Tsk ederim canim hemen bakiyorum ona bende hap falan kullanmadim benziyoruz birbirimize esimdede bi sorun yok bende sorun cikmadi ama hep icimde bisey var dr cok ilgilenmedi diye esimde bis sorun yok iste kuruntu ediyosun diyo bide sigara iciyorum annem birak sunu diyip duruyo o da etkiliyo diyo ama bırakmıyorum isim com stresli muhasebeciyim o yuzden birakamiyorum ne bileyim herseyi takiyorum o mu engelliyo bumu diye artik psikolojik olarak takintili oldum gecen yil benden kucuk yegenim evlendi ayni gecesi hamile kaldi simdi bebegi oldu herkes senin nie olmadi diyo onun nasil oldu diyo yani sikistiriyorlar bunaliyorum...Bizde şubattan beri ışte ama öncesinde de ben hap falan icmedim ovulasyon testi de almam gerek sanırım onu da alayım bende bu ay bu hayıt otu adet duzensizligine iyi geliyor ve bununla hamile kalan çok bende tesadüf öğrendim jel gibi mecitefendi kendi sitesinden aldım sipariş ettim canım resmini ekliyorum çay bardaginin 4/1 i yani yarısından az koyuyorum üstünü su ile tamamlayıp içiyorum 20 lira idi sanırım
Tsk ederim canim hemen bakiyorum ona bende hap falan kullanmadim benziyoruz birbirimize esimdede bi sorun yok bende sorun cikmadi ama hep icimde bisey var dr cok ilgilenmedi diye esimde bis sorun yok iste kuruntu ediyosun diyo bide sigara iciyorum annem birak sunu diyip duruyo o da etkiliyo diyo ama bırakmıyorum isim com stresli muhasebeciyim o yuzden birakamiyorum ne bileyim herseyi takiyorum o mu engelliyo bumu diye artik psikolojik olarak takintili oldum gecen yil benden kucuk yegenim evlendi ayni gecesi hamile kaldi simdi bebegi oldu herkes senin nie olmadi diyo onun nasil oldu diyo yani sikistiriyorlar bunaliyorum...
Ist beylikduzu oturuyorum aynen dedigin gibi sters cok onemli elimde olmadan sikiyorum kendimi hamilelikle ilgili soru gelince ama aynen kulaklari tikamak lazim dedigin gibi zamani gelmemis demek daha herseyin hayirlisi simdi macitefendinin sitesindeyim caksir suyuda diyorlar erkekler icin gerci herseyi normal ama alsam mi acaba bilemedim...
Hadi hayırlısı canım insallah iyi gelir aynen bu kadar uğraşıyoruz Allah emeklerimizi boşa cikarmasin olsun da evladımız degerimizi bilir oy ne güzel olur ya ben kesin başından ayrılmam :))))Hayit suyunuda caksir suyunuda aldim simdi siteden bakalim hayirlisi artik ne varsa tuketiyoruz :)))) bu kadar ugrasiyoruz olursa bari evlat olarak degerimizi bilseler triplerine girerim ben :))))
Bende bir suruuuuu esyalar alirim daha hamile oldugumu ogrenir ogrenmez daha bisi yokken gecen gun suphelenirken bile gittik bebek arabasi puset baktik dogaclama oldu olay sonra magzadan cikincq gulmeye basladik :)))) o kadar istek var yani
Hahahahah ayniii ayni durumlar bizimkisi daha dr yaninda bozuldu ama dedigin gibi caktirmadi bende agladim baya bisi diyemedi haliyle sonra uzulme diye teselliler falan ama o gun cok gulduk halimize hic bisi yok ortada olsa allah bilir daha susam kadarken herseyi ayni gun alicaz galiba :)))
Aynen öyle ben hastane odası süsleme bebek çikolataları herşeyi ayarladım kafamda bebek odasından arabasına kadar seçtim de ortada bebek yok ışte
Canim gitti gidiyordan bak celarblue var onu herkes tavsiye ediyor bende burda ogrendim herseyi sen ovu testini al yardimci olurum benim aldiklarim fatblock du galiba ama digeri daha iyi
Hoşgeldin öncelikle bir çoğumuz gitti g.dan aldık ama farklı siteler ve kendi sitesi de var netten yazınca çıkıyor içinde kullanım klavuzu var ayrıca ovulasyon testi ile kullanman daha iyi olur en azından yanlış zamanda kullanmamış olursunArkadaşlar merhaba.. ben aranıza yeni kaldım bu jelden kullanmak istiyorum ama nasıl temin edebilecegimi bilmiyorum sanırım eczanelerdede bulunmuyo yardımcı olursanız sevinirim
Canim ismini yaz zaten sitesi cikiyo kendi sitesinden al bence birde gitti gidiyorda varArkadaşlar merhaba.. ben aranıza yeni kaldım bu jelden kullanmak istiyorum ama nasıl temin edebilecegimi bilmiyorum sanırım eczanelerdede bulunmuyo yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba.. ben aranıza yeni kaldım bu jelden kullanmak istiyorum ama nasıl temin edebilecegimi bilmiyorum sanırım eczanelerdede bulunmuyo yardımcı olursanız sevinirim
Canım senin dedigin siteye baktım simdi stokta yok malesefMerhaba canım hoşgeldin bende dün fertilshop sitesinden sipariş ettim kampanyalar diye bi yer var orda set şeklinde yapmışlar ben ikili olandan aldım sanırım pazartesi gelir şimdi ovulasyon testi de alıp beraber kullanacağım ama ovulasyondan herhalde 50 tane falan almam gerek çünkü adetim düzensiz aslında 3 aydır duzenliydi ama bu ay bozuldu yinebirde dün ben sitede numara var 539 lu sabit hat çalışmıyor onu aradım bi bey var 12-13 dakika telefonda detaylı bilgi verdi ürün içeriği vs aklımda soru işareti kalmadı paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?