Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BEN AKŞAMDAN BAŞLAYARAK SOĞAN KÜRÜ YAPACAĞIM ONUN ARDINDAN DA İNCİR KÜRÜ BAKALIM TESTLERLE BERABER PRESEED İ DE KULLANICAM BU AYDA OLMAZSA DR YOLLARI GÖRÜNÜYOR... GERÇİ GİTTİM AMA BİŞİ ÇIKMADI NE YAPSAM BİLMİYORUM ARTIK YORULDUM MORAİLİM BERBATTTTT...

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu :nazar:
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu :nazar:
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı :KK43:
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu :nazar:
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu :nazar:
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi :nazar:
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu :nazar:
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu :nazar:
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu :nazar:
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu :nazar:
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu :nazar:
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük :KK43:
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu :nazar:
14Dila062. denemeKızı oldu :nazar:
15babylove2. denemeKızı oldu :nazar:
16duygubyİlk denemeKızı oldu :nazar:
17viana2. denemeOğlu oldu :nazar:
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi :nazar:
19shyqueenİlk denemeKızı oldu :nazar:
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu :nazar:
22Lapaİlk denemeKızı oldu :nazar:
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
26Selmas882. denemeOğlu oldu :nazar:
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu :nazar:
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
2935.ayİlk denemeOğlu oldu :nazar:
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu :nazar:
31Sezen10İlk denemeKızı oldu :nazar:
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu :nazar:
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük :KK43:
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş :nazar:
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu :nazar:
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu :nazar:
45Sensen99İlk denemeKızı oldu :nazar:
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
51Blume84İlk denemeOğlu oldu :nazar:
52Sumakİlk denemeKızı oldu :nazar:
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu :nazar:
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu :nazar:
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu :nazar:
58Seyadeİlk denemeKızı oldu :nazar:
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu :nazar:
62Funda4İlk denemeKızı oldu :nazar:
63Ezgi09095. denemeKızı oldu :nazar:
64Durusel24İlk denemeKızı oldu :nazar:
65Melinnazİlk denemeKızı oldu :nazar:
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu :nazar:
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu :nazar:
69gzm2628İlk denemeKızı oldu :nazar:
70topidikİlk denemeKızı oldu :nazar:
71serender0013. denemeOğlu oldu :nazar:
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş :nazar:
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu :nazar:
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu :nazar:
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş :nazar:
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
85zehselİlk denemeOğlu oldu :nazar:
86zealea15. denemeOğlu oldu :nazar:
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor:nazar:
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu :nazar:
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
92Amazonİlk denemeOğlu oldu :nazar:
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş:nazar:
94naz8İlk denemeOğlu oldu:nazar:
9535deniz2. denemeOğlu oldu :nazar:
96burpİlk denemeOğlu oldu :nazar:
97hican872. denemeBelirtilmemiş :nazar:
98murnur55İlk denemeKızı oldu :nazar:

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
106Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
121Umut29282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
122edss23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
123han_i-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
124bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
125suemer40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
126sebogelin-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
127bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş :nazar:
128panikmucver242. denemeBelirtilmemiş :nazar:
129ilhagu282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
130mugecicek-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1danem28-1. deneme20 Ağustos (Beklemede) :KK51:
2Pontik123271. deneme25 Ağustos (Beklemede) :KK51:
3aXhi272. deneme28 Ağustos (Beklemede) :KK51:
4sebastianderki312. deneme30 Ağustos (Beklemede) :KK51:
5Damlam4806221. deneme3 Eylül (Beklemede) :KK51:
6keklik_58272. deneme7 Eylül (Beklemede) :KK51:
7kimyager1508294. deneme10 Eylül
8Tugcekucuk-1. deneme10 Eylül
9LEMANEM291. deneme12 Eylül
10bir-umut252. deneme13 Eylül
11sukret225. deneme13 Eylül
12firstjiffy272. deneme16 Eylül
13enbisevdigim312. deneme17 Eylül
14mibudi303. deneme19 Eylül
15limos-1. deneme20 Eylül
16eylulveevren351. deneme20 Eylül
17rima85297. deneme23 Eylül
18lamb-h303. deneme26 Eylül
19sendenbebegimolsunesra265. deneme28 Eylül

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
2melidya-2. denemeBelirtilmemiş
3SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
4nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
5simayus-3. denemeBelirtilmemiş
6demir6133273. denemeBelirtilmemiş
7daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
8xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
9anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
10aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
11firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

Arkadaşlar benim kırmızılar geldi. Eşimin test sonuçlarına göre likefaksiyon ve lökosit sorunu devam ediyor,acaba aşılama falan mı yaptırsak dedik, bu sorunar çözülmeden tüp ya da aşılama tutmaz çünkü spermler sıvılaşmıyor dedi. Sizin anlayacağınız ben çalışmaları jeli falan bırakıyorum. Moral olarak çökmüş durumdayım,o kadar kötüyüm ki ağlayamıyorum bile...

