Ve sık çalıştık. Ovu haftanızı çok ınyi değerlendirin. Oğrendıgım gun şükür namazı kıldım. Ve sızlerede dua ettım. En kısazamanda bebeklerınız gobüşünüzde olur inşallah.
sağol canım.Canim cok gecmis olsun...