Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar eşim pazartesi ya da salı günü dr a gidicek. Ben de diyorum ki acaba bu ay yumurta takibi yaptırsam sonrasında da çatlatma iğnemi vurdurduktan sonra eşimin spermlerini yıkayıp aşılama gibi bir şey yaparlar mı???
Esin dr gidicekse dr sorsaniz o yonlendirse daha iyi olmaz mi ki

Evet daha iyi olur da,ben dr a gidip sonuç çıkana kadar nasıl bekliycem diye sordum size.
Ama sonuc cikmadanda yaparsan bide sonra olmaz derlerse uzulursun gene bence dr sor bi danis en azindan kafan karismaz beklemek zor biliyorum ama senin icin diyorum dusundugun gibi ilerlemezse uzulursun diye

canlar şu aralar çok yoğun geçiyo,
çift çizgiyi gördüm :) 31 ağustosta .
pazartesi keseyi görmeye gidicem , yine yazacağım...
Hayirli olsun bebeğin canim allah sağlık sıhhatli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin

aXhi aXhi tatlım benim kırmızılar şaşmadi ve bugün merhaba dedi :-) nasip te bu ayda yokmuş ama iyi oldu çünkü taşınıyorum bu tasinma evresinde çok zor olurdu benim icin

Kızlar merhaba. Allahima şükürler olsun mutlu haberi aldık.betim bat 5-6 eyluldu. Ben 7 gün kala idrar testi hem de ucuz testlerle saptadim. Ultrason da erken henuz.
Benim preseed bu üçüncü denememdi. Kesinlikle faydasını gördüm zararlı hiçbir etkisi olmsdi
Allah sizlere de inşallah en kısa hayırlı zamanda güzel sonuç almayı bebeklere kavuşmayı nasip etsin

Kızlar merhaba. Allahima şükürler olsun mutlu haberi aldık.betim bat 5-6 eyluldu. Ben 7 gün kala idrar testi hem de ucuz testlerle saptadim. Ultrason da erken henuz.
Benim preseed bu üçüncü denememdi. Kesinlikle faydasını gördüm zararlı hiçbir etkisi olmsdi
Allah sizlere de inşallah en kısa hayırlı zamanda güzel sonuç almayı bebeklere kavuşmayı nasip etsin
Hayirli olsun rabbim bizlere de bu duyguyu yaşatsin inşaallah

Canim geldi demek ben hala beklemedeyim ama senin erken gelmis tatlim 13 dememismiydin
evet canımm, ben ameliyat öncesi 2 ay 40 günde olmuştum ama normalde 31-33 gündü. bende yine 40 güne hesaplamıştım ama eski düzenime göre 33 günde geldi.

kimyager1508 kimyager1508 ins bu ay olur tatlim bende bu aksam test yaptircam kan testi artik dayanamiyoruz kasiklarimda muthis agri var ev testinde bisi cikmadi erken gebelik testindede bisi cikmadi cok ilginc ama bakalim kan testinde bisi cikicakmis 5 gun var adetime

Merhaba kizlar bende gecen ay ilk defa ovulasyon testiyle birlikte preseed kullandim. 4unde aetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi evde test yaptin negatif. Hala bel agrim ve kasik agrilarim var herab adet olcakmisin gibi. Sizde boyle oldunuzmu hic kafam karisti resmen. 1 2 gun daha bekleyip dr gideyim diyorum artik. Acaba bende yan etkimi yapti gecik.e yaparmi bilemedim.

Merhaba kizlar bende gecen ay ilk defa ovulasyon testiyle birlikte preseed kullandim. 4unde aetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi evde test yaptin negatif. Hala bel agrim ve kasik agrilarim var herab adet olcakmisin gibi. Sizde boyle oldunuzmu hic kafam karisti resmen. 1 2 gun daha bekleyip dr gideyim diyorum artik. Acaba bende yan etkimi yapti gecik.e yaparmi bilemedim.
Preseedi nereden aldin canim aynj belirtiler bende de var ama adetime 5 gun var benim bende merakla bekliyorum adete dair bi belirti yok karnimda siskinlik var bu aksam kan testi yaptircam seninkisi geciktiyse kan testi yaptir belki gec dollenme oldugu icin test gostermiyor olabilir

Preseedi nereden aldin canim aynj belirtiler bende de var ama adetime 5 gun var benim bende merakla bekliyorum adete dair bi belirti yok karnimda siskinlik var bu aksam kan testi yaptircam seninkisi geciktiyse kan testi yaptir belki gec dollenme oldugu icin test gostermiyor olabilir
Gitti gidiyordan almistim canim bugun gidip bi kan tahlili yaptircam artik insallah bebis vardir.

Gitti gidiyordan almistim canim bugun gidip bi kan tahlili yaptircam artik insallah bebis vardir.
kızlar kan testi sonuçlarınızda inşaallaahhh pozitif haberini alırsınız :KK28:

Bende ordan aldim dun aksam kan testi yaptirdim yokmus ama dr erken dedi rahim duvarinda 10 mm kalinlasma var dedi ama adette olabilirsin dedi uzuldum dolayisi ile senin adetine ne kadar var canim

Back
X