Arkadaşlar benim kırmızılar geldi. Eşimin test sonuçlarına göre likefaksiyon ve lökosit sorunu devam ediyor,acaba aşılama falan mı yaptırsak dedik, bu sorunar çözülmeden tüp ya da aşılama tutmaz çünkü spermler sıvılaşmıyor dedi. Sizin anlayacağınız ben çalışmaları jeli falan bırakıyorum. Moral olarak çökmüş durumdayım,o kadar kötüyüm ki ağlayamıyorum bile...
Canim cok gecmis olsun allah yardimciniz olsun uzulme diyemeyecegim ister istemez insan kim ne derse desin uzuluyo ins hersey duzelir hakkinda hayirlisi olsun ins tatlim...

aaa canım cok uzuldum allahım tez zamanda sıfa olur ınsallah eee ılacları falan degıstırmedımı doktor nıye gecmıyomus pekı ya bır acıklaması vardır heralde yanı nereye kadar kac aydır ugrasıyosunuz canım bırazcık bence bıtkısel takvıyelerde yapmaya calıs tabı senın fıkrın onemlı

Canım senin eşinde herhangi bir sorun Yoktu de mi? Benim eşimde sorun bar o Yüzden umutlarım azalıyor. Eşimin ailesinde ve Çevresindeki akrabalarda normal yolla yok denecek kadar az hamilelik var. Tüp bebek yaptırmak zorunda kalmaktan korkuyorum. Rabbim hayırlısıyla doğal yoldan verir inşallah
Canim kusura bakma yeni girdim sayfaya yazini yeni gördüm. Evet canim ikimizdede hic bir problem yok. Sende hic bekleme maddi durumun müsait ise hemen tüp bebek yaptir bence beklemenin anlami yok çünkü ben 3 sene bekledim

BEN AKŞAMDAN BAŞLAYARAK SOĞAN KÜRÜ YAPACAĞIM ONUN ARDINDAN DA İNCİR KÜRÜ BAKALIM TESTLERLE BERABER PRESEED İ DE KULLANICAM BU AYDA OLMAZSA DR YOLLARI GÖRÜNÜYOR... GERÇİ GİTTİM AMA BİŞİ ÇIKMADI NE YAPSAM BİLMİYORUM ARTIK YORULDUM MORAİLİM BERBATTTTT...

Merhaba herkese bende hamile kalmaya çalışan ve çare arayanlardanim 4 şubat tarihinden beri korunmuyoruz adetim normalde düzensiz fakat sorun yok hormonlar falan doktor sıkıntı yok dedi taktıgim için esimi de ikna ettim spermiyogram yaptırdık doktora gidip sperm sayısı 150 milyon çok çok iyi dedi doktor ama olmuyor yine de şimdi fertilshop adlı siteden 2 adet jel siparişi verdim bakalım hayirlisyla bende kullanacağım kızlar dua edin bu arada son üç aydır adetim düzenli 12 haziran 10 temmuz ve 8 ağustos ama bu ay stresten sanırım daha olmadım hatta psikolojik olarak midem falan bulandı ama sadece psikolojikmis :KK61::KK61:

Canım çok iyi anlıyorum seni bende yaptım soğan kuru müthiş bişey resmen adet olduğumu bile anlamadım hiç bir ağrı olmadı temizliyor.normalde 6 sında adet olmam gerekti ama 3-4 gün önceden sağ kasikta batma inanılmaz bir şişlik mide bulantısı oldu bende hamileyim sandım kan verdim bu ay çok umitliydim ama olmadı benim de morelim çok bozuk Allah büyük inşallah bizimde olur bende şimdi o jelden 2 kutu sipariş ettim kendi sitesinde numara var bi bey çıktı çok güzel bilgilendirdi aklıma yattı denemekte fayda var diye düşündüm fertilshop sitesinde indirimdekiler yazıyor set yapmışlar ben iki tane aldım şimdi bakalım pazartesi gelir herhalde ama daha regl olmadım nasıl yapcam kafam karışık ovulasyonda almam gerek sanırım onu da hiç kullanmadım :KK51:

Merhaba arkadaşlar,
Preseed jelimi sadece 1 kere çok az kullandım.Şu anda görüntüsü hiç kullanılmamış gibi..İhtiyacı olan kişiye piyasa fiyatının yarısına 60 tl ye göndermek istiyorum.İlgilenenler özelden yazabilir mi.Teşekkürler

Canım çok iyi anlıyorum seni bende yaptım soğan kuru müthiş bişey resmen adet olduğumu bile anlamadım hiç bir ağrı olmadı temizliyor.normalde 6 sında adet olmam gerekti ama 3-4 gün önceden sağ kasikta batma inanılmaz bir şişlik mide bulantısı oldu bende hamileyim sandım kan verdim bu ay çok umitliydim ama olmadı benim de morelim çok bozuk Allah büyük inşallah bizimde olur bende şimdi o jelden 2 kutu sipariş ettim kendi sitesinde numara var bi bey çıktı çok güzel bilgilendirdi aklıma yattı denemekte fayda var diye düşündüm fertilshop sitesinde indirimdekiler yazıyor set yapmışlar ben iki tane aldım şimdi bakalım pazartesi gelir herhalde ama daha regl olmadım nasıl yapcam kafam karışık ovulasyonda almam gerek sanırım onu da hiç kullanmadım :KK51:
Canim bende baktim kendi sitesine bakalım simdi sogan kurune basladim o bitince arkasindan incir kurune devam edecegim incir kurude bitince bende bi kez daha siparis vermeyi dusunuyorum ama artik yoruldum yaaa ins olur artik is ev bide hamilelik durumu cok yipratiyor beni hele etraftakilerin hani daha bebek yokmu demeleri cildirtiyo acikcasi... bende kendimi bu ay hamis saniyodum ama kan degerim 0.10 cikti yani degilmisim yarin adetimi bekliyorum ama icimde hala hamisim gibi bi his var hayirlisi herseyin beyinde kafayi siyirdi tabi bu durumda :)

Canim bende baktim kendi sitesine bakalım simdi sogan kurune basladim o bitince arkasindan incir kurune devam edecegim incir kurude bitince bende bi kez daha siparis vermeyi dusunuyorum ama artik yoruldum yaaa ins olur artik is ev bide hamilelik durumu cok yipratiyor beni hele etraftakilerin hani daha bebek yokmu demeleri cildirtiyo acikcasi... bende kendimi bu ay hamis saniyodum ama kan degerim 0.10 cikti yani degilmisim yarin adetimi bekliyorum ama icimde hala hamisim gibi bi his var hayirlisi herseyin beyinde kafayi siyirdi tabi bu durumda :)

Canım soğanı da inciri de bal corekotu tarçın hepsini yaptım :) su an mecitefendi hayıt otu suyunu içiyorum ve ışte prespeed jel sipariş ettim dün 2 kutu kendi sayfasında herkes hamile kaldığını yazmış bu jel ile bende umitlendim Allah vesile eder inşallah sen ne kadar kullandın jeli ne zamandır evlisin ve ne zamandır istiyorsunuz bebek aynen bana da herkes soruyor eşim tek çocuk ben en büyük herkes bekliyor ama hayırlısı diyorum soranlara :KK43:

Canım soğanı da inciri de bal corekotu tarçın hepsini yaptım :) su an mecitefendi hayıt otu suyunu içiyorum ve ışte prespeed jel sipariş ettim dün 2 kutu kendi sayfasında herkes hamile kaldığını yazmış bu jel ile bende umitlendim Allah vesile eder inşallah sen ne kadar kullandın jeli ne zamandır evlisin ve ne zamandır istiyorsunuz bebek aynen bana da herkes soruyor eşim tek çocuk ben en büyük herkes bekliyor ama hayırlısı diyorum soranlara :KK43:

Benim de değerim 1.4 çıktı bende değilim ama benim de umudum var hala regl olmadım

Benim de değerim 1.4 çıktı bende değilim ama benim de umudum var hala regl olmadım
Ins gamissindir benim hic umut yok sanırım 0.10 cikti biz 7 aydir deniyoruz sifir korunma ile ondan once de bazen korunuyorduk bazen korunmuyorduk yani 9 aydir diyelim ugrasiyoruz ama olmadi jel ile bende gecen ay burada tanistim gitti gidiyordan aldim ilk jelimi ama olmadi iste ovu testi falan tam techizat aldim herseyi ama yok yine bekliyoruz adeti su hayit otu nedir ne ise yariyor nereden bulabilirim ki

Ins gamissindir benim hic umut yok sanırım 0.10 cikti biz 7 aydir deniyoruz sifir korunma ile ondan once de bazen korunuyorduk bazen korunmuyorduk yani 9 aydir diyelim ugrasiyoruz ama olmadi jel ile bende gecen ay burada tanistim gitti gidiyordan aldim ilk jelimi ama olmadi iste ovu testi falan tam techizat aldim herseyi ama yok yine bekliyoruz adeti su hayit otu nedir ne ise yariyor nereden bulabilirim ki

Bizde şubattan beri ışte ama öncesinde de ben hap falan icmedim ovulasyon testi de almam gerek sanırım onu da alayım bende bu ay bu hayıt otu adet duzensizligine iyi geliyor ve bununla hamile kalan çok bende tesadüf öğrendim jel gibi mecitefendi kendi sitesinden aldım sipariş ettim canım resmini ekliyorum çay bardaginin 4/1 i yani yarısından az koyuyorum üstünü su ile tamamlayıp içiyorum 20 lira idi sanırım

Back
X